Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zna ji nekdo?

Vše o o E24, E63/E64, F06, F12/F13, G32
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

Re: Zna ji nekdo?

#701 Příspěvek od Pavel 528 »

JaraX píše:klasika "nikdy jsem s tím nejel, ale nechtěl bych to" :lol: :lol: :lol:
Duvod jsem Ti napsal,ten tvar se mi nelibi a ten hadr je hnus...joo,bejt to jako to ma stara Z4,tedy pevnou skladacku,tak jo ;) :D :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#702 Příspěvek od JaraX »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

právě že hadrová střecha je lepší jak pevná
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#703 Příspěvek od Pavel 528 »

jj jako je E66 nej auto na svete :D :D :smich2: :smich2:
Itchythefirst

#704 Příspěvek od Itchythefirst »

No takhle z hlavy me zadna vyhoda pevny strechy nenapada. Snad jenom design(to je subjektivni) a teoreticky mozna o neco lepsi ochrana posadky pri prevraceni se strechou nahore, pokud se treba rollover ramy zarejou do pole nebo bude neco zasahovat primo do prostoru posadky. A jeste mozna pevna strecha laka min vandaly, ale ti kreje pojistka...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#705 Příspěvek od JaraX »

co jsem zkoušel BMW, at už e89 nebo e93 tak střecha vždycky vrzala a dělala ruzné zvuky,rozhodně to není jak coupe, a druhak tě odiozoluje od zvuku auta, prostě neslyšíš výfuk, to ti prostě sebere zážitek při jízdě se střechou, výhodou hliníkové střechy je že se nemusí impregnovat(ale zase lakovat, leštit apod) a taky to že neslyšíš kamion když kolem něj projedeš, jinak to žádný výhody nemá.

měl by sis něco vyzkoušet a nejen psát nevyzkoušené teorie na klub, pak z tebe bude filozof
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#706 Příspěvek od Pavel 528 »

No dalsi hlavni vyhoda je pevnost cele kastle...to je take vseobecne u vsech coupe/cabrio ..

Cabra jsou sice v prazich vice vyztuzena,ale kastle se vice krouti tak jako tak a jeste je auto vetsinou tezsi diky tem vyztuham.....

Takze mi tady zase neplacej ty pseudo vyhody cabria,ktere jsou realne jen ty,ze slysis vyfuk a pak,ze ti prazi slunce do palice :D

Opet je to tak,ze protoze E64 mas,tak je zakonite lepsi oproti E63.....podobne jako s E66 :D

A jak jsem uz psal nahore,proste se mi ten hadr na aute nelibi,nehlede na to,ze to proste nasazeny ma jinou barvu nez zbytek auta...

Ale samozrejme at si kazdy koupi,co chce...to je jasne.... ;)
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#707 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

černá střecha na černým, nebo tmavěmodrým autě je za mě ok :D

jinak ten hadr až na větší hlučnost v tunelech se komfortem vyrovná plechu kupé, design je ok, to zadní kolmý okno nemá chybu :) pro mě jsou to dvě auta v jednom a se staženou střechou si tu jízdu užiju násobně víc než se střechou nahoře

se Z3 a Z4 to srovnávat můžeme, ale 6tka je smázne, komfortem i jízdními vlastnostmi, tady je to z vlastní zkušenosti, když jedu ve svojí Z3C, je to, jak kdybych jel v pytli blech, jel jsem ještě s první Z4 3.0 M54, vůčí E64 to nejelo a bylo to malý a pak s druhou Z4 35is, tam je výkon stejnej jako u 645Ci a dkg převodovka je hodně rychlá, ale přišlo mi to nervozní, 6tka je stabilnější ve vyšších rychlostech, zase ale je cítit větší setrvačnost v zatáčkách... a ten prostor :(

ještě jeden postřeh k Z3 coupé, protože je to coupé, tak s ním skoro vůbec nejezdim, jenom párkrát vždycky na začátku jara a na konec podzimu, když se nedá jezdit s 6tkou kabriem :D mám ji jenom proto, že jsem ji vždycky chtěl víceměné jako exponát :lol:

chce to ale primárně všechno vyzkoušet a pak si vybrat
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#708 Příspěvek od JaraX »

Pavel 528 píše:No dalsi hlavni vyhoda je pevnost cele kastle...to je take vseobecne u vsech coupe/cabrio ..

Cabra jsou sice v prazich vice vyztuzena,ale kastle se vice krouti tak jako tak a jeste je auto vetsinou tezsi diky tem vyztuham.....

Takze mi tady zase neplacej ty pseudo vyhody cabria,ktere jsou realne jen ty,ze slysis vyfuk a pak,ze ti prazi slunce do palice :D

Opet je to tak,ze protoze E64 mas,tak je zakonite lepsi oproti E63.....podobne jako s E66 :D

A jak jsem uz psal nahore,proste se mi ten hadr na aute nelibi,nehlede na to,ze to proste nasazeny ma jinou barvu nez zbytek auta...

Ale samozrejme at si kazdy koupi,co chce...to je jasne.... ;)
aha, pán co nikdy ničím nejel mě bude poučovat.
zrovna u 6er nepoznám rozdíl v tuhosti mezi E63 a e64
u E36 jo.
rozdíl ve váze je, ale to nepoznáš když přímo nepřesedneš.

a víš co? já původně chtěl E63 a vykládal jsem stejny kraviny jako ty, jako že je coupe lepší apod, dokonce jsem tvrdil že M6 cabrio je totální blbost.
protože jsem neměl zkušenosti, stejně jako ty.
takže až s tím cabriem něco najedeš, tak se můžem o nečem bavit, zatím nemá smysl se s tebou dohadovat o nečem co víš prd.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#709 Příspěvek od JaraX »

už jsem si dal panáka a uklidnil se

aby to nevyznělo že chci někomu pomlouvat auto, atd atd.
to ne, ale taky jsem byl takovej, nevěděl jsem co umí který auto nabídnout, atd.
sám jsem tvrdil a třeba i itchy potvrdí jak prostě coupe apod.

jasně, pokud chce někdo honit časy na okruhu, tak je coupe jinde než cabrio, ale pro zážitek z jízdy je cabrio mnohem dál.
a není to tím že bych chtěl někomu pomlouvat auto, Pavle budu rád když se za mnou někdy stavíš, pujčím ti cabrio a pujdeme se projet, at vidíš že jsem si to nevymyslel
Itchythefirst

#710 Příspěvek od Itchythefirst »

Pavla chapu, proste se mu nelibi ten hadr. Me se taky hnusi ty mega ledviny na nove 7er a X7.
Ja ten hadr mam naopak rad. E64 s nim vypada jako batmobil :) Obzvlast se mi libi, pokud je v kontrastu se zbytkem auta, takze na modrych, cervenych nebo bilych autech to (podle me) vypada paradne :)
Ta tuhost kaste oproti kupatku nelze rozporovat, tabulkove je tak polovicni, ale zalezi, jestli je to poznat v provozu. Myslim, ze zrovna u E64, kdyz je v cajku, to v provozu nepoznam. Jinak moc bych neveril, ze skladaci pevna strecha neco prida na tuhosti kastle :-|

A ano, JaraX byval velky bojovnik proti E64, obzvlaste pokud slo o M6 :) Ale neco s tim projel a uznal, ze ten zazitek v cabriu je skutecne jeste o level dal nez u kupatka. Nebavime se o okruhu, kde jedes 99% casu na krev s otackama kolem omezovace, ale o beznem provozu ;-) Ale u ty E64 to chce V8 nebo V10. Ten zvuk motoru se stazenou strechou je famozni :)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#711 Příspěvek od Pavel 528 »

Jarax:ty proste nejsi schopen poslouchat co ti kdo rika a meles si stale to svoje a presvedcujes a presvedcujes a pritom pises o necem,co je sice asi pravda,ale nikoho to nezajima.....a ve finale to sklouzlo do toho,ze jsme na okruhu.... :D

O tuhosti a vaze jsem zacal ja,protoze to je proste fakt,ale ty napises,ze to nejde za jizdy poznat :D Pricemz,kdyby to bylo obracene,tak to budes vyzdvihovat jako prednost,to jsi ale presne ty -presvedcovac :D

Pricemz to prvotni o cem jsem psal bylo to,ze se mi proste cabro NELIBI...to je VSE....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#712 Příspěvek od JaraX »

aha, dobře
vita11 Moderátor
Moderátor

#713 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Itchythefirst píše:Me se taky hnusi ty mega ledviny na nove 7er a X7.
Tak to počkej, co asi bude mít nová M3

Obrázek
Obrázek
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#714 Příspěvek od Pavel 528 »

Tak to je :savle: :savle:
Itchythefirst

#715 Příspěvek od Itchythefirst »

vita11 píše:
Itchythefirst píše:Me se taky hnusi ty mega ledviny na nove 7er a X7.
Tak to počkej, co asi bude mít nová M3

Obrázek
Obrázek
Tak tohle je fakt brutalni hnus :-(
bouloclo

#716 Příspěvek od bouloclo »

Tak jsem tu zas :D Otázka opět stejná, zná někdo?

https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-6/18435881

btw. Krotilovi jsem volal na tuhle https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-6/18262584 , jak jsem tu psal minule, nic závažnýho by tam být nemělo, ale nějakej servis to potřebuje, otázkou je kolik no ... :roll:
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#717 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

pěkná E64 se sport paketem (hlavně ta kapota s prolisama :thumbsup:) z posledního roku výroby, v interieru nappa a kožená palubka, lak mi taky nepřijde "obyč" černá metalíza, nájezd nulovej

https://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-650 ... &vehtyp=10

jo a závidim Švýcarům ty jejich malý spz, nepůsobí to tak rušivě, jako ty naše cedule :roll: :)
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
petr3141

#718 Příspěvek od petr3141 »

Na tmavym autě jsou nejlepší lichtenštejnský SPZ :)
Wozejk

#719 Příspěvek od Wozejk »

Vanessa_CZ

#720 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Odpovědět