Miso ale bolo by super spravit si výletik a vrátit sa na dvoch e66Michal595 píše:Jaraxovi zhori telefon:)
inka este ma napadlo ze tym ze su tam stolceky tak asi je to 4 miesta verzia ze?
Jaris330D píše:Co jsem pochytil, tak jo, 4 mista. No, kdyz by to nebyly repliky, tak jsou kurva drahe. Jsou to kola, ktere se mne hodne libej, ale ta cena. Nekde jsem cetl, ze vubec nejsou a kdyz uz, tak s pneu 100 000 kc.
Vzdyt to tam boze pisu, ze s pneu. Ale je to divna cena. Za styling 95 chtej 2300 euro a za aplinky jen 1600 eur?mcfil píše:jsem to doplnil takže dat kilo za jetý je nesmysl. Maximálně zajetých s novým obutím.
mcfil píše:No to je přesně interiér co chci. Na kolik tě to v tom Polsku přišlo klidně do SZ.
A cos tam dodělával. Nebo mi cinkni na 608717734.
Asi se pojedu na ni podívat do Jaraxova.![]()
![]()
V kolik ji budeš v ten pátek odvážet?
By jsi se s ní měl aspoň svézt, když si jí skoro koupilMichal595 píše:Hmm jak by som ju na inzerate videl vcera:)))sa smejemjaka to bola tesnotka vtedy....)kabyr01 píše:mcfil - myslím, že výkon 745 je naprosto dostačující
Tady nějakej link na foto:
https://kabyr01.rajce.idnes.cz/Bmw_750Li_Individual/
Jak 1600 eur?? podle kurzu min 4100 eurJaris330D píše:Vzdyt to tam boze pisu, ze s pneu. Ale je to divna cena. Za styling 95 chtej 2300 euro a za aplinky jen 1600 eur?mcfil píše:jsem to doplnil takže dat kilo za jetý je nesmysl. Maximálně zajetých s novým obutím.
Filozof píše: Vubec nechápu že máš takové nervy ... já to viděl a mít prachy už sedím v letadle a letím pro to auto.![]()
Hodně mě to štve takovej kus za ty prachy se najde jednou za x let. pokud to je volný tak dlouho nebude.
Mne to, ale ukazuje cenu v eurech €mcfil píše:Jak 1600 eur?? podle kurzu min 4100 eurJaris330D píše:Vzdyt to tam boze pisu, ze s pneu. Ale je to divna cena. Za styling 95 chtej 2300 euro a za aplinky jen 1600 eur?mcfil píše:jsem to doplnil takže dat kilo za jetý je nesmysl. Maximálně zajetých s novým obutím.
Je to neuvěřitelný, jak ten čas letí, přesně ji teď taky vidim na otomoto.kabyr01 píše:Tady nějakej link na foto:
https://kabyr01.rajce.idnes.cz/Bmw_750Li_Individual/
By jsi se s ní měl aspoň svézt, když si jí skoro koupilPřed týdnem to byl rok, co jsem to přivezl
Tak po konzultaci a domluvě s Jaraxem můžeme na výlet do Estonska a pak dál Finsko nebo Litva už v neděli:Pajk85 píše:Noooo... z toho by šel udělat i ten výlet.
mě teď taky ale skoro 4000Jaris330D píše: Mne to, ale ukazuje cenu v eurech €.