Bude se šetřit a aut pokud dopadne plnou váhou nejprve zdražování a zdaňení starších aut natolik že člověk nebude mít prachy aby mohl jezdit ... případně zbydou veteráni ...
Dávám bolševikovi v EU maximálně 10let....

No počkej, já myslel, že očekáváš e66 běžně kolem 100K během pár letFilozof píše: Bude se šetřit a aut pokud dopadne plnou váhou nejprve zdražování a zdaňení starších aut natolik že člověk nebude mít prachy aby mohl jezdit ... případně zbydou veteráni ...

JaraX píše:pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.

Kromě teda samozřejmě pořizovacích a provozních nákladů...
  Kromě teda samozřejmě pořizovacích a provozních nákladů...No tak aby bylo o cem, mel bys urychlit vyber. Sestivalcem vnuka nenadchnesFilozof píše:jednou budeme vnukům vyprávět

To je zbytečná obava. Současná produkce BMW je tak servisně náročná, že Mka z toho rozhodně nevybočují. Internet je jenom plnej odstrašujících případů lidí, co si koupí nejlevnější paštiku a nemaj na příslušný servisMichal595 píše:JaraX píše:pokud máš takové finanční možnosti, tak bych se vykašlal to nacpat do aut, určitě ti ty peníze nespadli z nebe, tak to radši procestuj, kup si auto pro radost, nějakou M3, M6 apod, a užívej života, dát milion za rok ježdění v autě není optimální investice.
No celkovo "investicia" do auta nie je moc investicia ked sa nebavime ozaj o nejake specialitke...takze vzdy v tom nieco zahuci, otazka kolko....nejake M by sa mi urcite pacilo, lenze kvoli servisu do toho proste nechcem ist, to bude na servis najnarocnejsie mozne, a nemam tu ja nikoho komu by som to s kludom mohol dat a vozit to 400km so vsetkym nie je uplne ideal vzhladom k casovej narocnosti..
A teda Mko ako daily car neviem no...takze skor myslim co bude dalsie daily car...
Zběžně jsem proklikal jsem i ostatní videa z toho kanálu a tohle mě pobavilo u E91 325d - "Je to hltač kilometrů, dálniční speciál, Jarax se mnou bude určitě nesouhlasit"JaraX píše:tady máte něco auktálního ke kvalitě BMW
já říkám že banglovská doba je best
https://www.youtube.com/watch?v=3R3AsmDsDDU

Ja to myslel, jako že jsem se tam nic nového nedozvěděl. Jestli to bylo video o té naftové E90tce, tak ji měl koupit 2,5ku nebo 3,0 v benzínu.matiz píše:Bych byl trochu opatrnejsi s tema hovnama, trojka e9x je velmi dobre auto. Jak na servis tak na jizdu.

Ja myslel ze to je auto na hovno, coz si myslim ze prave neni. Nemuze se rovnat se sedmici, jsou to absolutne odlisne segmenty, ale nahovno trojka neni. Porad ji mam, najedu s ni uplne hovno, od brezna asi tisic kilometru a je mi lito ji prodat... Ale asi fakt pujde z domu, je mi mala a nema komforty... Bohuzel uz se mi ty priority zacinaji menit, mam ji 9 roku a nebyl by marny ani gazik, do toho se maleza uplne nejlip
 Ja myslel ze to je auto na hovno, coz si myslim ze prave neni. Nemuze se rovnat se sedmici, jsou to absolutne odlisne segmenty, ale nahovno trojka neni. Porad ji mam, najedu s ni uplne hovno, od brezna asi tisic kilometru a je mi lito ji prodat... Ale asi fakt pujde z domu, je mi mala a nema komforty... Bohuzel uz se mi ty priority zacinaji menit, mam ji 9 roku a nebyl by marny ani gazik, do toho se maleza uplne nejlip