Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ettore

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#1921 Příspěvek od ettore »

Mcfile tohle je ta japonská

https://www.mdecoder.com/decode/dt17749
Filozof

#1922 Příspěvek od Filozof »

Mcfil mluvím obecně ne konkrétně ani o sobě.
Auto koupíš třeba za 180-200k LPG 40k motor děláš jen někdy třeba nebudeš muset u auta co bylo děláno viz občas prodej aut v inzerci.
vstupní servis 30 např a máš za 250-270k auto.

MCFILE ty jsi náročnej a nesmíš se pak divit ...chtěl bys vše v autě ale máš jen 3kila...a prostě 750 v longu v skoro plné palbě za 3kila není moc ...a pokud tam 2tis km od baráku... nebo ve stavu že je polovina věcí KO.
Jarax jich pár dovezl ale i ty potřebovali servis.

Takže e65 jde koupit jak za 150k tak za 200 i za 450k ... ale většina lidí dnes už 4kila nedá... jedině by to auto muselo bejt komplet hotové a v FULL...pak by se pár bláznů našlo. Sednout a jezdit zní pěkně ale těch bláznu moc nebude ...

Na mobile se daji sehnat kolem cca 10K fakt pěkné kusy ...

PS: Vysí tam scooterovo auto za 260k nebo kolik a podle stavu co se píše by měl byt 1A+ ... nevím co mu důležitého chybí ve výbavě tedy ... třeba by za 240k se snim dalo domluvit těžko říci já prodávat rok auto tak i slevím at je pryč... nechápu lidi co musí za každou cenu držet svoji cifru...
Michal595

#1923 Příspěvek od Michal595 »

Kamo ty mas podla mna schyzu...raz pises ze auta za 400-450 su nepredajne nech sa pradajcovia spamataju ze to nikto nekupi, vid ked kawaman predaval svoju...teraz pises ze mcfil ma maly rozpocet 300k ked chce merino s pianom a 4 komfortami...tak si to skus upratat prosim lebo tieto tvoje teoretizovania ma zabijaju ked mam slabsi den...ja fakt nechapem stale meles jak za 100 vies kupit pekny kus..preco si to konecne nekupis sak tomje 4k eur kurna to je jedna silnejsia dovolenka..stale len dookola budes pocuvat o vsetkom..
cheater

#1924 Příspěvek od cheater »

Tak on už scooter podle mě slevil dost vždyť začínal asi na 330k to už je skoro kilo dole. Docela by mě zajímalo kolik on za ní dával.
mcfil

#1925 Příspěvek od mcfil »

ettore píše:Mcfile tohle je ta japonská

https://www.mdecoder.com/decode/dt17749
Jo to bych bral jen neni tady ale v japonsku a za randal
mcfil

#1926 Příspěvek od mcfil »

Filozof píše:Mcfil mluvím obecně ne konkrétně ani o sobě.
Auto koupíš třeba za 180-200k LPG 40k motor děláš jen někdy třeba nebudeš muset u auta co bylo děláno viz občas prodej aut v inzerci.
vstupní servis 30 např a máš za 250-270k auto.

MCFILE ty jsi náročnej a nesmíš se pak divit ...chtěl bys vše v autě ale máš jen 3kila...a prostě 750 v longu v skoro plné palbě za 3kila není moc ...a pokud tam 2tis km od baráku... nebo ve stavu že je polovina věcí KO.
Jarax jich pár dovezl ale i ty potřebovali servis.

Takže e65 jde koupit jak za 150k tak za 200 i za 450k ... ale většina lidí dnes už 4kila nedá... jedině by to auto muselo bejt komplet hotové a v FULL...pak by se pár bláznů našlo. Sednout a jezdit zní pěkně ale těch bláznu moc nebude ...

Na mobile se daji sehnat kolem cca 10K fakt pěkné kusy ...

PS: Vysí tam scooterovo auto za 260k nebo kolik a podle stavu co se píše by měl byt 1A+ ... nevím co mu důležitého chybí ve výbavě tedy ... třeba by za 240k se snim dalo domluvit těžko říci já prodávat rok auto tak i slevím at je pryč... nechápu lidi co musí za každou cenu držet svoji cifru...
K tomu se uz asi ani nema cenu vyjadrovat. Snad jen kdyz uz budu delat plyn tak je to pres 40. A kdyz uz se to dela tak bych rekl ze rovnou i s gufferama a pretesnenim at je klid a nedela se to na 2x. Coz aspon usetri clovek za praci.
Filozof

#1927 Příspěvek od Filozof »

no ale dělat komplet motor je kolik ? 50-60k ? A lpg dobře 45k ? tak pokud najdeš za 200k auto máš to za 300K s motorem plus počítej ještě ten zákl servis bude + 20-30k...ono se ještě pár věcí najde.

Jo kawaman ? Ano auto měl nádherné a úžasné ale ted nevím za kolik to šlo 440k nebo 400 ? nevím přesně ale co vím že to nebylo za měsíc ani pul roku ...snad 1-2roky prodával ? No moc lidí nemá čas a náladu tak dlouho inzerovat auto a rádi by během pár týdnů/měsíců měli auto prodané, a nebejt tady jednoho nadšence do 7er tak by ještě třeba rok/dva prodával to si nikdo neuvědomuje.
Tak si občas nalijme čistého vína.

Jarax pár pěkných kusů se snejkem vyzobali ale oni se průběžně ukazují ...jde jen o to mít VIN a odhadnout stav a ihned letět pro auto ...
Ti co kupují auta nebo mají za sebou ví moc dobře ...akce na 1-2dny.

Jo ta scooterova je pěkná věřím by minimálně polovina lidí tady bylo hodně spokojených ... ale tak chápu že individual co má skoro vše je lákavější...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#1928 Příspěvek od Snejk »

Filozof píše:Jo kawaman ? Ano auto měl nádherné a úžasné .
no neboj se ze tvuj vlhky sen je tak uzasny, uz sem to parkrat na servisu mel a taky uz se na tom meni kde co a to i dost prekvapive veci ktere bys v tyhle cenovy relaci asi tezko rozdejchal :D cest hasicum za jejich trpelivost :D
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#1929 Příspěvek od Snejk »

Filozof píše:Jo ta scooterova je pěkná věřím by minimálně polovina lidí tady bylo hodně spokojených ... ale tak chápu že individual co má skoro vše je lákavější...
je pravda ze to taky trochu nechapu, to auto je fakt dobre a jezdi skvele... a hlavne casto a je proverene cestama do nemecka ze fakt drzi a neni to pokladnicka... to si myslim ze je daleko vic jinejch pasti v tyhle cenovy hladine....
Filozof

#1930 Příspěvek od Filozof »

Snejk píše:
Filozof píše: Jo kawaman ? Ano auto měl nádherné a úžasné .
no neboj se ze tvuj vlhky sen je tak uzasny, uz sem to parkrat na servisu mel a taky uz se na tom meni kde co a to i dost prekvapive veci ktere bys v tyhle cenovy relaci asi tezko rozdejchal :D cest hasicum za jejich trpelivost :D
mno kup století ale vypadala bohovsky... jsou to auta plné elektroniky a věřím že se u každého může něco objevit co prostě nečekal... nechci to rozvádět dál at se tady nerozjedou vášně některých přihlížejících ... :)

Pamatuji jednu e39ku 520i jak známej dovezl reálně najeto cca 95tis km a opravdu tam bylo ještě vše origo a všechno perfektně fungovalo...nekecám byl jsem pár let zpátky z toho auta unešenej když jsem viděl stav garážované staré 5er ... sedačky jak kdyby je vyrobili ten den a tlumiče vše skvěle i jelo motor tichej prostě takové auto se snad dnes už nepotká na silnici. Karoserie jak nová a všechny klíče i papíry z německa origo BMW serviska a první majitel.
Jezdil stím rok ale jen pár tisíc nikdy nic to auto nechtělo a pak to prodal asi o 50tis ještě dráž než koupil ... prý mu chlap málem líbal ruce že takovej stav neviděl. No i takové auta existují.... ale kolik jich je schovaných po garážích ? Věřím u 7er to prostě nejde aby bylo vše TOP jako nové je tam toho prostě moc té elektroniky a systémů. :)
kurevtor

#1931 Příspěvek od kurevtor »

soukupadam píše:Filozofe neblazni slevovat z vybavy, kuzicka z predkozky a nefunkcni night vision je proste must have.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: presne. NV si vzdy vzpomenu jak Filosof snil jak by si s tim zajel na louku pozorovat v noci srnky :lol: :lol: :lol:
Filozof

#1932 Příspěvek od Filozof »

no kdybych to měl tak jo ... :lol:

Jsou blázni co jezdí se zhasnutejma světlama ... :lol:

Ale možná brzo bude kamera s nočním viděním v práci tak to otočím na pole a zkusím kam až dohlédne ...dark fighter.

Něco pro tebe kurevtore ... když tě ta e65 tak zlobí ,,, interier je fakt pěknej ... :lol:
https://www.tipcars.com/bmw-rada-7/seda ... 50671.html
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#1933 Příspěvek od Snejk »

no ono to vidi dost pred auto, takze to co vidis je ve skutecnosti tak 100m pred autem takze si podle toho zajezdi jen sebevrah s dobrou predstavivosti, ale lze to
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#1934 Příspěvek od Snejk »

ale neboj, takhle dobrou nightvision na autech stejne nikdy nenajdes, pokud ji nemaj na pojistku vymenenou... na 98% NV uvidis tak akorat kravskej hnat...
Mahla

#1935 Příspěvek od Mahla »

Snejk píše:
Filozof píše: Jo kawaman ? Ano auto měl nádherné a úžasné .
Spíš čest tobě a Jaraxovi za to, že máte se mnou trpělivost na servisu. :lol: .... Úplnej TOP to určitě nebyl, ale nestěžuji si. Za 7 měsíců 70k na servisu spolkla + 40k doplňky. Myslím, že už by to na vstupní servis pomalinku mohlo stačit, ne? 8-) Pravda je, že kromě nutných oprav tam nějaké věci byly dělány jako nadstandard a nějaké preventivně.... No nic, pevně doufám, že ji do konce roku vyšperkuji. ;)
zzeli

#1936 Příspěvek od zzeli »

Mahla píše:Spíš čest tobě a Jaraxovi za to, že máte se mnou trpělivost na servisu.
Presne to si taky vzdy rikam. Vzdycky kdyz se neco posere, tak me stve, ze se to posralo a hlavne ze zas budu muset otravovat Snejka, kterej ma prace a starosti i tak dost. Bez Snejka bych uz davno dojezdil. Respekt za to, ze ma soucit s nami zoufalci :)
kurevtor

#1937 Příspěvek od kurevtor »

Snejk píše:no ono to vidi dost pred auto, takze to co vidis je ve skutecnosti tak 100m pred autem takze si podle toho zajezdi jen sebevrah s dobrou predstavivosti, ale lze to
:lol:

more Filosofe vzdyt uz jsme to tu resili. Ja mam dalekohled s nocnim videnim a clovek do toho chvili cumi a pak je dvojnasobnou chvili ve tme uplne slepej z oslneni. Fakt si nedovedu predstavit ridit a cumet do tmy a furt vostrit vocima sem a tam mezi zarivym displejem na blizko (ve tme) a do dalky. Zkus chvili cumet na displej mobilu v noci a pak se zakoukej do tmy. Uvidis hovno a napalis to do prvniho stromu.
Filozof píše:Něco pro tebe kurevtore ... když tě ta e65 tak zlobí ,,, interier je fakt pěknej ... :lol:
Sedmicka s trilitrem. Benzinovym. Long. Bez moznosti odpoctu DPH.
Wow pro me fakt jak delany!!!

Filolosose, klidek joooo, trosku ses tu zas urval :)
soukupadam

#1938 Příspěvek od soukupadam »

Čau, jakou provozní teplotu má mít převodovka?
Díky
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1939 Příspěvek od JaraX »

Normal transmission operation for ZF 6HP26 is between 30 – 120 degrees C. Before 30 degrees C we have warm up strategy and after 120 degrees C the transmission will enter high temperature strategy (Hot mode).
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#1940 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Filozof píše:no kdybych to měl tak jo ... :lol:

Jsou blázni co jezdí se zhasnutejma světlama ... :lol:

Ale možná brzo bude kamera s nočním viděním v práci tak to otočím na pole a zkusím kam až dohlédne ...dark fighter.

Něco pro tebe kurevtore ... když tě ta e65 tak zlobí ,,, interier je fakt pěknej ... :lol:
To je ale opravdu pěknej vůz.
Odpovědět