Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
---
Re: E65-760i
Navrhuju zpět k předmětu: Děkuji. 

k té krizi nebo té 760?
To nejsi sam. Cheatr a Stepan1 asi jednou na stejnym matrosi, proto si rozumej.JaraX píše:asi mám špatnej fet

Ja navrhuji zpet k 760tce.

Jasný že k 760.
ALE!!! Vtip dobrej, asi mám matroš jak JaraX

Jakej stejnej matroš? Si počti o tom, čím vším si Havel, navíc už v docela pozdním věku zdravotně prošel. Kdyby to byl normální občan, dávno by ho nechali umřítJaris330D píše:To nejsi sam. Cheatr a Stepan1 asi jednou na stejnym matrosi, proto si rozumej.JaraX píše:asi mám špatnej fet![]()
Ja navrhuji zpet k 760tce.
jj mohli jsme žít v komunismu a jezdit trabantama do dneška
Stepane jsi ještě mladej a cítíš velké kuloví ...
Bohatí lidé o kterých mluvím jsou bilionáři a nejsou vidět ani ve FORBES.... je to mafie ...nevím co ti vadí.
Já si běžných uspěšných lidí velice vážím a mám jich kolem sebe hned pár a vidím kam investují a dělají to dobře takže je nějaké krize nebolí tolik jako běžné lidi ...
Nebo se zastáváš mafiánů co rozkrádají státní peníze ?
No raději se bavme o autech ...

Bohatí lidé o kterých mluvím jsou bilionáři a nejsou vidět ani ve FORBES.... je to mafie ...nevím co ti vadí.
Já si běžných uspěšných lidí velice vážím a mám jich kolem sebe hned pár a vidím kam investují a dělají to dobře takže je nějaké krize nebolí tolik jako běžné lidi ...
Nebo se zastáváš mafiánů co rozkrádají státní peníze ?
No raději se bavme o autech ...

jj a bilionáři jsou v krizi zajištěný, protože mají zlato. Který samo o sobě nemá absolutně žádnou hodnotu, v konečným důsledku je bezcenou komoditou, kterou si akorát lidi přehazují mezi sebou, protože se v ní dají ukládat peníze. Já bych teda za těžký krize (nebo války) měl radši 3 krávy a 10 kilo másla než veterána nebo obrazy, ale cokoliv řekneš viď

Ještě nějakou mafii do toho lol, co to s tím má co společnýho. Jak minule ty solární panely, ty insidere

Ale jo, pouč mě na základě nějakýho infa, sebranýho já nevim ty vole, z kastlíku A8 W12 za 4,5mega ve voll ausstat. tvýho šéfa nebo tak něco

Zatím si z naší debaty odnáším velmi cenné ponaučení, že když máš prachy, tak se máš líp. To mě zatím nikdy nenapadlo.
Jj, Havel osobně svrhnul režim. Pak teda hned jako prvního premiéra po revoluci jmenoval prominentního člena KSČ, ale co bychom si bez něj počaliJaraX píše:jj mohli jsme žít v komunismu a jezdit trabantama do dneška

Ne, Václava bych nechal spát, zaslouží si trošku klidu. Ačkoliv k jeho heroizaci (a obecně sametové revoluce) mám spousty poznámek, přijde mi nedůstojné kopat do mrtvoly.
-
- Kontaktovat uživatele:
insider
Ze to vubec resis.

Ze to vubec resis.
jestlipak víš jak se pokřivil trh za poslední krize s veterány ? A jak auta vyletěla o stovky procent ?
O havlovi se bavit raději nebudeme je to kontroverzní osoba jedni v něm vidí modlu, druzí ožralce co podepisoval co mu pod ruku dávali a šel kamarádům na ruku...
Pustil vrahy a darebáky z věznice atd... nechme jej spát.
Každá osoba má své pozitivní a negativní stránky snad krom KARLA GOTTA který se snažil alespoň lidem rozdávat radost v podobě písní napříč generacemi.
Nikdo tu nemluvil o hluboké krizi a válce. Tu si snad nikdo nepřeje. A pokud by kní došlo tak krávy jsou to poslední co tě bude zajímat když přijde tlupa ozbrojená jsi bez krav a majetku ...ale to je jiná diskuze. Počti si od borce jménem Selco, který popisuje kolaps v Bosně v roce 1992.
http://postapo.cz/soucasne-deni/postapo ... rvni-ruky/
Beru krizi něco podobného jako posledně ale taky může být daleko hlubší a co následuje všichni dobře ví.... Takže nic nového pod sluncem. Ale jinak v krizi mít nějakou zahradu svoji je velkým přínosem.
Za kolik by byla prodejná většina aut když by lidi neměli na jídlo a pomalu a byli rádi že dejchaj ? Pokud by byla daleko hlubší krize ? No asi mizivá... a stím je spojené i to ostatní. Výhoda by byla snad jen menší kolony v ulicích.
zpátky k 760i.... cheater takže vlasně nevíš co chceš zda 760i nebo 750i a jsí stále na rozcestí ? Nebo půjdeš do auta co bude prostě v TOP stavu a v nabídce a je jedno zda V8 či V12 ?
O havlovi se bavit raději nebudeme je to kontroverzní osoba jedni v něm vidí modlu, druzí ožralce co podepisoval co mu pod ruku dávali a šel kamarádům na ruku...
Pustil vrahy a darebáky z věznice atd... nechme jej spát.
Každá osoba má své pozitivní a negativní stránky snad krom KARLA GOTTA který se snažil alespoň lidem rozdávat radost v podobě písní napříč generacemi.
Nikdo tu nemluvil o hluboké krizi a válce. Tu si snad nikdo nepřeje. A pokud by kní došlo tak krávy jsou to poslední co tě bude zajímat když přijde tlupa ozbrojená jsi bez krav a majetku ...ale to je jiná diskuze. Počti si od borce jménem Selco, který popisuje kolaps v Bosně v roce 1992.
http://postapo.cz/soucasne-deni/postapo ... rvni-ruky/
Beru krizi něco podobného jako posledně ale taky může být daleko hlubší a co následuje všichni dobře ví.... Takže nic nového pod sluncem. Ale jinak v krizi mít nějakou zahradu svoji je velkým přínosem.
Za kolik by byla prodejná většina aut když by lidi neměli na jídlo a pomalu a byli rádi že dejchaj ? Pokud by byla daleko hlubší krize ? No asi mizivá... a stím je spojené i to ostatní. Výhoda by byla snad jen menší kolony v ulicích.

zpátky k 760i.... cheater takže vlasně nevíš co chceš zda 760i nebo 750i a jsí stále na rozcestí ? Nebo půjdeš do auta co bude prostě v TOP stavu a v nabídce a je jedno zda V8 či V12 ?
hele, každej má jinej nárok, třeba ta xdreamrova stála asi 130, a ted se vychytala že už celkem funguje, ale prostě s "tchánovicí" je to nesrovantelný, taky je to 2x takový auto,
ale jak říkám, Individual a facelift je příplatek kterej je jen pro vzhled, jako když koupíš babě kozy, ale chytřejší ani hodnější nebude
běžnymu člověku stačí nasca, nebo club, ale pokud už má několikátou sedmu, nebo prostě rád připlatíš, protože by sis koupil Fko ale nechceš se s ním srát, tak si koupíš face, ono prostě nejvíc se vyplatí mít auto za 150, co už nebude klesat na ceně, víc nechce, kupovat auto za 400 je prostě už vyhazování peněz, ale lepší než to dát za fet. je to vše otázka preferencí, já budu mít radši levnou sedmu, k tomu šestku, trojku, motorku, atd. než super sedmu.
ale jak říkám, Individual a facelift je příplatek kterej je jen pro vzhled, jako když koupíš babě kozy, ale chytřejší ani hodnější nebude

běžnymu člověku stačí nasca, nebo club, ale pokud už má několikátou sedmu, nebo prostě rád připlatíš, protože by sis koupil Fko ale nechceš se s ním srát, tak si koupíš face, ono prostě nejvíc se vyplatí mít auto za 150, co už nebude klesat na ceně, víc nechce, kupovat auto za 400 je prostě už vyhazování peněz, ale lepší než to dát za fet. je to vše otázka preferencí, já budu mít radši levnou sedmu, k tomu šestku, trojku, motorku, atd. než super sedmu.
Ony ty šrámy postupně budou přibývat samy. A mě osobně nejvíc sraly ty první. Čím víc jich získáš, tím míň to hrotíš. Vyšší nájezd si doděláš sám časem, tak ti zbývá pohledat jen ten slušný stav 

když jsi nahodil tu xdeamovou… která byla za 130, kolik spolkla penež a času aby takový auto fungovalo?