před nějakou dobou jsem psal post o tom, že bych si rád koupil BMW e46 320cd a i když jsem to musel trochu posunout, tak se teď teprve dostávám k samotné koupi.
Našel jsem si potencionální inzerát na BMW e46 320cd v M-paketu od pána z Polska (mám to celkem kousek), který si to dovezl před dvěma lety z Německa. Má k tomu servisku, technickou dělal 11/2018. Před zimou olej, nová baterka, celé zadní brzdy a před dvěma lety když to kupoval tak přední brzdy. Kola Styling 67 s celoročníma pneu. Najeto asi 270k. Má seriózní jednání a celkově na mě nepůsobí nijak podezřele. (Rozpory ohledně nákupu z Polska prosím vynechme.)
Nicméně mi poslal tyto dvě fotografie a tvrdí, že jsou to jediné nedostatky auta (pak ještě poslal fotku trochu ošmelené sport size sedačky, ale to neřeším), které nedělal, protože nebylo bourané ani lakované (kromě masky). Píše, že si můžu dovézt mechanika, nebo zařídí servis kde to zvednem. Ale co si o tom myslíte vy? Mám vůbec domlouvat schůzku, vynaložit to úsilí a řešit to? Mám strach, že když to nechám opravit, tak se mi to bude vracet a bude to nekonečný kolotoč. Chápu, že když to auto samotné neuvidím a neprozkoumám tak toho moc vědět nemůžu, ale přijde mi zvláštní kupovat rezavý vůz, když nedokážu odhadnout jestli to je lukrativní.

Věc se má tak, že za to chce 5 650 Éček a mě to přijde hrozně moc. Po rozhovoru ohledně ceny mi řekl, že jede "fair deal" a tedy cokoliv se na autě najde a nebylo řečeno v inzerátu tak mi sníží cenu o výši nákladů na opravu.
Tak se tedy ptám, kolik mu mám za to při případné schůzce říct, pokud nenajdu vyloženě něco odrazujícího?
Prosím nekamenujte mě a děkuji za odpovědi.
Jirka