Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Taky se to oficialne jmenuje poblilwood (zalakovany zvratky) ale taak krasny 

zalakovany zvratky, to je presny, modern art zacatku tisicileti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze by sis nekdy jako koupil kratkou, jo ???JaraX píše:doufam že mi ho nabídneš jako prvnímu

dyt mám jednu krátkou
Járo hledal jsem koberečky, ale tyhle dvoubarevné jsem nikde neviděl. Není na zadní straně logo výrobce? Nebo majitel netuší jak k nim přišel? 

logo tam není, ale vypadaj dost jako origo, to logo je přesně jak origo, tvar dokonalej, vzadu přesně pasují na tunel, a jsou měkkoučké a vysoké.
je to sedma z japonska a koberečky už tam byli
Ked riesite koberceky, neviete kde kupit pekne cierne aj velurove aj gumaky na zimu na longa?
Takze neni nejaka rozumna alternativa a radsej ist do origo hej?
nic není jak origo
vždy je alternativa ...ušetřit se dá koupě z jiného auta na díly. Taky možnost a mohou být pěkné za polovinu např či méně.
jako že koupíš celé auto k tomu?
nebo že koupíš někde za dvojku smrdlavý už z půlky prošoupaný koberečky? do Individual 760ky?
nebo že koupíš někde za dvojku smrdlavý už z půlky prošoupaný koberečky? do Individual 760ky?
Nekde na facebooku v inzerci jsem videl pekne cerne origo. Ale cenu si uz nepamatuju. Nechas je vytepovat a jsou jak nove. Nechapu, co je na tom spatneho, kdyz budou v dobrem stavu.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne úte 29.10.2019 14:27, celkem upraveno 1 x.
měl jsem na mysli do běžné 7er...
Pokud je to do individual a musí to být nové tak jasně pak jsou jedině možnosti originál nové ... což bude asi darda ...nebo jedna z firem co dělá koberečky případně na zakázku si nechat udělat.
Jinak mluvil o 3 typech ... velurové, černé a gumáky.
Pokud je to do individual a musí to být nové tak jasně pak jsou jedině možnosti originál nové ... což bude asi darda ...nebo jedna z firem co dělá koberečky případně na zakázku si nechat udělat.
Jinak mluvil o 3 typech ... velurové, černé a gumáky.

Jaky je rozdil mezi individualem a obyc. Koberecek jako koberecek.
Okej diky, tak sa obratim na bmw, co som niektore videl velurove tak boli strasne tvrde a moc umelo posobili to by som nechcel, a gumaky tie su hnusne vsetky ale asi lepsie jak tam v zime drbat sneh a sol no...
V BMW kolem 5000 kc myslim.
Tyhle koberce měla i ta černočerná z inzerce. Nebo aspoň podobný.JaraX píše:logo tam není, ale vypadaj dost jako origo, to logo je přesně jak origo, tvar dokonalej, vzadu přesně pasují na tunel, a jsou měkkoučké a vysoké.
Dobrou zkušenost mám s http://www.luxusniautokoberecky.cz
Odpovídá originálu, sedí jako originál. Cena je ale trochu vyšší oproti konkurenci, oproti originálu ale směšná. Viděl jsem 3x na Audi, z toho dvoje byly moje, teď čerstvě kamarád v X6 a taky spokojenost a druhej do 3er E90 a taky bude spokojenej, tady mám možnost i srovnat, ten rozdíl není velkej. Ovšem neznám 7čkový koberce. I ta trojka e90 jich má nejspíš více, protože mám spolujezdcův z předFL a je vyšší.
trojka má asi tak polovičně vysoký kobereček než E65.
zákaznici maj koberečky od kde koho, a zatím jsem neviděl lepší jak origo.
ovšem ty vysoké co tu měl ted pán jsou pecka. ale nevím co to je zač
zákaznici maj koberečky od kde koho, a zatím jsem neviděl lepší jak origo.
ovšem ty vysoké co tu měl ted pán jsou pecka. ale nevím co to je zač
- Don
V E65 jsou pekne srackoidni koberecky oproti E38... ty maji prijemny, mekky a vysoky chlup