Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
Re: Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
až budeš jezdit holandsko na otočku, tak budeš mluvit jinak
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:17, celkem upraveno 1 x.
prej pár věcí s E65, z 80 procent je to E65 
pasuje většina dílu, včetně elektroniky, motor, převodovka apod.

pasuje většina dílu, včetně elektroniky, motor, převodovka apod.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:17, celkem upraveno 1 x.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:18, celkem upraveno 1 x.
ja ne, jen teoretické, seděl jsem v tom, pomačkal pár tlačítek, ale to je vše. Snejk to zná
Ad Rolls: jeden YouTuber si ho koupil a delal si legraci, ze jak je to prevleceny BMW, tak treba civka do motoru stoji jen 25 dolaru. Na druhou stranu je tam i nekolik veci primo od Rollse a tam jsou cenovky trochu jinde.
Ad G11: zkusil bych pohledat zahranicni fora, u nas jich ani moc nevidam na silnicich, prevazne tu vidim Fka a Ecka. Nicmene bude to naprd s motorizaci, bud nesmysl 760, nebo pak 740. Nafty neresim, podle me to do limuziny nepatri. Nedavno jsem u Snejka slysel novejsi X5 a znelo to jak traktor.
Anglicke vlakno na sedmicky: https://www.7post.com/forums/forumdisplay.php?f=465
Ad G11: zkusil bych pohledat zahranicni fora, u nas jich ani moc nevidam na silnicich, prevazne tu vidim Fka a Ecka. Nicmene bude to naprd s motorizaci, bud nesmysl 760, nebo pak 740. Nafty neresim, podle me to do limuziny nepatri. Nedavno jsem u Snejka slysel novejsi X5 a znelo to jak traktor.
Anglicke vlakno na sedmicky: https://www.7post.com/forums/forumdisplay.php?f=465
Post, ktorý poteší nejedného JaraXa

Naposledy upravil(a) Pilifo dne pát 23.08.2019 12:08, celkem upraveno 3 x.
bych to poslal do BMW a protestně zapálil ...natočil LIVE VIDEO A stremoval bych to pro BMW at se tam vyliskají navzájem i s managerama firmy. 

nic se mi nezobrazí
Už opravené...
snad jste nečekali že to bude lepší?
todle mě ale nijak netěší. je smutné kam BMW došlo, i když 730d bych si nekoupil ani kdyby to vydrželo 500tkm
todle mě ale nijak netěší. je smutné kam BMW došlo, i když 730d bych si nekoupil ani kdyby to vydrželo 500tkm
Kolik je dnes vůbec standard záruka na tyhle "držáky"? 5 let a 100 kkm? Na webu vidím asi milion variant.
U nové 7er je více změn než jen ledvinky
https://www.auto.cz/poprve-za-volantem- ... ama-128444
https://www.auto.cz/poprve-za-volantem- ... ama-128444
Naposledy upravil(a) Filozof dne ned 25.08.2019 12:33, celkem upraveno 1 x.
A to jako jak souvisí s 7er ?
- soukupadam
V koncovkách výfuku jsou opravdové koncovky výfuku a je to něco extra. A to se vyplatí!
To je marny.Tomasis píše:A to jako jak souvisí s 7er ?
Dnes jsem dal na jeden zatah velmi svizne cca 950 km a pohodlny to je dostatecne, stavel jsem jen na tankovani a na obed.
Jsem zvedav, jak to v case bude vypadat se spolehivosti. Hodlam ignorovat 30ti tisicove intervaly a menit olej po 15ti, tak uvidime.
Jsem zvedav, jak to v case bude vypadat se spolehivosti. Hodlam ignorovat 30ti tisicove intervaly a menit olej po 15ti, tak uvidime.
Fido to děláš jen dobře. Ještě ta 30ka olej kdybys dával nějakej prémiovej co se hodí do benzínu bylo by to fajn ale chápu že kvuli záruce to asi nejde a musíš dávat co dávají od novoty počítám.
Tak alespon ta dvojitá výměna.
Máš nějaké mínusy nebo jen plusy k autu ? V12 je prostě TOP to chápu co se týče jízdy ale myslel jsem multimedia a ovládání vozu i vzadu nebo jen řídíš ? Případně co mění v BMW první roky by mě zajímalo co stojí garančka. A8 W12 jezdilo a platilo kolem 30tis garančky. kde dolévali kapaliny, olej , a snad gumičky stěračů....
No a v 60-80tis km bych nechal udělat olej automatu podle toho jaké trasy se stím jezdí.
Toto v BMW prostě neudělají...mají ho za doživotní což oni počítají tak 150-200tis km což automat většinou vydrží ale už má zaděláno na problémy... Ty novější maty 8kvaltů a více jsou ještě citlivější dle odborníku na automaty na kvalitu oleje...
Když napíšeš své zkušenosti s autem at už dobré či i špatné budeme rádi abychom měli zpětnou vazbu.
za 6-10let ty auta padnou pro běžné lidi a nadšence značky at tedy víme co tyto auta trápí od začátku.
Přeci jen je to elektrárna s čidlama a jednotkama na silnici a tam se může objevit ledacos.
Klidně kdybys měl svoje vlákno k autu a jednou za čas popisoval auto co se ti na něm líbí a čím tě třeba překvapilo at pozitivně či negativně. Aby měl člověk nějakou představu jak takové auto funguje. To by bylo fajn.
Tak alespon ta dvojitá výměna.
Máš nějaké mínusy nebo jen plusy k autu ? V12 je prostě TOP to chápu co se týče jízdy ale myslel jsem multimedia a ovládání vozu i vzadu nebo jen řídíš ? Případně co mění v BMW první roky by mě zajímalo co stojí garančka. A8 W12 jezdilo a platilo kolem 30tis garančky. kde dolévali kapaliny, olej , a snad gumičky stěračů....
No a v 60-80tis km bych nechal udělat olej automatu podle toho jaké trasy se stím jezdí.
Toto v BMW prostě neudělají...mají ho za doživotní což oni počítají tak 150-200tis km což automat většinou vydrží ale už má zaděláno na problémy... Ty novější maty 8kvaltů a více jsou ještě citlivější dle odborníku na automaty na kvalitu oleje...
Když napíšeš své zkušenosti s autem at už dobré či i špatné budeme rádi abychom měli zpětnou vazbu.
za 6-10let ty auta padnou pro běžné lidi a nadšence značky at tedy víme co tyto auta trápí od začátku.
Přeci jen je to elektrárna s čidlama a jednotkama na silnici a tam se může objevit ledacos.
Klidně kdybys měl svoje vlákno k autu a jednou za čas popisoval auto co se ti na něm líbí a čím tě třeba překvapilo at pozitivně či negativně. Aby měl člověk nějakou představu jak takové auto funguje. To by bylo fajn.