Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal595

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#7161 Příspěvek od Michal595 »

kourk píše:
Jaris330D píše:Ja Vam poradim. Kupte si nove Octavky a nebudete muset spekulovat, jestli na to budete mit nebo ne. Nechapu jaky je rozdil nasypat 150 000 do 745tky nebo 750tky.

Nejde o to jestli na to budu nebo nebudu mít, jde o to co jsem ochotnej za ty auta dát!!
pokud bych věděl, že se u před'FL krátkou, bez spešl vybavy ( jen podvozek, nivo a přední komforty), klidne zelenou vejdu s nakupem, prvním servisem a lpg třeba do 200, tak neváhám a jdu do ní hned. Pokud by ale první servis měl byt kolem kila+plyn, tak už radejí koupím o něco dražší, vybavenejší a zřejmě dlouhou 750 a ty peníze dám do ní.
Ale myslim ze nechapes co ti tu chcu chalani povedat, nikto ani jarax ani snejk ti z fotiek v inzerate nemozu povedat co tam bude nebude treba robit...a aj ked ti odbornik odhadne pri nakupe co s tym bude treba, nikto ti nezaruci ze to bude vsetko na dalsie dva roky, za dalsi tyzdne sa moze objevait nieco ine a uz zase sypes...to proste nikto nikdy nevie co sa posere, bud mas stastie alebo nie uplne mas stastie alebo mas vylozene smolu:)))
Ak nie si ochotny dat do stareho auta tie peniaze, co samozrejme chapem, tak proste nekupuj to a kup si nieco novsie ak ti pride lepsia volba davat do novsieho...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7162 Příspěvek od JaraX »

většina oprav se dá vyřešit levně, mám i lowcost sedmy, s pořizovací cenou do 150k, kteří dají za servis do 20k ročně, ale nemají TOP funkční auto. je to spíš o lidech
-miki- Člen Klubu
Člen Klubu

#7163 Příspěvek od -miki- Člen Klubu »

Po víkendu jsem taky nakažen ... z fotek vidím v předu a v zadu komforty, ty jsem vyzkoušel sám a must have. :D Nevím zda audio Hifi system professional DSP je logic 7, má hydrokufr, webasto, softclose ... takže moje otázka znalejších jak poznám co má za podvozek bez VIN? Jo a tipuji že má základní kůži ...

https://suchen.mobile.de/auto-inserat/b ... 43183.html
Michal595

#7164 Příspěvek od Michal595 »

JaraX píše:většina oprav se dá vyřešit levně, mám i lowcost sedmy, s pořizovací cenou do 150k, kteří dají za servis do 20k ročně, ale nemají TOP funkční auto. je to spíš o lidech
Urcite aj ty alebo snejk viete vela veci spravit za dobry peniaz jednak viete co robite a jednak mate k dispozicii vela dielov z vrakov co pouzijete a stoji to zlomok ceny noveho dielu, ale ruku na srdce nikdy nevies "zarucit" kolko to bude fungovat a ci za dva mesiace nie si tam kde si bol, samozrejme mozes mat stastie a bude to fungovat bez problemov x rokov, a ked zacnes nakupovat normalne veci uz to nebude lowcost uplne...aj ked samozrejme mate lepsie ceny na diely ako ked si to objedna clovek sam...
Filozof

#7165 Příspěvek od Filozof »

je nějakej pomyslnej seznam 20-30 věcí co se prostě serou ... a to je jen základ že ? Dle výbavy.

No a pokud polovina z toho se posere a musí se řešit hned je to třeba 80k.

Základ podle mě je, aby motor a automat s podvozkem fungovali v době koupě na první dobrou. Ideálně když budeme vědět že olej byl měněný v automatě a motor je v dobré kondici. Nehulí a nežere vodu a šlape jak švýcary, nikde nic neteče a vše je krásné a čisté.
Ale kolik takových aut bude ? No jarax a snejk by mohli povídat kolik pěkných kusů potkají když jedou na prohlídky.... pár kusů ze sta počítám.

Pak ty ostatní věci už nejsou tak drahé pokud občas něco odejde...

Ještě pamatuji nad zelenou 750kou jak snejk tady básnil že tak krásnej stav snad ještě neviděl.
A prodala se během pár dní max týden a byla pryč ? Ale je to tak cca 2roky zpátky. Hodně horké zboží a nechci kecat zda to bylo za 250k ? Třeba by si někdo vzpoměl.
Vsadím boty to bylo jen kvuli té zelené barvě ta cena.

Kourk: Pokud chceš dobré auto nech si prověřit scooterovo panenské vozidlo. To vypadá bude fakt pěkný kus a bude sloužit. Třeba tam bude investice jen za 10-15k.
A vsadím boty pokud dojedeš na prohlídku dáš mu 220-230k CASH na stul že se domluvíte.
Vzal bych pro sychr jaraxe či snejka at máš jistotu co bude chtít nutně udělat ale při tak malém nájezdu bych se toho auta nebál že by chtěl nějaké fatální investice.

Nakonec to bude zlaté auto ještě mezi tím vším tady.
kourk

#7166 Příspěvek od kourk »

když já mam absolutní odpor k černé a všelijakým tmavým odstínům kůže.. takový ty šedý atd... to je něco co absolutně nepřekousnu. To bych fakt radeji jezdil v hadru.
Naposledy upravil(a) kourk dne úte 01.10.2019 15:10, celkem upraveno 1 x.
Filozof

#7167 Příspěvek od Filozof »

kourk píše:když já mam absolutní odpor k černé kůži.. to je něco co absolutně nepřekousnu. To bych fakt radeji jezdil v hadru.
To je pech další pěknej kus ale v černé ... dokonce sichrován od jaraxe... :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/110146966 ... 5i-lpg.php
Michal595

#7168 Příspěvek od Michal595 »

Ak mas rovnaky odpor k ciernej ako ja k sedej tak to uplne chapem.)))
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#7169 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Je krásně vidět, jak to máme každej jinak. To je jak ženský. Úplně stejný. :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7170 Příspěvek od JaraX »

filozof, to je jedna z těch levných :)
kabyr01

#7171 Příspěvek od kabyr01 »

Mě to tady prostě přijde furt dokolečka... Neexistuje auto, do kterého nebudeš sypat. To si musíš koupit nové auto nebo operák a pěkně si tu relativní bezporuchovost zaplatit. Měl jsem za život mnoho starších aut a do každého něco dáš. A i ty všemi uctívané octvávky, vw apod chtěj koruny a za 5k ročně to prostě nebude. Možná, když to auto každej rok budeš měnit a budeš velkej lucker :roll:

To co se řeší je poměr cena/výkon - 50k do E65/cokoliv jiného. Stojí ti to za to? Pak ok, když ne, tak to nekupuj. A je jedno jestli je to 50k,100k,150k...

Já chtěl to nejlepší, koupil jsem za dost, hodně padlo do servisu - nejsem z toho úplně happy, ale můj zájem je to držet co nejvíce top. Pak si už na JaraXe vymýšlím kraviny, ale to k tomu prostě patří :lol:

Před 7-8 lety jsem si koupil první E65 - byla to 735i docela v sociálu a zpětně musím říct, že jsem na to finančně určitě neměl a doufal, že to bude fungovat. Ale pak ztrácíš tu radost - každou jízdou se bojíš toho pověstného gongu, který ti může auto na 3 měsíce odstavit, protože 50k dohromady prostě hned nedáš... Než tohle, tak to radši nic ;)
soukupadam

#7172 Příspěvek od soukupadam »

Filozof píše:
kourk píše:když já mam absolutní odpor k černé kůži.. to je něco co absolutně nepřekousnu. To bych fakt radeji jezdil v hadru.
To je pech další pěknej kus ale v černé ... dokonce sichrován od jaraxe... :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/110146966 ... 5i-lpg.php
chudák ta SPZ
xdreamerx

#7173 Příspěvek od xdreamerx »

SPZ uz davno neresim, to jsou maly veci.
V dnesni dobe uz u spz nepoznas odkud je jelikoz na aute zustava i po prodeji.
A kdyz uz chces jinou, tak ji v klidu vymeni za par stovek ;)
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#7174 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Chvíli mi to trvalo.... Každý homosexualitu vnímá jinak. :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7175 Příspěvek od JaraX »

a já na to čumím 5 min, jestli je promáčklá nebo kde je problém :D
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#7176 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Já zase hledal ten zmiňovaný Tvůj font písma na podložce. Říkám si, dyť to není vidět, tak co tím sakra myslel...
cheater

#7177 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:10, celkem upraveno 1 x.
ricrd1

#7178 Příspěvek od ricrd1 »

Není to zrovna ideální auto na parkování ve městě pokud člověk nemá své místo. Jinak nevím v čem by měl být problém.
xdreamerx

#7179 Příspěvek od xdreamerx »

Jj praha hruza. Nastesti auto bylo v 80% za Prahou
Jaris330D

#7180 Příspěvek od Jaris330D »

Ted davaj na CT 2 trabantem z indie. To jsou stroje. :lol:
Odpovědět