Dělá někdo z MS kraje za úplatu kódování E9X?
Potřeboval bych vypnout kontrolu prasklých žárovek pro přední mlhobky (zrušeno) a PP blinkr (svítí, ale píše chybu a bliká s dvojnásobnou sekvencí).
Díky!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kódování E92 Moravskoslezský kraj
Kódování E92 Moravskoslezský kraj

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment
Re: Kódování E92 Moravskoslezský kraj
Dá se to vrátit hlidání.
Akorát v blinkru nemáš Ledku ?
Odkud jsi ještě ?
Akorát v blinkru nemáš Ledku ?
Odkud jsi ještě ?
Světla mám kompletně předělaná, DRL i blinkr je komplet LED. Ale je to canbus, jen to teď začalo na PP světle blbnout po větších nerovnostech.. Možná se někde poškodil kablík? No nebýt kontroly, bliká normálně.
Jinak konkrétně Frýdeckomístecko by bylo ideální, ale dojedu.
Předběžně jsem domluvený s nějakou firmou, kterou jsem mezi tím našel, ale dobré vědět i do budoucna
Jinak konkrétně Frýdeckomístecko by bylo ideální, ale dojedu.
Předběžně jsem domluvený s nějakou firmou, kterou jsem mezi tím našel, ale dobré vědět i do budoucna

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment
Jsem z okolí NJ.
To je kousek, idéal
Kdy bys měl čas? Chtěl bych to vyřešit co možná nejdříve a zítra jedu ze Slovenska, v okolí domova bych měl být někdy odpoledne (kdy, to by záleželo na domluvě, pokud bys mohl).

Kdy bys měl čas? Chtěl bych to vyřešit co možná nejdříve a zítra jedu ze Slovenska, v okolí domova bych měl být někdy odpoledne (kdy, to by záleželo na domluvě, pokud bys mohl).

v pátek bohužel ne, takže v sobotu či neděle.
Tak to bohužel zase nevychází mě, potřebuji to co nejdříve.
Ale i tak dobré vědět, díky!
Ale i tak dobré vědět, díky!