jazet - ale hovno ještě tím jezdí ministři ...tak moc nekecej ...
Jojo malinko závidím ... asi to bylo moc fajn ... a užíváte dovolené ...já bych řecko jedině v září kdy už bude přijatelné počasí ... 35+ nejsou teploty pro mě je spíše ideální 28-31celsia ...to dávám v klidu...
- e65 nějaký ministerstva ještě mají u nás málo na Slovensku hodne i jinde občas vidivam. Samozřejmě je toho málo
- na lefkádě pofukuje takže pocitová teplota je ok
- občas to hlavně na benzinkach a celníci dobře komentovali
To je ale jediná pláž, na ktorej ste sa mohli aj vylodiť, nie? Na zvyšných plážach, kam tá loď išla, to bola maximálne pol-hodinová kukačka a pár skokov do vody z lode, čo?
Já jsem nikdy neviděl Jónský moře nějak rozbouřený. Letos jsme byli zase po delší době na Rodosu a dole na Prasonisi byl krásně vidět rozdíl mezi Egejským a Středozemním mořem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na Porto Katsiki jsem videl 2,5m - 3 m vlny....A kdyz jsem schazeli z tech schodu a doslapli na plaz (uplne na na kraji tech schodu), tak prisla nejaka mega vlna a krasne nas sejmula...samozrejme obleceny se vcema vecma:) takze minus dva mobily a ctecka:)
Schody snad byly právě na Egremni. Tam, co se teď nedá přijet. Na Porto Katsiki si schody nepamatuju
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na Porto Katsiki sú schody tiež, ale samozrejme nie tak dlhé, ako bývali na Egremni.
Vlny až ku koncu schodov tam mohli byť, ale skôr si myslím, že sa to stane raz za sezónu. My sme v červenci boli na Porto Katsiki 3-krát a vlny tam boli len mierne...