Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Me by se individual taky libil, ale kdyz ti rupne to dtevo, tak ho budes tezko shanet. Kdyz uz ho sezenes, tak musis koupit cely set a ten nebude za 10 000 kc.
Já to dřevo beru jako mínus. Málokterý se mi líbí. Samozřejmě záleží na celkové kombinaci.
ano, nesmíš to mít na 3ku celý den, když to pouštíš rozumně, tak ti to nic neudělá. je to jako se vším.cheater píše:U kůže prostě musíš mít výhřev jinak v zimě je to hnus. Odvětrávání je fajn ale je to jako s klimatizací když to přeženeš tak si zaděláš na problém.
a to tvoje hnědý nemáš nikde prasklý jo?Jaris330D píše:Me by se individual taky libil, ale kdyz ti rupne to dtevo, tak ho budes tezko shanet. Kdyz uz ho sezenes, tak musis koupit cely set a ten nebude za 10 000 kc.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:09, celkem upraveno 1 x.
E65 má podle mě nejlepší sedačky ever a zatím jsem nenašel sedačky které jsou lepší, novější modely mají sedačky zůžené, navíc už nemají opěráky krku.
starší modely mají taky užší sedačky a taky neměli opěráky krku a samozřejmě víc věcí. u E65 přibylo do sedaček mezigeneračně nejvíc věcí.
mercedes má fantastický spodek, bohužel nemá lámání a tím to tu sedačku celou zabíjí.
Audi nemám pořádně prozkoumanou
starší modely mají taky užší sedačky a taky neměli opěráky krku a samozřejmě víc věcí. u E65 přibylo do sedaček mezigeneračně nejvíc věcí.
mercedes má fantastický spodek, bohužel nemá lámání a tím to tu sedačku celou zabíjí.
Audi nemám pořádně prozkoumanou
Sedacky v e70 ktore mali tiez opierku krku su mensie ako v e65?
-
- jasně, E60 má menší sedačky.
- a co by ti měl ten opěrák jako udělat? ještě navíc se odstřelí hlavová opěrka.
- a co by ti měl ten opěrák jako udělat? ještě navíc se odstřelí hlavová opěrka.
-
- vlastnemec
Ony ty sedačky jsou dané taky tím, že bmw jako jedna z mála automobilek má vlastní vývoj a výrobu sedaček.
Prave, ze mam. Jenze ty nebude takovej problem sehnat. Takze to tolik neprozivam, ale individual by me dost nasralo. Ruplo to pres noc. Jinak ty sedacky jsou opravdu super. Jeste jsem nesedel v aute, ve kterem mam oprene zada po cele plose. Od prdele, az po krk. Hlavova operka je taky tam kde ma byt. Jediny problem mam s bederkou, nez ji poradne vyladim.JaraX píše:a to tvoje hnědý nemáš nikde prasklý jo?Jaris330D píše:Me by se individual taky libil, ale kdyz ti rupne to dtevo, tak ho budes tezko shanet. Kdyz uz ho sezenes, tak musis koupit cely set a ten nebude za 10 000 kc.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne ned 29.09.2019 20:18, celkem upraveno 1 x.
no tak vidíš, máš praskly obyč a neřešíš to, kdyby ti prasklo individual, taky bys to neřešíl
Neresim, protoze to zatim neni tak dulezity, ale resit to budu. Vypada to blbe.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
znate nekdo,nebo jste to nekdo videl nazivo? Asi to nebude zadny zazrak...
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list

https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
bez základní výbavy to stejně nikdo nekoupí
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Nechci to pro sebe,ale co tam zakladniho chybi? Jako ta cena je extra nizka a cekam,ze tam bude nejaky pruser...dnes jsem mu volal a auto jeste je ... 

chybí třeba logic, dvojskla, zadní komforty, a long bez zadních komfortu, to je hodně smutna věc, no a mraky dalších věcí
nějakej hooper z UK nebo black power ....to vezme aby zaujal děvčata....