Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
nějaké info?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vezl jsem do prahy M5 ktera ve dvou kilech prerazila statnou jablon. Ridice hledali a nasli v soku v poli. Auto uplne na sracky, motor pan sofer tim narazem neodborne demontoval, ale vylezl a utekl... Myslim si ze co se bezpecnosti tyce maji to bmw a chcipla hvezda nastavene moc dobre. Mnohem lepe nez schade, o dacii, francouzech ani nemluvim.
Ta to je super, protoze v dnesni provozu jde hlavne o bezpecnost. Vzdycky kdyz jedem ve Fabii Praktik nekam dal za mesto, tak se modlim, aby Nas neco nesejmulo, protoze by to byla konecna.
To je velký argument k e66. 
Případně e61 v8.
Ikdyz 7er bude bezpečnější to je jasný.
Borec kupoval druhou e61 jen protože mu zachránila život když havaroval rozsekal se ve 160ti o strom menší a ještě válel asi 100metru sudy... vyplašenej v šoku vylezl ven navíc auto samo volalo záchranku.
Sám mi říkal ze to byla jeho chyba protože mokro a sjeté pneumatiky a moc spěchal. Vražedná kombinace.
Koupil sobě i manželce e61
Jinak já se nejvíce obavám kamionů a náklaďáků s kamením co tu jezdí naložení tunama nákladu.
Volvo taky patří mezi špičku v bezpečnosti toho bych se nebál.
Nevím co je pravda ale suv nejsou moc bezpečné dle mého kolegy co mu říkali hasiči. Prý osobak často dopadne lip jak suv kde je to často kritické. Nevím proč a hádat se nebudu.

Případně e61 v8.
Borec kupoval druhou e61 jen protože mu zachránila život když havaroval rozsekal se ve 160ti o strom menší a ještě válel asi 100metru sudy... vyplašenej v šoku vylezl ven navíc auto samo volalo záchranku.
Sám mi říkal ze to byla jeho chyba protože mokro a sjeté pneumatiky a moc spěchal. Vražedná kombinace.

Jinak já se nejvíce obavám kamionů a náklaďáků s kamením co tu jezdí naložení tunama nákladu.
Nevím co je pravda ale suv nejsou moc bezpečné dle mého kolegy co mu říkali hasiči. Prý osobak často dopadne lip jak suv kde je to často kritické. Nevím proč a hádat se nebudu.
Když se mluví o bezpečnosti, vždycky si vzpomenu na Klepiše, jak ujížděl fízlum v 650i.
Nehoda v sobotu ráno a v pondělí už na ledě, jako by nic.

myslíš tu 5er co nemá ani vzadu odpalovače jo?Filozof píše:To je velký argument k e66.
Případně e61 v8.

-
hoj taky dobre vypada audi a8 d3 v prahu taky jsem jich uz hodne narezal ,maji tam brutus vystuhy hlinikove a spousta lisu hlinikovych koupil jsem osmicku manzelce,snad bude v pohode kdyby neco
,sam mam 760li e65
taky jsem uz rezal v prahu 65.ale osma mi pripada ochlub vetsi psycho v prahu 

tak audi ma ten svuj silenej spaceframe neco jako mercedes, kdy je ta krabice prakticky nezmackatelna a drti se jen vsechno okolo... ono ta sedmicka na tom bude podobne...
proste tyhle premiovky maj tohle jako jedinou vyhodu oproti 90% autum co clovek potka..
proste tyhle premiovky maj tohle jako jedinou vyhodu oproti 90% autum co clovek potka..
No vypadá to dobře
bmw 7er

bmw 7er
Trochu OT: Zde dokonce zmiňován JARAX ve videu. A je to ta vysněná M5 e60 o které jsme se zde bavili že by jarax moc rád měl.

Ten Audi space frame je hrozná úchylárna. Na to, že je to celohliník, tak to ani rozřezat nejde. Když jsem řezal A8 D2, tak to mělo všude v prahach a sloupkach komory vyplněny něčím na způsob montážní pěny, akorát mnohem pevnější. Nějaká prašivá X5 je oproti tomu jen obyčejná plechovka.
Pokud jde o bezpečnost, těžko bude něco lepšího než A8, sedma nebo Sko.
Pokud jde o bezpečnost, těžko bude něco lepšího než A8, sedma nebo Sko.
- Don
Jednou jsem videl zpravu o E65, kde to neprezili dva lide. Sjizdel skoro ve dvou kilech z dalnice a trefil betonovy odvodnovaci blok. První naraz prezili a chteli vylezt ven, ale uhoreli
jj u hradce, to psal i Snejk
OT: tady zajimavé video. Srovnání V8 motorů. Tak který se vám líbí co se týče zvuku ? či parametrů ?
Doporučuji kvalitní sluchátka nebo reproduktory.
Mě osobně oba dva MB se líbí a BMW je takové uhlazené. Audi R8 dost trhá uši ...
Velká škoda že netočil i u M5 apod. Případně Lexus o kterém mluvil v superlativech.
Pro petrolheady je to slast pro uši.
Doporučuji kvalitní sluchátka nebo reproduktory.
Mě osobně oba dva MB se líbí a BMW je takové uhlazené. Audi R8 dost trhá uši ...
Velká škoda že netočil i u M5 apod. Případně Lexus o kterém mluvil v superlativech.
Pro petrolheady je to slast pro uši.
Jenže dnes je mi u prdele jaký má zvuk či parametr. Dnes se kouká, aby byl spolehlivý a ne jak třeba n63. V8 bude mít vždy solidní parametr a zvuk šedá doladit. Ale zkurveny motor nevylepsis.
Je spousty V8 co stále fungují dobře. Nebál bych se uplně všech. N63 je případ sám o sobě smutnej... Ale třeba N62 je fajn. Případně motory od MB ty které jsou ověřené jsou taky super.
Jinak V8 nabízí spousty automobilek ještě od BMW - AUDI - MB - JAGUAR - LEXUS - VW apod...
Neházel bych všechny do jednoho pytle, stále se dají vybrat dobré motory.
Jinak V8 nabízí spousty automobilek ještě od BMW - AUDI - MB - JAGUAR - LEXUS - VW apod...
Smutnej pohled... BMW to proste dost posralo za posledni dobu, vuci ostatnim premiovkam (hvezda, krouzky apod)
https://www.garaz.cz/clanek/na-kterem-n ... &source=hp
https://www.garaz.cz/clanek/na-kterem-n ... &source=hp
-
- Kontaktovat uživatele:
Kliiiid,, staci zvetsit ledviny, zamrdat to chromem a je vymalovano, budou to neodolatelne auta za ktere budou vsichni utracet nehorazne sumy

U MB bacha, V8 motory co se davali do W211 a W221 trpeji na rozvody. Neznam presne cisla motoru, ale pry se musi menit i ozubene kola na vackach a jedno stoji kolem 17 000 kc. Oprava stoji ranec. Ty zuby se hoblovaly, kvuli nekvalitnimu materialu. Je to podobny priklak, jako u V6 350tek.Filozof píše:Je spousty V8 co stále fungují dobře. Nebál bych se uplně všech. N63 je případ sám o sobě smutnej... Ale třeba N62 je fajn. Případně motory od MB ty které jsou ověřené jsou taky super.Zugy píše:Jenže dnes je mi u prdele jaký má zvuk či parametr. Dnes se kouká, aby byl spolehlivý a ne jak třeba n63. V8 bude mít vždy solidní parametr a zvuk šedá doladit. Ale zkurveny motor nevylepsis.
Jasně. N62. Ale za 5-10 let..až se budu posouvat.. tak do n 62 asi těžko.. u mb máš kilo za rozvody , kilo za podvozek jen to hvízda..i když je to třeba spolehlivější.. pokud na tom bude f02 740li špatně, tak to vidím na Ameriku 5.7-6.4