Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Spis vsichni chtej individuala za 200 000 kc a bez investic a facelift.
To si nemyslím, že je extra problém. Spíš má každý nějakou představu. Někdo nechce předFL, někdo krátkou a někdo béžový interiér. No a když máš moc požadavků, tak máš menší a menší až žádný výběr.cheater píše:Každej to hlavně potřebuje schválit.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:21, celkem upraveno 1 x.
Štěpáne ta e60 je drahá že to nikdo nekoupí to asi slečínka padla na hlavu e60ku za 400k? Nemá ani plnou palbu nic. Ani 50k nájezd kde bych to bral jako opodstatněné...
Loni či letos tu byla jedna e61 550i v plné náloži s plnou lištou za 150k to auto bylo 3-4dny a prodané.
To byl kup a kdybych měl CASH je moje ikdyž v zelené ...
Nějakej pokles menší výroby už zaznamenáváme uvidí se příští rok. Možná si e38 nechám a dopadne to jak říkal kurevtor ... škoda kombi pixla do každé rodiny ...
Pokud bych měl mít škodovku tak jedině s ustupkem že BMW zustane doma. Krom kufru mě to auto ničím nezaujme.
Buh ví co se bude řešit za pul roku ... a jak vše dopadne ...
Nebo levná e61 545i ve výbavě s L7. To audio bych rád s V8. Zní to blbě ale kdyby byly levné v dobrém stavu tak snad by to byla taky cesta.
Loni či letos tu byla jedna e61 550i v plné náloži s plnou lištou za 150k to auto bylo 3-4dny a prodané.
To byl kup a kdybych měl CASH je moje ikdyž v zelené ...
Nějakej pokles menší výroby už zaznamenáváme uvidí se příští rok. Možná si e38 nechám a dopadne to jak říkal kurevtor ... škoda kombi pixla do každé rodiny ...

Pokud bych měl mít škodovku tak jedině s ustupkem že BMW zustane doma. Krom kufru mě to auto ničím nezaujme.
Buh ví co se bude řešit za pul roku ... a jak vše dopadne ...

Nebo levná e61 545i ve výbavě s L7. To audio bych rád s V8. Zní to blbě ale kdyby byly levné v dobrém stavu tak snad by to byla taky cesta.
Naposledy upravil(a) Filozof dne čtv 24.10.2019 20:38, celkem upraveno 1 x.
jop, ony ty manuálový 550i prostě tolik stojej
E61 je sice k hovnu, ale to bude většina 15 let starých aut za 5% původní ceny

Stepan1 píše:jop, ony ty manuálový 550i prostě tolik stojej![]()
Ty jo ted já retard viděl cenu té 545i

No díky mám o čem uvažovat....

Njn, vzhled auta se přizpůsobuje čínskému zákazníkovimatiz píše:Preju jim z celeho srdce aby se jim to vratilo v prodejnosti. Schvalne si vedle te zrudy predstavte E38 jak elegantni to auto bylo... Tenkrat byl svet fakt jeste asi v poradku. Zacinam verit na Chemtrails nebo neco podobneho.
https://www.novinky.cz/auto/clanek/tak- ... &source=hp

-
Já si myslím že by jarax mohl zapřemýšlet o tom zda by třeba nedělal nějakej půjčovací HAPPY DAY pro milovníky BMW třeba za 2K na den. Ráno zapůjčíš a večer vrátíš a můžeš přemýšlet během dne a výletování zda tě ta 7er oslovila nebo nikoliv.
Já bych do toho osobně asi šel. Mít celý den pro sebe a ženu auto 745-750i a udělat si výlet po okolí projet se a večer s plnou LPG auto zase vrátit plus peníze za půjčení.
Co jaraxi je to zajimavé pro tebe ? Vím není to nic extra ale třeba by se dalších pár nadšenců a budoucích majitelů našlo.
Já osciluji na rozhraní 545i Tour vs 745i(750i) vs oktávka 3 vs ???
Já bych do toho osobně asi šel. Mít celý den pro sebe a ženu auto 745-750i a udělat si výlet po okolí projet se a večer s plnou LPG auto zase vrátit plus peníze za půjčení.
Co jaraxi je to zajimavé pro tebe ? Vím není to nic extra ale třeba by se dalších pár nadšenců a budoucích majitelů našlo.
Já osciluji na rozhraní 545i Tour vs 745i(750i) vs oktávka 3 vs ???
Pokud chceš koncern, tak kup aspoň VW nebo ještě líp Audi. Ono je ta kvalita znát.
-
mám asi 10 čekatelů na sedmu aktuálně, ale každej chce long, Individual a idealně facelift. tím se ti dost zmenší výběr.Michal595 píše:Inak len zo zvedavosti, je tu viacero ludi co rozmysla, hlada sedmu,...teraz ked som mrkol v sekcii inzercia je 5ks...cim to je ze tam su tak dlho?samozrejme neviem ci su tie auta aktualne, ale co hladate, chyba vam tam vybava alebo je "zla" cena...alebo co?
uvidíme co ten amarone
mne se to taky libi jak se tu furt breci, ze nejsou sedmicky.
a do toho Jarax, ze to furt vozi jednu za druhou za 5000 EUR a jakoze Jaraxoviny, kde vadi i spinavej podvozek
a do toho chytrolinkovani kolik to vydrzi a kolik korun to bude stat na hodinu a kolik haliru za minutu
a tak se tu vsichni tak hezky shodnete a do toho to filozofolososi srdcarstvi.... no krasa.
a pak se objevi nejaka krasna za 350 a vsichni z toho vyjukany jak je to drahy
a najednou jich je nekolik na foru za normalni prachy, na bazosi furt neco a nikdo nekupuje. Jak to??
Asi to v realu neni zas takovej zazrak mit tu starou sedmicku co? Najednou ste posrany, ze co kdyby tohle a co tamto a co snizenej termostat??? A mohla byhho videeet?
Jeste pochopim lidi co maj auto a kupujou si druhy tj. sedmicku na zabavu, na zkousku, na chvili.... Jen si to vyzkouset a uzit a poslat dal...
Ale lidi co kupujou auto za 250 jakoze nafurt a chtej vyjetou sedmicku... Nekoupite nikdy nic. Tecka.
Doufam, ze uz ti doma neceka v krabicce snizenej termostat, ten bys do octavie tezko daval.
a do toho Jarax, ze to furt vozi jednu za druhou za 5000 EUR a jakoze Jaraxoviny, kde vadi i spinavej podvozek
a do toho chytrolinkovani kolik to vydrzi a kolik korun to bude stat na hodinu a kolik haliru za minutu
a tak se tu vsichni tak hezky shodnete a do toho to filozofolososi srdcarstvi.... no krasa.
a pak se objevi nejaka krasna za 350 a vsichni z toho vyjukany jak je to drahy
a najednou jich je nekolik na foru za normalni prachy, na bazosi furt neco a nikdo nekupuje. Jak to??

Asi to v realu neni zas takovej zazrak mit tu starou sedmicku co? Najednou ste posrany, ze co kdyby tohle a co tamto a co snizenej termostat??? A mohla byhho videeet?
Jeste pochopim lidi co maj auto a kupujou si druhy tj. sedmicku na zabavu, na zkousku, na chvili.... Jen si to vyzkouset a uzit a poslat dal...
Ale lidi co kupujou auto za 250 jakoze nafurt a chtej vyjetou sedmicku... Nekoupite nikdy nic. Tecka.
No comment. Osciluj dal.Filozof píše:Já osciluji na rozhraní 545i Tour vs 745i(750i) vs oktávka 3 vs ???
Doufam, ze uz ti doma neceka v krabicce snizenej termostat, ten bys do octavie tezko daval.
Kurevtore ale vidíš že se objeví kus Tchanovica dokonce za 400k a je celkem rychle pryč ?
Ono tady je vidět jen pár lidí ...za oponou čeká dalších x lidí co shání ten svuj kus a nevyjadřuje se zde vubec.
A taky někteří naočkovaní tím že to musí bejt LONG a individual a facelift apod pak se to blbě vybírá když inzerce je plná sice ale krátkých.
Kolik je tu celkem čekatelů ? 10 - 20 ? No a to ještě jsou lidé co se motají kolem Snejka a Jaraxe a sem vubec nechodí a jak auto je tak ho berou bez keců....
Ono tady je vidět jen pár lidí ...za oponou čeká dalších x lidí co shání ten svuj kus a nevyjadřuje se zde vubec.
A taky někteří naočkovaní tím že to musí bejt LONG a individual a facelift apod pak se to blbě vybírá když inzerce je plná sice ale krátkých.
Kolik je tu celkem čekatelů ? 10 - 20 ? No a to ještě jsou lidé co se motají kolem Snejka a Jaraxe a sem vubec nechodí a jak auto je tak ho berou bez keců....
- soukupadam
E60 kombi a znacku 6AY.
Filozofe nevzdavej to, ja ti fandim.
Filozofe nevzdavej to, ja ti fandim.
Ono je to o tom, ze kdyz si vyzkousis interier individual vs normal, tak je to celkem dost velkej rozdil...Na me pusobi ten celokozenej interier brutalne. V tom aute se clovek citi uplne jinak.... Pro me je dost dulezity, jak bude auto vypadat vevnitr. A ten kdo si opravdu chces koupit sedmu to bude chtit a ja to chapu:)JaraX píše:mám asi 10 čekatelů na sedmu aktuálně, ale každej chce long, Individual a idealně facelift. tím se ti dost zmenší výběr.Michal595 píše:Inak len zo zvedavosti, je tu viacero ludi co rozmysla, hlada sedmu,...teraz ked som mrkol v sekcii inzercia je 5ks...cim to je ze tam su tak dlho?samozrejme neviem ci su tie auta aktualne, ale co hladate, chyba vam tam vybava alebo je "zla" cena...alebo co?
uvidíme co ten amarone
j.
Jasne suhlasim len som bol zvedavy ze v com to je...lebo pomaly mam pcit ze kym ta sedma nie je long a individual alebo neni smiesna cena u klasickej tak ta klasicka je "nepredajna"...
Suhlasim s jurajof e individual posobi interier ako ine auto oproti klasickej ...inak sa tam citis proste...
Suhlasim s jurajof e individual posobi interier ako ine auto oproti klasickej ...inak sa tam citis proste...
- soukupadam
A treba medvidek Hasek, co spravcuje fb skupinu, tak tu svoji prodal dost rychle, snad za mesic a to byla "normalni" a navic otuzena. A cena smesna taky nebyla.
At si kazdy koupi, co chce, ale at se tu porad nefnuka, ze se ceka rok a porad hledat duvody proc individual. Si to prectete. Jste, jak maly haranti, co se hadaj u telefonu kdo ma lepsi telefon. Ve finale si na tom pustej stejny blbosti. Skoda, ze BMW neprodavalo jenom Long a individual. By se nemelo co resit