je asi čas abych šel prudit na .sk forum, když oni chodí prudit sem

abcent500 píše:Zkratka tech dukazu, ze se ty nafty serou je tady na foru dost. Kolik je zde stranek prispevku na 5er 672, u 7er jen 126...to uz o necem svedci.
Jednoduchá a výborná třená bábovka. Recept mojí babičkykelnsi píše:abcent500 píše:Zkratka tech dukazu, ze se ty nafty serou je tady na foru dost. Kolik je zde stranek prispevku na 5er 672, u 7er jen 126...to uz o necem svedci.
Nafty se sice serou, to uznávám, ale když si člověk dá po půl roce vše dokupy tak pak jezdí bez oprav. Už 4 měsíce se mi nic nevysralo, jezdím s tím furt od koupě za 10 měsícu 15 000 km. Benzin bych nechtěl ani za nic když 3.0d žere klidně i jen 6 litru. Jsem spokojený, nežere to, tahá to, co víc si přát.
víš kolik to stojí dát to do kupy? nemyslím že opravíš dvě špatné věci,kelnsi píše:abcent500 píše:Zkratka tech dukazu, ze se ty nafty serou je tady na foru dost. Kolik je zde stranek prispevku na 5er 672, u 7er jen 126...to uz o necem svedci.
Nafty se sice serou, to uznávám, ale když si člověk dá po půl roce vše dokupy tak pak jezdí bez oprav. Už 4 měsíce se mi nic nevysralo, jezdím s tím furt od koupě za 10 měsícu 15 000 km. Benzin bych nechtěl ani za nic když 3.0d žere klidně i jen 6 litru. Jsem spokojený, nežere to, tahá to, co víc si přát.
Teď jsem měl na mysli jen motor. Ještě je co dodělávat ale jen samé drobnosti typu PDC, angly..horan píše:Kelnsi: myslíš kromě automatu,dpf.................?
tahá krásně ..... to vždycky píšou na škoda forum o 1,9tdi, hned jsem si na to vzpomělkelnsi píše:Na M57 jsem dělal jen turbo a EGR a jinak zatím cajk, takže zas taková past to není a tahá krásně.