Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

R: umí CIC přehrát video ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

R: umí CIC přehrát video ?

#1 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Koukám po netu a zjištuji, zda je možnost přehrání videa na CIC. Co jsem četl, tak CIC nemá video výstup na USB pouze na DVD, jak je tedy možné, že u tagů u MP3 je vždy vidět jpeg.
Jak to tedy je ? Na video musí být nutně pouze NBT, nebo to jde "dokódovat" i u CIC.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3771

Re: R: umí CIC přehrát video ?

#2 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Bez tuneru jen DVD. Můžu to pro jistotu zítra zkusit, ale myslím se nepletu.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

Cic normalne prehraje dvd ale z usb ne, to umi jen nbt
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Snejku a ma u CIC cenu řešit NBT, nebo je řešení +- koupit Android monitor, u něj už nebude problém, jako u E65, že by nešlo audio skrz tenhle monitor ?
Nebo to má nějaké omezení ? Na F10 je těch monitorů hafa a doslova za pár korun.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Snejk »

Tak s nbt ziskas navic jen to prehravani videa z usb a par picovin, to nez z cic je lepsi prejit na nbt u E rad co maji ccc atd, tam to dava smysl.
Ten android te vyjde podstatne levneji a bude umet vic
mi00wa

#6 Příspěvek od mi00wa »

Lze u NBT nastavit auto + klimatizace, vč. navigace aby posílal informace HUDu ?
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Snejk »

lze nastavit auto i klimatizaci i jde nastavit hud (jas atd) ale navigaci to do nej jeste poslat neumi, v F rade neni generatorem informaci NBT ale budiky bohuzel a emulatory jeste tak daleko nepokrocily... ale to nastaveni klimatizace sedacek atd maji pres OSD vyreseny fakt paradne..
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Snejk »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od JaraX »

co jsem se díval na android monitory do Fxx tak to stejně nema na sobě žadnou optiku, takže stejně zvuk musí jít přes AUX,takže to je opět celé k ničemu
to potom radši EVO
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Snejk »

no to mi rekni k cemu je zrovna lepsi evo... nez normalni nbt..
a u tehle aut je uplne fuk jestli to je do optiky nebo do aux.. porad je to prepocitavanej stereosignal(i kdyby nahodou nekdo mel logic coz vetsina nema) a ty prevodniky jsou tak kvalitni ze sotva neco poznas... obzvlast u filmu na flashce nebo nejaky srackovy mp3...
asi bys mel par androidu vyzkouset, ja videl snad vsechny verze ve vsech autech a ve vsech me to docela nadchlo, pro normalni pouziti je to perfektni. a porad ti jede tvuj puvodni system takze klidne muzes zvuky (treba nejakou hudbu) jet z originalu a pres to mit placlej android s waze, internetem atd... nezmeni se nic, jen to pridava.. neubira to vubec nic... naopak vsechny androidy zlepsi grafiku puvodniho systemu o 300%.. videl si nekdy jak skvele vypada film z dvd changeru a cele e65 mmi na monitoru co ma prakticky full hd? to je uplne jiny jak ta original kalkulacka co zobrazi ve filmu asi 16 barev kdy nevis jestli ten clovek je cervenej nebo hnedej...
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

na hudbu proč ne, ta i v E65 jde poslouchat, není to top, ale na nenaročný poslech ok, ale prostě si myslím že nemáš pak 5.1 poslech,
Evo proto že umí víc formátů, že přehraje prakticky vše, jinak vzhledově se mi libí víc NBT. podle mě pokud si pustíš DVD i v Fku, jede to přímo do oněch kanálů, když pustíš z androidu, pojede to do auxu, přepočítá se to na virtuální surround, ale prostě tam nebude pohyb zvuku přes auto, co je na 5.1 nejlepší.
třeba mkv ti obsahuje informaci o zvuku, resp jeho pozici, prostě jako DVD, otázka zní jeslti to NBT, nebo EVO umí využití, vubec bych se nedivil kdyby z toho udělali stereo.
to s tím přehráváním filmu z DVDchangeru na android monitoru je první velká výhoda android monitoru která mě ani nenapadla, ale rozhodně si nechci pouštět film z androidu a přijít o 5.1
mi00wa

#12 Příspěvek od mi00wa »

Celkem mně štve že, ani jeden z nich (NBT či EVO) neumí poslat po optice navigaci. To je u mně velká škoda, jinak bych uvažoval o jeden.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Dle mě to je, jak říká Snejk, hudba v F10 je naprosto ubohá, tam není co posrat. Zlatá E65 předělaná od Falcona :)
Už teď ukrutně uvažuju, že musím vyměnit alespoň basáky pod sedačkama, nic nezvládají, protože takovou ultra sračku nejde poslouchat, jsem z toho úplně paf, jak může být audio úplně zesraný a nemyslím si, že L7 u F10 na tom bude líp, nebo B$O.

Snejku, ten Android, alespoň umí používat věci co už jsou v autě GPS anténu, ovládání atp. Prostě abych neměl android monitor, kterej ale neumí používat to co je už v autě ?
Celkem by mě sralo přijít o hlídání pruhů co mám na budíkách, to by byl zase krok vzad, aby fungovalo spojení s polo digi budíkama. Ještě, že nám full digi takovej blivajz jsem už dlouho neviděl, kdo to vymyslel a jakej to k tomu měl důvod nechci ani přemýšlet, vzal bych ho za to rákoskou přes prsty !
Odpovědět