Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Svolávačka E6x
Re: Svolávačka E6x
v e65 vede krásně vnitřkem, suchej, čistoučkej,
JJ, sedma musi mat veci riesiene riadne, 5er to moze, resp. musi mat idiotsky, aby sa to mohlo srat...
-
- Člen Klubu
Tuhle ofiko svolávačku by mělo předpokládám prvně obeslat dopisem centrální zastoupení/distributor BMW v ČR, nebo jak to chodí přesně nevím, ale obrátil bych se přinejhorším tam. U dealera s váma pak beztak vyjebou !Pilifo píše:To si v tom BMW robia asi prdel. Písal som emaily do Renocaru Brno a Cartecu Praha a pýtal sa ich na túto svolávačku na moju E61. A obe odpovede boli, že na moje auto sa svolávačka nevzťahuje.
Tak som im naspäť poslal mierne asertívnu odpoveď, ako teda vysvetľujú tú kopu článkov, ktoré sa týkajú toho problému s káblom na baterke a aktuálnou svolávačkou. Som zvedavý, s čím prídu
V Reno Brno se dá odvolat na neofiko technickou kampaň č.10061560300, teď jsem dělal pořádek v papírech co mám od nich.
Já už jsem objednaný do CarTecu Ostrava na svolávačku. Mám první rok
výroby a už mi asi 3x zablbla elektronika. Prvně začne blikat idrive a odpojí to 12V zásuvku, později idrive zhasne, za dalších pár km ABS a drive control systems faulty, někdy i vypne posilovač, pak transmission Fault(přestane řadit) a nakonec zastavím a vypínán motor aby se nezadřela převodovka, když tam nejde šťáva a netočí se čerpadlo. Někdy jde nastartovat někdy ne něco jakoby vysaje baterku, stačí přijet druhým autem nakopnout přes kabely a pohoda. Vždy se to stává po nějaké delší vlhkosti. Zatím se to stalo 3x za 10 měsícu a doufám, že to svolávačka vyřeší.
výroby a už mi asi 3x zablbla elektronika. Prvně začne blikat idrive a odpojí to 12V zásuvku, později idrive zhasne, za dalších pár km ABS a drive control systems faulty, někdy i vypne posilovač, pak transmission Fault(přestane řadit) a nakonec zastavím a vypínán motor aby se nezadřela převodovka, když tam nejde šťáva a netočí se čerpadlo. Někdy jde nastartovat někdy ne něco jakoby vysaje baterku, stačí přijet druhým autem nakopnout přes kabely a pohoda. Vždy se to stává po nějaké delší vlhkosti. Zatím se to stalo 3x za 10 měsícu a doufám, že to svolávačka vyřeší.
Chovalo se mi to přesně jak popisuješ, výměna kabelu to vyřešila. Byla KO průchodka zespodu v kufru, kterou řeší to tato svolávačka 

- Itchythefirst
Rozumim tomu spravne, ze ti tekli, ze na tvoje auto se svolavacka vztahuje? Nebo jedes do servisu a tam se jich na to zeptas? Nereju, fakt me to zajima, protoze vetsinou servisy na svolavacky dost prdej, tim spis, kdyz se jedna o 15 let stary auto...kelnsi píše:Já už jsem objednaný do CarTecu Ostrava na svolávačku.
Zavolal jsem, řekli, že se svolávačka vztahuje, objednali mě na kontrolu (1hod práce) a po kontrole řekli, že je nutná výměna a objednali na výměnu(7hod práce). (Cartec Liberec) 

Autorizak dělá svolavacky rad, protože to má na 100% proplaceno z BMW
No ja som tiež písal priamo do BMW ČR a ich odpoveď bola, že sa to môjho auta netýka. Takže podľa toho, čo píše cheater, by som si to mal ešte druhýkrát potvrdiť? 

Zkus CarTec Ostrava já mam první rok výroby 530d a týká se mě toPilifo píše:No ja som tiež písal priamo do BMW ČR a ich odpoveď bola, že sa to môjho auta netýka. Takže podľa toho, čo píše cheater, by som si to mal ešte druhýkrát potvrdiť?
-
- Člen Klubu
Prosímtě a kolik tam po tobě chtěli ? Protože v Renocaru vám teda zadarmo nikdo žádnej díl nedá!slama píše:Zavolal jsem, řekli, že se svolávačka vztahuje, objednali mě na kontrolu (1hod práce) a po kontrole řekli, že je nutná výměna a objednali na výměnu(7hod práce). (Cartec Liberec)

Za svolávačky se nikdy neplatí. To vždy proplácí výrobce. Btw. na moji E63 2008 se to vztahuje
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja to take proveroval a to u 2 dealeru a pry se to na moje auto nevztahuje.....
Dobrý den,
V tuto chvíli na vozidlo WBAEH71030B293898, BMW 645Ci, 245kW není žádná technická ani svolávací akce otevřená.
Hezký den
CarTec Praha s.r.o.
Michal Drásta
Garanční technik
Dobrý den,
V tuto chvíli na vozidlo WBAEH71030B293898, BMW 645Ci, 245kW není žádná technická ani svolávací akce otevřená.
Hezký den
CarTec Praha s.r.o.
Michal Drásta
Garanční technik
Ano prý se týká mé E60 dle vin. Jen tam musím zajet až po výměně pyropatrony s odporem, nebo mi to jinak neudělají.Itchythefirst píše:Rozumim tomu spravne, ze ti tekli, ze na tvoje auto se svolavacka vztahuje? Nebo jedes do servisu a tam se jich na to zeptas? Nereju, fakt me to zajima, protoze vetsinou servisy na svolavacky dost prdej, tim spis, kdyz se jedna o 15 let stary auto...kelnsi píše:Já už jsem objednaný do CarTecu Ostrava na svolávačku.
kelnsi píše:Ano prý se týká mé E60 dle vin. Jen tam musím zajet až po výměně pyropatrony s odporem, nebo mi to jinak neudělají.Itchythefirst píše:Rozumim tomu spravne, ze ti tekli, ze na tvoje auto se svolavacka vztahuje? Nebo jedes do servisu a tam se jich na to zeptas? Nereju, fakt me to zajima, protoze vetsinou servisy na svolavacky dost prdej, tim spis, kdyz se jedna o 15 let stary auto...kelnsi píše:Já už jsem objednaný do CarTecu Ostrava na svolávačku.
Stačí zavolat a hned Vám řeknou.
-
- Člen Klubu
Můžu se zeptat která, ta na plus káblu baterie? Nesvítí náhodou pásy a Airbag na palubce ?kelnsi píše:..Jen tam musím zajet až po výměně pyropatrony s odporem, nebo mi to jinak neudělají.
Na palubce samo svití chyba, je si nepamatuji kód chyby na diag.