lol fakt?JaraX píše: a ten servis stojí furt stejně, tam se posere furt stejně věci jeslti jedeš 5k ročně nebo 50k ročně, nejvíc do toho sypou ti co nejmín najedou.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
jj krom brzd tam fakt nevidím nějakej rozdíl.
prostě na E65 se ti 1-2x ročně něco posere a je to prostě uplně jedno kolik najedeš. paradoxně auta co nejvíc jezdí nejmín chcou
ale ono to je i jinych aut, otec má Mercedes Vito, od novoty , 2004, najeto 100k a už 3x ho nechalo viset, praskl intercooler, 3x praskla pružina, osobně si myslím že kdyby s tím víc jezdil, tak se tyto závady objeví až po nájezdu 200tkm
prostě na E65 se ti 1-2x ročně něco posere a je to prostě uplně jedno kolik najedeš. paradoxně auta co nejvíc jezdí nejmín chcou
ale ono to je i jinych aut, otec má Mercedes Vito, od novoty , 2004, najeto 100k a už 3x ho nechalo viset, praskl intercooler, 3x praskla pružina, osobně si myslím že kdyby s tím víc jezdil, tak se tyto závady objeví až po nájezdu 200tkm
Mam je cerny. Ty prvni modely je asi mely cerny. Schvalne kouknu.JaraX píše:tak ale toho je všude mraky jak novyho.
a tlačitka nemáš černy ale tak ojebany
To je blbost. Ja mam nejspis 400 000 km. Spis bych tekl, ze do 300 000 km je to v klidu. Pak se to zacina sypat.JaraX píše:jj krom brzd tam fakt nevidím nějakej rozdíl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaris330D píše:Jenze ja ty tlacitka mam cerny a okolo to stribrne se loupe.soukupadam píše:tohle je ono 51 16 7 146 658
zabil

Si dej do googlu to prvni cislo, co jsem uvedl a tam jsou cerne.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne čtv 31.10.2019 15:21, celkem upraveno 1 x.
nevím tedy u jak kterého auta ale já jezdil denně 110-120km cca 700km týdně a nestíhal jsem servisovat ...co týden něco bylo ... prostě 3-4 závady do měsíce.
Co jezdím cca 100-200km ale týdně tak je vše v pohodě a sere se to pomaleji a méně.
A auto co stojí máti v garáži a jede 3x týdně cca 60-80km za týden max. Tak to je uplně v pohodě. Krom baterie a destiček brzdových a kapalin olej a filtrů to nic nechce. Ta garáž dělá taky hodně než když na ty auta prší a valí déšt a sníh ... a mráz ...apod.
Sedačka není ochozená. Dveře a klika ošoupaná ...atd vše vypadá velice pěkně.
Co jezdím cca 100-200km ale týdně tak je vše v pohodě a sere se to pomaleji a méně.
A auto co stojí máti v garáži a jede 3x týdně cca 60-80km za týden max. Tak to je uplně v pohodě. Krom baterie a destiček brzdových a kapalin olej a filtrů to nic nechce. Ta garáž dělá taky hodně než když na ty auta prší a valí déšt a sníh ... a mráz ...apod.
Sedačka není ochozená. Dveře a klika ošoupaná ...atd vše vypadá velice pěkně.
Není to blbost, je to praxe. Znám spoustu aut, co se prostě nezastaví, najedou 50k ročně a vůbec nic to nechce. A jsou to i jebky typu 2.5tdi, 20d atd. Nejsou to kosmeticky hezké auta, ale funkční. Naopak snad všichni, co si ty šroty šetří, tak je to někde nechá a řeší jednu věc za druhou.Jaris330D píše:To je blbost. Ja mam nejspis 400 000 km. Spis bych tekl, ze do 300 000 km je to v klidu. Pak se to zacina sypat.JaraX píše:jj krom brzd tam fakt nevidím nějakej rozdíl.
Znám to i u svých aut. Vždycky to, s čím jezdím vyloženě denně a dostává hrozně zabrat, tak drží.
Stojící auto se trápí a steskem umírá

- Don
To auto nema 400k... ja jsem ho kupoval kdyz melo pres 400k 

ono je jezdit a jezdit ... pokud auto jezdí ale málo tak je to v pohodě ... pokud jezdí ale mooooc tak už tam odchází díly díky opotřebení ... i servis je 4x větší ... a vše.
Viděl jsem kamaráda jezdil 80-100tis km ročně a 4-5x olej servis komplet. Desky, kotouče, ruzné ramena a čepy měnil snad každej rok... kapaliny ,,, otukaná kapota, nárazník. Opotřebené snad vše ...krom motoru a převodovky se tam měnilo pomalu pulka auta ... dost to pak leze do peněz.
Je to sice extrémní případ ale jen pro představu. Auto co jezdí 2x týdně bude na tom líp ...spí v garáži a vyjede o víkendu a třeba jednou v týdnu.
Beru tedy komplet servis auta i spotřebák prostě vše dohromady.
Viděl jsem kamaráda jezdil 80-100tis km ročně a 4-5x olej servis komplet. Desky, kotouče, ruzné ramena a čepy měnil snad každej rok... kapaliny ,,, otukaná kapota, nárazník. Opotřebené snad vše ...krom motoru a převodovky se tam měnilo pomalu pulka auta ... dost to pak leze do peněz.
Je to sice extrémní případ ale jen pro představu. Auto co jezdí 2x týdně bude na tom líp ...spí v garáži a vyjede o víkendu a třeba jednou v týdnu.
Beru tedy komplet servis auta i spotřebák prostě vše dohromady.
nejsou, to není černá, je to takova ta černošedá metalíza, na fotce to je vidět.Jaris330D píše:https://www.schmiedmann.cz/displayproductdetails.aspx?id=1951553&product=51-16-7-002-397
Jsou tam cerne tlacitka.
hele, sorry, ale mít sedmu na víkendovku s kterou najedu 5000km, to je fakt holej nesmysl.
já ted najedu v té své už jen 30k ročně a dost mě to mrzí, už mám těch aut moc a ono se to rozloží
já ted najedu v té své už jen 30k ročně a dost mě to mrzí, už mám těch aut moc a ono se to rozloží
no jo tak každej to vidí z jiného úhlu pohledu ... já vubec nemám problém jezdit třeba těch 12-15tis ročně.
Ale jsou lidé co mají ruzné pohledy na věc. někoho nepálí najet 3mi auty třeba dohromady 60-80tis km ... jenže ono to i něco stojí ... a každé potřebuje něco měnit pokud nechce člověk jezdit ve 3 popelnicích.
Jako jasně 7er je od toho aby jezdila ...tak o víkendu můžeš místo 200km najet klidně 500km. A hned máš 4x 500 xxa 2tis km měsíčně...
Ale jsou lidé co mají ruzné pohledy na věc. někoho nepálí najet 3mi auty třeba dohromady 60-80tis km ... jenže ono to i něco stojí ... a každé potřebuje něco měnit pokud nechce člověk jezdit ve 3 popelnicích.
Jako jasně 7er je od toho aby jezdila ...tak o víkendu můžeš místo 200km najet klidně 500km. A hned máš 4x 500 xxa 2tis km měsíčně...

To je divny, protoze jsem si to nechaval overovat a sedelo to spis na 400 000 km. Jedna jednotka me vyjela 380 000 km. Na budikach 240 000 km. Schvalne ti napisu rozpis, snad to nekde najdu. Na vzhled nekoukej, kluci dovezli primo od Audi - A8, ktera byla uplne shuntovana a mela jen 250 000 km. Melo to nejake prase, ale potrebovali jen motor, tak to neresili. Druhy tu ma A8 a ma 400 000 km a je jak nove. Jezdi jen v saku na porady do DE.Don píše:To auto nema 400k... ja jsem ho kupoval kdyz melo pres 400k
meles sracky kamo. Co to je originalni CD? Koupil jsem originalni CD a stopy byly spatne pojmenovane treba. Kvalita na hovno. Jakej je jako rozdil "origo" a piratska kopie kvalitne vypalena? Rozdil zadnej.Filozof píše:Zajimavé je ovšem jedna skutečnost že originální CD hrají opravdu líp a kvalitnější jak sebelepší vypálené CD. Nevím čím to je ale prostě originál je originál.
more ty si hroznej pripad. Tlacitko za litr? Ano, tlacitko za litr, v aute za nekolik mega. Navic to neni tlacitko, ale mechanismus. Kolik by sis predstavoval cenu? 12 Kc?Filozof píše: JARAXI - tlačítko za litr ? Hmm no raději nic. Kdybych to řekl nahlas asi někdo zavolá chocholouška na mě.
ach jo do pici, to vzdycky konci blbe.Filozof píše:Zkusím se hluboce zamyslet
no da se rict, ze ne a da se rict, ze ano. Da se rict, ze hovno a da se rict ze kunda vole do pici co to tu zase resis. Zas kecy staryho dedka a to tvoje bek inda dejs, kdy bmw byly kvalitniFilozof píše:zda u e38 takto odchází tlačítka ... no dá se říci že ne. Asi to vypadá že kvalita některých dílů byla ještě u e38 daleko větší ...

hned nekolik? Fakt? Wow. To by me zajimalo, povidej. (ne kecam, ironie, nerejpej se v tom. Koupili E65, zjistili realitu, prodali to. Nepatrej po tom. Dik)Filozof píše: A jinak poznatek na konec. Pár jedinců prodalo e65 a šlo zpátky k e38 ? Proč tomu tak je ? No důvodů může být hned několik.
Diky za poznatek na konec. Fakt dik.
kecy. Zase jen blejes nepravdy a lzi a bachorky z nenavisti ke znacce. Sorry, nic ve zlem, ale je to tak.JaraX píše:pašíka nemusíš řešit, umyješ, a občas do toho 40k za ramena, občas DSG za 50 atd![]()
Rikas obcas? Ano obcas. 1 z 15 treba. Ostatni jezdej jak fretky a tocej stovky tisic Km a nic nechtej. V DSG vymenis olej jednou za 60 tisic a nic neresis.
JaraX píše: ty asi nevíš kolik stojí provoz třeba trojkové oktávky že? že třeba se běžně u 3 letyho kusu musí měnit radiator apod.

jejky, vymenit radiator, no to je tragedie.... az na to, ze to udela kazdej vesnickej kolik a s cenou par korun
jinak obecne se skodovky neserou proste, ze na to hazis spinu je nam vsem jasny, ale zkus bejt nekdy trochu fer a drzet se reality.
JaraX píše: rozhodně vyjde mnohem levněji než provozovat novější koncern starou E65 na kterou budeš zlej a nebudeš si nic vymýšlet.

Tak tohle ti tu zere tak maximalne Filozof
Mam oboje a muzu posoudit. Strucne: Nemas pravdu

[/quote]
Sorry, ale tohle teda nezní tak skvěle ekonomicky ve prospěch sedmy, jak tady pořád prezentujes.JaraX píše:třeba já koupil za 80k tu hnědku, dalších 120k se do toho dalo
Jenže von tam měnil (dodělával) hromadu kokotin, co nemusel. Co sem Hnědku viděl ze startu, tak tam byl servis tak za 20k, aby to normálně fungovalo. Plus teda plyn. Takže reálně hotovy auto s plynem za nějakých 130-140k.