Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chyba airbagu bmw e46 325i tour. rok 2002
Chyba airbagu bmw e46 325i tour. rok 2002
Zdravím hoši.
Auto mě hlásí 2 chyby airbagu. 1. chyba 50 napájení pro řídící
jednotku je příliš nízké.
2. F0 Řídící jednotka- vnitřní
chyba
Pojistky jsou ok takže pravděpodobně je vdaná jednotka airbagu. Otázka zní kde se u e46tky nachází jednotka airbagu?
Vyřeší to výměna za jinou třeba bazarovou funkční?
Auto mě hlásí 2 chyby airbagu. 1. chyba 50 napájení pro řídící
jednotku je příliš nízké.
2. F0 Řídící jednotka- vnitřní
chyba
Pojistky jsou ok takže pravděpodobně je vdaná jednotka airbagu. Otázka zní kde se u e46tky nachází jednotka airbagu?
Vyřeší to výměna za jinou třeba bazarovou funkční?
Re: Chyba airbagu bmw e46 325i tour. rok 2002
jednotka je pod tunelem loketky.pokud ji vymenis,tak ji nakoduj k autu,vcetne vin. 

díky moc za radu a to kodování musí proběhnout? popřípadě jaký program toto umí?
myslim,ze nemusi,ale napr.v pripade prodeje,bude vyskakovat na diag.ze je tam jina jednotka...stellaM3 píše:díky moc za radu a to kodování musí proběhnout? popřípadě jaký program toto umí?
aha díky no uvidím až jí vyměním co to bude dělat:) kazdopádně prodávat zatím určo nebudu dneska jsem koupilhansm5 píše:myslim,ze nemusi,ale napr.v pripade prodeje,bude vyskakovat na diag.ze je tam jina jednotka...stellaM3 píše:díky moc za radu a to kodování musí proběhnout? popřípadě jaký program toto umí?

jo ještě když už jsem u toho sice to nesouvisí s airbagem ale jaký dát nějaký rozumný tlumiče místo OEM? podvozek gaučpaket:) takže normalní.
Naposledy upravil(a) stellaM3 dne čtv 10.10.2019 21:59, celkem upraveno 1 x.
jasne,ale pokud to bylo lehce tukle,tak se da ta jednotka zachranit-nesmi vylitnout vic jak tri airbagy-pak je na vymenustellaM3 píše:aha díky no uvidím až jí vyměním co to bude dělat:) kazdopádně prodávat zatím určo nebudu dneska jsem koupilhansm5 píše:myslim,ze nemusi,ale napr.v pripade prodeje,bude vyskakovat na diag.ze je tam jina jednotka...stellaM3 píše:díky moc za radu a to kodování musí proběhnout? popřípadě jaký program toto umí?

nevím nezdá se jako bouračka ale možný je vše
nevím jak bych jí zachránil mám k dispozici jen delphi diag. a nebo si muzu pujčit Inpu ale mám už objednanou starší jinou jednotku tak až ji vyměnim tak napíšu výsledek 

Takže hlásím že po výměně jiné jednotky airbagu stále svítí kontrolka. Takže bude zřejmě potřeba jednotku nakodovat. Jaký program toto umí hoši?
a je to urcite jednotkou
muze bejt v haji decka nebo pyropas

hansm5 píše:a je to urcite jednotkoumuze bejt v haji decka nebo pyropas
No diag hlásí chyby viz . Nahoře první příspěvek tak předpokládám že se to točí okolo ty jednotky. Pojistky jsou ok .
Já jsem vytáhl ze staré jednotky data NCS Expert a přehrál do druhé
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic