Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
to je snad jedno jeslti pojedeš pro 745i do DE, nebo pro 750i, vždycky sebou potřebuješ odborníka, abys nekoupil auto do kterýho hned narveš 300k
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:09, celkem upraveno 1 x.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:10, celkem upraveno 1 x.
nenávídím zelený auta, měl jsem zelenou X5 a musel jsem jezdit furt blátem aby se to dalo užívat, pak mi to nějakej aktivní zákazník vždycky umyl a zase jsem musel do bláta, pak jsem to radši prodal, furt jsem koumal jak udělat jinou barvu.
všeobecně zeleny auta moc nikdo nechce, takže pokud se ti líbí, máš vyhráno
všeobecně zeleny auta moc nikdo nechce, takže pokud se ti líbí, máš vyhráno
-
- vlastnemec
Přece Ti nevrátím špinavý auto, chtěl jsem Ti udělat radostJaraX píše: pak mi to nějakej aktivní zákazník vždycky umyl a zase jsem musel do bláta,

Naposledy upravil(a) vlastnemec dne pon 30.09.2019 18:48, celkem upraveno 1 x.
- vlastnemec
Jinak zelenou bych taky nedal, ještě nemusím některé odstíny modré, ale za mě carbonschwarz je super ani mi nevadí odlesky do modra a rád se na ni dívám.
-
Mám Monacoblau a podle osvětlení to přechází od temně modré do černé.vlastnemec píše:Jinak zelenou bych taky nedal, ještě nemusím některé odstíny modré, ale za mě carbonschwarz je super ani mi nevadí odlesky do modra a rád se na ni dívám.
ano samozřejmě... ale když tam pojedu pro 750, tak je vetší šance, že to nebude vrak, a pojedu domu s autem, než když tam pojedu pro 745. Ale to je jen teoretizování a filozofina!!JaraX píše:to je snad jedno jeslti pojedeš pro 745i do DE, nebo pro 750i, vždycky sebou potřebuješ odborníka, abys nekoupil auto do kterýho hned narveš 300k
Hlavně vůbec nemam ponětí, co to auto bude chtít za prvnotní investice. Když vezmu udělat motor.. dát lpg.. nejaké píčoviny na podvozku atd.. Tak pořizovací cena je stejně tak polovina prvotních nákladů, možná méně jak prvnotní servis. Takže třeba rozdíl při nákupu 50 000 mezi před FL a FL.. je jen malý zlomek.
Takže pokud budu muset dát stejně za prvnotní servis + lpg kolem 150 000, tak to radeji dám do 750, než do 745. A to už byl zase radeji koupil od snejka hotovou!
kourk : většina mých zákazníků motor přetěsněný nemá, to prostě není žádná nutnost, LPG budeš dělat vždy, takže to je taky jedno.
Jaraxi ok.. tak jen hrubý nástřel.. ta zelená 745, kdyby byla relativně v cajku a motor suchej. Jaký můžu počítat prvnotní servis bez lpg. Nechtěl bych top stav, ale abych se na auto mohl spolehnout. A do jaký častky se to ještě vyplatí koupit?? Myslím do jaký částky následnýho servisu bez dělání motoru. 20tk ok..30 ok..50 ok či už moc?
- soukupadam
Jenze ona ta sedma neni jenom udelat motor nejaky rameno a LPG. Tam je hromada veci, ktery kdyz nefungujou, tak te to auto sere. Treba hydrokufr, tece pres sibr, kliky, softclose, mechaniky, logic atd atd atd. A kazda tahle blbost stoji neco.
jak psal adam.... tak to je. BMW 7er po 15letech nebude nikdy spolehlivé auto.
Ikdyž se tu ted nahrne pár lidí co říká opak 90procent bude prostě stím že tam investice jsou.
Za kilo auto je výzva v tom pokud to má výbavu a prvotní servis bude do 50-70K je to super. 35K lpg plus 35k servis značka ideál.
Nebo sehnat už kompletně auto s LPG těch se tady dost objevuje.

Ikdyž se tu ted nahrne pár lidí co říká opak 90procent bude prostě stím že tam investice jsou.
Za kilo auto je výzva v tom pokud to má výbavu a prvotní servis bude do 50-70K je to super. 35K lpg plus 35k servis značka ideál.
Nebo sehnat už kompletně auto s LPG těch se tady dost objevuje.
no a právě proto píšu.. že si neumím představit.. kolik je reálná investice na první servis.. aby bylo auto ok. A jestli prvotní servis bude kilopade.. tak to kilopade radeji šoupnu do 750 než do 745. Kdyby se koupila podobná co ta zelená za podobnou cenu, a věděl bych, že první servis bude 20-30, tak ok, tak do ní nebo podobný skočím hned... ale nasypat do ní třeba 150, tak to radeji si připlatím a nasypu to do 750.
Ja Vam poradim. Kupte si nove Octavky a nebudete muset spekulovat, jestli na to budete mit nebo ne. Nechapu jaky je rozdil nasypat 150 000 do 745tky nebo 750tky.Tady je diky Vam jen 50 stranek o tom, kolik stoji servis a bla bla. Jakoby Jarax a Snejk umeli vestit z koule a rekli Vam jaka bude investice podle fotek. 
Si koupis peknou 750tku a za dva roky se ti vysere, Logic, ASK, IVM, muze ti rupnout dd, muze ti odejit laser v navigacce, muze se ti zacit zasekavat cd Changer, uchazet zadni tlumic EDC, vytece ti olej z hydrokufru, gufera ti budou propoustet. Vysere se ti kolecko v sedacce. Je tam milion veci, ktere se muzou posrat. Ale taky i nemusej. Proste si priprav 100 000 kc a bude je vycerpes nebo ne. Nesejboze abys u faceliftu nedobrzdil a nekoho naboril. Vsechno na facelift stoji oproti predfaceliftu vic.

Si koupis peknou 750tku a za dva roky se ti vysere, Logic, ASK, IVM, muze ti rupnout dd, muze ti odejit laser v navigacce, muze se ti zacit zasekavat cd Changer, uchazet zadni tlumic EDC, vytece ti olej z hydrokufru, gufera ti budou propoustet. Vysere se ti kolecko v sedacce. Je tam milion veci, ktere se muzou posrat. Ale taky i nemusej. Proste si priprav 100 000 kc a bude je vycerpes nebo ne. Nesejboze abys u faceliftu nedobrzdil a nekoho naboril. Vsechno na facelift stoji oproti predfaceliftu vic.
- soukupadam
Filozofe ale ty veci co jsem vyjmenoval nemaji se spolehlivosti nic spolecne.
Pokud to ovsem neberes tak, ze se muzes cestou na dovolenou spolehnout na cd changer.
Pokud to ovsem neberes tak, ze se muzes cestou na dovolenou spolehnout na cd changer.
Nejde o to jestli na to budu nebo nebudu mít, jde o to co jsem ochotnej za ty auta dát!!Jaris330D píše:Ja Vam poradim. Kupte si nove Octavky a nebudete muset spekulovat, jestli na to budete mit nebo ne. Nechapu jaky je rozdil nasypat 150 000 do 745tky nebo 750tky.
pokud bych věděl, že se u před'FL krátkou, bez spešl vybavy ( jen podvozek, nivo a přední komforty), klidne zelenou vejdu s nakupem, prvním servisem a lpg třeba do 200, tak neváhám a jdu do ní hned. Pokud by ale první servis měl byt kolem kila+plyn, tak už radejí koupím o něco dražší, vybavenejší a zřejmě dlouhou 750 a ty peníze dám do ní.
Naposledy upravil(a) kourk dne úte 01.10.2019 13:42, celkem upraveno 1 x.
Nekde tu je napsano vse ohledne investic. Kdo kolik investoval do jake sedmy a muzes si udelat usudek.