Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 530d problém s nivo regulací a elektrikou

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mar10

E39 530d problém s nivo regulací a elektrikou

#1 Příspěvek od Mar10 »

Ahoj všichni. Mám takovou zapeklitou situaci se svojí e39 touring. Jednoho krásného jsem se rozhodl, že si přemístím zesilovač z podpodlahy do boku, kde bývá originální zesilovač a když jsem u toho byl, tak jsem se rovnou podíval i na kompresor, protože mi přišlo, že je hlučnější než by měl. Po rozebrání krytu jsem zjistil, že plechovej rám se silentbloky je zlomenej, tak jsem ho vyměnil a složil. A teď k problému. Když jsem měl vše hotový, tak jsem nastartoval a auto se začalo nafukovat a byl jsem nadšenej jak byl kompresor krásně tichej, jenže nechtěl přestat foukat. Auto se začalo zvedat, že kam se hrabe X5 jenže než jsem stihl odpojit baterku, tak měchy praskly. Problém teda je v tom, co může být špatně, že se auto má tendenci pořád foukat do nekonečna? Relé co je na kompresoru, jsem vyměnil a problém trvá. Navíc jsem zjistil, že slyším v autě neustále cvakání, jako když cvaká relé a ve stejnym tempu problikávaj světla v interiéru. Je možný, že jsem tím zesilovačem odpálil GM? Je možný, že by vadnej GM měl vliv na nivo? Já už jsem z toho nešťastnej. Děkuju za každou radu. Zkusil jsem vyměnit i snímače výšky na zadní nápravě a bez rozdílu. Mám doma ještě náhradní GMIII, ale nevím jakej mám v autě. R.v 2000. Ještě jednou díky
Odpovědět