Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Pěkná ettore. Je tu vůbec někdo, kdo uvažuje nad 760?
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:21, celkem upraveno 1 x.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:22, celkem upraveno 1 x.
- vlastnemec
Tak tak sám sis odpověděl, oni kluci už mrdku poznají hned a může být naleštěná jak chce. Jasně stane se někdy nějaká věc kterou neodhalí, jelikož by tě prostě nenapadlo, že kokot majitel někdy do auta nalil utěsňovač a nemáš na jak na to přijít, ale to je taky určité riziko, přece jen kupuješ víc jak deset let staré auto.
-
Blackie
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1458
cheater: Předpokládám,že myslíš Jakuba Skálu,arogantních "lidí" už sem zažil dost,ale tohle je jinej level,takže toho na dovoz sedmy určitě ne 

BMW E34 540iA

- kawaman
- Klubové ID: 3927
Taky bych to tipnul na Jakuba.. je to celkem zvláštní člověk dle své prezentace..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
půl roku zpátky mi psal at mu dám vědět že si jede pro 750Li a na co si má dát pozor při koupi 
měsíc na to mi volal že něco kodoval, přehrával SW, a že auto dojebal tak že nejede
no a pak mi volal Falcon jeslti bych toho člověka nějak nezachránil, takže asi tak.

měsíc na to mi volal že něco kodoval, přehrával SW, a že auto dojebal tak že nejede

no a pak mi volal Falcon jeslti bych toho člověka nějak nezachránil, takže asi tak.
Ja bych to bez nich nekupoval. Kdyz jsem kupovak ja, tak me hned Jarax rikal, ze to neni vonavka, ale zadna past. Stejne tam za 4 roky zahucelo 180 000 kc. Neumim si predstavit, kdyby to byl nejaky vrak. Nasel mne tam 5 zavad. Ale jestli se ti podela Logic, ASK, vytece hydrokufr nebo gufera na ventilech behem 1 - 2 - 3 roku ti nikdo nerekne. Dulezity je, ze ti projde motor, prevodovku a elektriku. Ostatni veci jsou ve hvezdach.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
většinu sedmiček co koupíme tak jsou to auda sednout a jezdit, ale to ještě neznamená že to jsou auta bez investic, takový auto je jedno z 30ti, většinou tam 150k spadne jak nic, aby byla top a pak je to jen o tom co lidi chcou.
a většina zákazníku nepozná ani 50 procent těch nefunkčních věci, ale když jim to ukážeš a řekneš, tak už to opravit chcou.
čím mín o sedmě víš, tím mín stojí servis
a většina zákazníku nepozná ani 50 procent těch nefunkčních věci, ale když jim to ukážeš a řekneš, tak už to opravit chcou.
čím mín o sedmě víš, tím mín stojí servis
-
- Kontaktovat uživatele:
Jarisi, jak vlastně dopadl ten tvuj chytrej kamarád co jel pro 760?
cheatre, brumlaE34 má servis zaměřen na BMW, dělá i jiny auta, ale primarně BMW, ale když dovezl svojí E65 tak hleděl kolik jsem mu za 5 min našel závad, prostě když servisuješ pár E65 tak nepoznáš co vše kde a jak, no a pak když víš o co jde, tak víš hned.
cheatre, brumlaE34 má servis zaměřen na BMW, dělá i jiny auta, ale primarně BMW, ale když dovezl svojí E65 tak hleděl kolik jsem mu za 5 min našel závad, prostě když servisuješ pár E65 tak nepoznáš co vše kde a jak, no a pak když víš o co jde, tak víš hned.
-
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
180 papiru behem tri let??? No, tak to vam teda fakt nezavidim -))))))) V tom bych mel asi naprosto jasno, 20l benzinu, doutnik a asi bych si ho fakt vychutnal

-
Radeji to vzdal. Nesedely pocty najetych km a nejake udaje v papirech. Pry si pocka na jinou.JaraX píše:Jarisi, jak vlastně dopadl ten tvuj chytrej kamarád co jel pro 760?
Behem 4 let, ale ja tam pocitam uplne vse. Pneumatiky 50 000 kc, 30 000 oleje ( motorovej, prevodovej, dif, DD, filtry) ostatni je podvozek, brzdy a prace. Posledni polozka byla nejvetsi investice - predni tlumice, repas rizeni. Ono se to nezda, ale pak to lita.matiz píše:180 papiru behem tri let??? No, tak to vam teda fakt nezavidim -))))))) V tom bych mel asi naprosto jasno, 20l benzinu, doutnik a asi bych si ho fakt vychutnal![]()
![]()
![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
to si tak otevřeš inzerát a říkáš si
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... nt=2019-27
hmmm, rustbrown, pěknej,
a klikáš,
- jo, někomu kdo nechce longa stačí
klik
- ty zatmavený světla jsou tak nějak automaticky známka horšího stavu, ale třeba to nebude hrozny
klik
- sakra, nemá zadní idrive ani komforty, ale tak pro někoho fakt nenáročnýho kdo chce individual dobrá
klik klik
- svitíci logo BMW, další tuzerovina, ten stav bude asi horší
klik
- sakra nemá EDC, tak ta není pro nikoho, zavírám

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... nt=2019-27
hmmm, rustbrown, pěknej,
a klikáš,
- jo, někomu kdo nechce longa stačí
klik
- ty zatmavený světla jsou tak nějak automaticky známka horšího stavu, ale třeba to nebude hrozny
klik
- sakra, nemá zadní idrive ani komforty, ale tak pro někoho fakt nenáročnýho kdo chce individual dobrá
klik klik
- svitíci logo BMW, další tuzerovina, ten stav bude asi horší
klik
- sakra nemá EDC, tak ta není pro nikoho, zavírám