Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jednotka Abs

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BRYNDY

Jednotka Abs

#1 Příspěvek od BRYNDY »

Zdravím,

Řešil někdo na E46 z vás výměnu jednotky ABS. při jízdě se mi objevuje kontrolka ABS a Vypnutého DSC. Řeším koupí nové jednotky a nového naprogramování. Kde jste popřípadě programovali?
horan

Re: Jednotka Abs

#2 Příspěvek od horan »

A to si se ráno vzbudil a řekl si, že si objednáš jednotku, nebo už si něco měnil/zkoušel/hledal.....
TurboShnek

Re: Jednotka Abs

#3 Příspěvek od TurboShnek »

BRYNDY píše:Zdravím,

Řešil někdo na E46 z vás výměnu jednotky ABS. při jízdě se mi objevuje kontrolka ABS a Vypnutého DSC. Řeším koupí nové jednotky a nového naprogramování. Kde jste popřípadě programovali?
Nová jednotka musí mít stejný číslo dílu jako stará. Potom jí budeš muset kalibrovat se snímačem úhlu řízení, což je jednoduchý, prostě vyrovnáš kola a zmáčkneš pár knoflíků v programu INPA, tak že ti to může udělat kdokoliv, kdo dělá BMW. Zkusil bych společnost BestDrive, mám s nimi velmi dobrý zkušenosti a je to lepší kalibrovat pořádně než v polních podmínkách. Taky potom nezapomeň kompletně vyměnit brzdovou kapalinu a odvzdušnit celý systém. ;)
Odpovědět