Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Díky za odpověď JaraXi. Musím dojet si to poslechnout a tak. Ale nemám teď vůbec kdy. 

Járo mě by hrozně sralo mít v autě motor jak na JIPce
Kdo by chtěl amarouna tak tady:
https://www.leboncoin.fr/voitures/1685055451.htm/

Kdo by chtěl amarouna tak tady:
https://www.leboncoin.fr/voitures/1685055451.htm/
Jj a proto ti co tady nafty radši na dovolenou letí a ti co mají lpg jezdí autem
To teda nevim 

135 000 Kč je moc za FL? Podle popisu má podvozek a logica, prodávají se větší holoty za víc
světla slepý, nárazník prázdnej, kliky bez chromu, sedačky zničený, volant bez výhřevu, držáky na pití nikde, nelong, vzadu holota, bez ničeho, snad ani roletky nemá, natož komforty nebo idrive, ve výbavě to má napsaný věci co to ani nemá.
prostě takové auto je jen drahé na servis, ale nic neumí a ještě je zničené, za tydle prachy určitě radši předface, face má smysl vybavenej a pěknej.
ale nascu jsem v tomto odstínu neviděl ještě,
prostě takové auto je jen drahé na servis, ale nic neumí a ještě je zničené, za tydle prachy určitě radši předface, face má smysl vybavenej a pěknej.
ale nascu jsem v tomto odstínu neviděl ještě,
někteří mají LPG...ale na dovolenou stejně lítaj...protože nejbližší místo dovolený bylo 6 hodin letu a stejně se tam autem nedá dostatJaraX píše:Jj a proto ti co tady nafty radši na dovolenou letí a ti co mají lpg jezdí autem

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
to jo, ale všimni si že všichni co jezdí na dovolený autem tady nějaký ty vzdálenější destinace mají LPG, todle by si s naftou nikdo nelajzl navíc je to ani nebaví s tím jezdit. tak sedí na klubu a vysmívaj se že jezdíme na prdy 

-
- Kontaktovat uživatele:
To uz je ale hoooodne ohrana pisnicka. Moc Filozofujes -)
- soukupadam
Tak ono do Thajska by se blbe jelo autem. A je jedno jestli mas naftu, lpg nebo normalni pohon.
ettore s tím začal, já se jen bráním 
a jestli znáš jediného člověka co s naftou jezdí na dovolonou někam dál, nechám si to vysvětlit.
já ti řeknu kdo jezdí na LPG
Snejk, JaraX, Vlastnemec, Kimlic, Kawaman(už nemá), vasapasa, Venca750Li, atd a ještě bych si par lidi vzpoměl, ale že by někdo jel se 730d nebo 530d do řecka? ukaž mi takovýho

a jestli znáš jediného člověka co s naftou jezdí na dovolonou někam dál, nechám si to vysvětlit.
já ti řeknu kdo jezdí na LPG
Snejk, JaraX, Vlastnemec, Kimlic, Kawaman(už nemá), vasapasa, Venca750Li, atd a ještě bych si par lidi vzpoměl, ale že by někdo jel se 730d nebo 530d do řecka? ukaž mi takovýho
já bych autem klidně jel, to že se to nevyplatí je věc druhá, ale zrovna něco takovyho mě to laka, bohužel už to chce mít na to čas, a najít lidi co do toho půjdousoukupadam píše:Tak ono do Thajska by se blbe jelo autem. A je jedno jestli mas naftu, lpg nebo normalni pohon.
- soukupadam
Tak slo by to. Byl nejakej blazen co koupil v Thajsku tuktuk a jel s tim do Brna.
Járo letos na kytheře jsem potkal tři auta s českou poznávací značkou a všechny diesel 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ted najel neco okolo 1300km na jeden zatah, ale nevim jestli se to pocita -) Je to irelevantni, jsou to reci o nicem. A v nejlepsim je dobre to ukoncit, stejne zadna strana nezvitezi. Mam jak 745i tak 740d a muzu kdykoliv srovnavat. Dokud se ten benzin neroztoci... Ale to je taky ohrana pisnicka.

-
- Kontaktovat uživatele:
A jeste si neodpustim... Sedma kde jsou vsechny vyhody ropy a benzinu je podle mne 760i a bylo by to presne auto ktere bych moc chtel. Bohuzel je pro mne neprovozovatelne, protoze tech 15k km z cehoz jsou dve tretiny mesta by mne zrujnovalo.
já se bavím o BMW ale a nadšencích co tam jedou pro radost z jízdyettore píše:Járo letos na kytheře jsem potkal tři auta s českou poznávací značkou a všechny diesel
a zrovna ta 760i je uplnej opak dieselu díky naprosté linearitě svýho motoru, prostě pocitovej zatah odspoda co je u dieselu velkej je ještě menší než u 750imatiz píše:A jeste si neodpustim... Sedma kde jsou vsechny vyhody ropy a benzinu je podle mne 760i a bylo by to presne auto ktere bych moc chtel. Bohuzel je pro mne neprovozovatelne, protoze tech 15k km z cehoz jsou dve tretiny mesta by mne zrujnovalo.
jinak nechápu jak může dělat z vady motoru přednost. já si myslím že nejlepší motor je lineární, s postupným náběhem, jako elektromotor, jako 760i, prostě jedeš na pohodu, netočíš to, dáváš tomu, točís to.
ta nafta je nesmysl, nejede nejede, najednou hrozně jede a najednou zase nejede.
představ že máš takovy repráky, hrajou potichu, zesiluješ nic, najednou to začně strašně řvát, a pak to chceš zesílit ještě víc, točíš kolečkem jak šílenej, ale už se nic neděje, to je jako dobrý?
nás ve škole učili že by každá technická věc měla mít ideálně naprosto lineární křivku, bohužel ne vždy to danné komponenty umožní, jako u nafty nebo 1,6 benzínu kterej musí člověk točit i při slušné jízdě, s takovou 750i se dá jet docela pila i do 3000km, vystřelíš z křižovatky tak že jsi na druhé straně a 99 procent aut ještě stojí na křižovatce, přitom ty jsi nepoužil ani polovinu svého rozsahu otáček.
-
- Kontaktovat uživatele:
O to odspoda mne ani tak nejde jako o to pruzne zrychleni pri predjizdeni. A to jde bud turbem, nebo objemem. Jel jsem v tom davno, ale mel jsem pocit ze to jelo fest. Jenze se moje hodnoty toho fest vyvijeji, ted bych rekl ze fest jela 335i se 450PS. Fakt to jelo jako pichla svine, obrovsky respekt k tomu autu.
Ja si nekdy to pruzne zrychleni zmerim, ono totiz pocit je strasna svine, v cislech to muze byt uplne jinak. Akorat to bude muset pockat, protoze muj klepac doklepal, zacal papinkat vodicku. Sam jsem zvedavy co se tam stalo.
Ja si nekdy to pruzne zrychleni zmerim, ono totiz pocit je strasna svine, v cislech to muze byt uplne jinak. Akorat to bude muset pockat, protoze muj klepac doklepal, zacal papinkat vodicku. Sam jsem zvedavy co se tam stalo.