Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW ConnectedDrive - nové služby?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
LuboX

BMW ConnectedDrive - nové služby?

#1 Příspěvek od LuboX »

Zdravím, v Connected Drive sa mi objavili 2 nové služby (AKTIVNÍ SYSTÉM UDRŽOVÁNÍ RYCHLOSTI S FUNKCÍ STOP & GO a ASISTENT DÁLKOVÝCH SVĚTEL).

Neviem čo to má znamenať, však s týmito funkciami bolo auto kupované.
Trochu ma desí prístup BMW, že by začal spoplatňovať aj veci, ktoré vie pomaly aj Dacia Sandero?
A avizuje to, že čoskoro bude Remote Software Update. Máte nejaké info o čo ide?

Okrem toho ma na BMW štve Apple CarPlay, ktorý mi na Superbe cez kábel šiel v pohode. A v novom G30 len nejaká spoplatnená verzia na bezdrôtové CarPlay, inak nič. No, neviem či je to dobrý smer pre BMW.

Neviem tu vkladať fotky, tak len text:

DIGITÁLNÍ SLUŽBY BMW.

- AKTIVNÍ SYSTÉM UDRŽOVÁNÍ RYCHLOSTI S FUNKCÍ STOP & GO
Úleva na zaplněných silnicích: aktivní systém udržování rychlosti automaticky hlídá rychlost a případně odstup od vozidla vpředu, umožňuje také automatickou jízdu v kolonách, můžete proto jet bezpečně a uvolněně.
Brzy dostupný

-ASISTENT DÁLKOVÝCH SVĚTEL
Bezpečně v noci: díky asistentu dálkových světel si s jejich zapínáním a opětovným vypínáním již nemusíte dělat starosti. U BMW to funguje automaticky.
Brzy dostupný
Filozof
Klubové ID: 1044

Re: BMW ConnectedDrive - nové služby?

#2 Příspěvek od Filozof »

A proč nezajedeš na rychlou konzultaci do BMW je jich po čr jak máku.
Jinak by možná stačilo zavolat a víš to za 5minut o čem to je když tě přepojí na technika.

A Iphone ti rozchodí snad na počkání s autem to snad problém nebude.

Asi tak bych postupoval nejdříve.
Jinak mrkni sem na článek třeba v něm najdeš info co hledáš ohledně Apple carplay.
https://www.mobilmania.cz/clanky/chcete ... fault.aspx
LuboX

Re: BMW ConnectedDrive - nové služby?

#3 Příspěvek od LuboX »

Filozof píše:A proč nezajedeš na rychlou konzultaci do BMW je jich po čr jak máku.
Jinak by možná stačilo zavolat a víš to za 5minut o čem to je když tě přepojí na technika.

A Iphone ti rozchodí snad na počkání s autem to snad problém nebude.

Asi tak bych postupoval nejdříve.
Jinak mrkni sem na článek třeba v něm najdeš info co hledáš ohledně Apple carplay.
https://www.mobilmania.cz/clanky/chcete ... fault.aspx
Volal som na podporu. Zistia a dajú mi vedieť. Tipujem, že to mi povedia, že si mám kúpiť v Connected Drive Store bezdrôtové Apple Car play.
Všetci výrobcovia sa snažia prejsť zo zarábania na HW na zarábanie na SW. Zrejme aj BMW hľadá cesty. Ale ak na to pôjdu tak, že zablokujú funkcie, ktoré sú inak v aute dostupné, to asi nebude tá správna cesta.
Odpovědět