A kolik si v tech autech najel ? Jak vis, ze by te to nebavilo ? Ja myslel ze 270kw a vybava je pojizdnej obyvak.Filozof píše:...sednout do e66 co má 270KW plus ta výbava ta dělá hodně ten pojizdnej obyvák.
Mě osobně by MB ani Phaeton nebavili....
Ja jsem si hlavne vsiml, že jste to dostali do stavu, ze se to nestiha servisovat.JaraX píše:všimněte si že jsme to se Snejkem dostali do stavu že většina zajímavých sedmiček končí v ČR, všecko z DE, AT i PL jede sem. a v okolních zemích to auto neumí ani pořádně poservisovat.
JaraX píše:nevím jak Snejk, ale já celkem stíhám, můžu s klidným srdcem říct že ted nemám žádnou nepojízdnou sedmičku co by čekala až se na ni dostanem.
na ostatní servis typu zaplynovaní, přetěsnění motoru, retrofity apod, si zákaznici v klidu počkají.
sedma nejde podle mě s A8 ani phaetonem srnovnávat, nevím jak Phaeton, ale A8 je o něco pohodlnější a Sko ještě víc, jenže sedma není auto dělaný na maximální pohodlý, ale na radost z jízdy, a druhé takové podle mě neexistuje, tím je sedma vyjímečná, pokud bych chtěl pohodlnou limuzínu, tak to určitě nebude sedma, sedma je prostě sportovní limuzína, auto které tě baví, užíváš si ho, stejně jako třeba E36ku, každej kilometr není dost dlouho na to aby sis to užil a vlastně nikdy jsem nejel někam sedmou abych řekl "bylo to strašně daleko"cheater píše:Kurevtor: promiň že jsem to špatně pochopil, někdy to prostě vyzní jinak než jak je to myšleno.
Jarax: víceméně musím s tebou souhlasit. Než jsem zavítal na tohle forum tak jsem si taky myslel že sedma je poruchovější, servisně mnohem více náročnější, dražší apod. Hlavní dík natom mají známí, takový ty típci co píšou ty recenze na auta a další exoti co otom moc neví. Já otom vím taky úplný kulový ale nemám důvod vám nevěřit. Kdybych se sem dostal dřív tak jsem možná skončil v sedmě a pár tisíc ušetřil. Ale zase nadruhou stranu tak velký auto nepotřebuju a úplně se mi taky moc nelíbí, kdybych měl hlavní cíl že chci luxusní limuzínu tak bych koukal po A8 případně phaetonu.
Já chtěl ale V8 a zadokolku. Čímž se mi výběr docela zužil.
... zas to mam napsat??kurevtor píše:Filozofe.... zaprvy tldr. Vcera si sliboval cosi o dvou vetach![]()
Zadruhy - nebud kurva zabednenej. Co si clovek nezkusi tomu neveri, to nevis?? Ted nas tu krmis jak by te nebavil mergl nebo phaeton. Kdyby ti to nekdo daroval (zamerne nepisu prodal) tak do toho sednes, spadne ti brada a najednou budes ten co se v internetovy diskuzi pretrhne toho mergla nebo phaetona obhajit a vnutit a najednou budes mit novou modlu.
Bud kurva soudnej. Ty furt meles vo nejakym stredu vybavy nebo full top vollvollvoll max vybave. Jo je to potreba mit to full, pokud se jedna o nejvyssi model automobilky, ale ty diky tomuhle mysleni si na E66 nesahnes nikdy. Nikdy ti nebude zadna dost dobra. Jednou to nebude mit dvojty skla, jednou to nebude mit komforty vzadu.... Pritom ja mam nazor, ze to jde milovat i s nedostatkama.
A co se tyce audiny. Opet. Nemas zkusenosti, ale posilas to do prdele. Zkus se projet vobyc A6 na vzduchu, nebo vobyc malou A3 treba. Jo hejtujte me za muj nazor, ale proste i tahle auta maji neco do sebe. Co nezvladnou v zatackach to dohaneji prakticnosti (jen priklad, nechytejte me za slovo).
Secteno podrtzeno: Ses magor zabednenej co si potrebuje koupit BMW v benzinu. Jako rodinny auto![]()
Ale naprcat tam LPG, abys to vubec utahl. Jedinej duvod je tohle forum, jde o pozu, sorry muj nazor. Smazte bmwklub a filozof nebude potrebovat BMW.
A kolik si v tech autech najel ? Jak vis, ze by te to nebavilo ? Ja myslel ze 270kw a vybava je pojizdnej obyvak.Corleon píše:Filozof píše:...sednout do e66 co má 270KW plus ta výbava ta dělá hodně ten pojizdnej obyvák.
Mě osobně by MB ani Phaeton nebavili....
-------------------------------------------------------------------------------------JaraX píše: pokud bych chtěl pohodlnou limuzínu, tak to určitě nebude sedma, sedma je prostě sportovní limuzína, auto které tě baví, užíváš si ho, stejně jako třeba E36ku, každej kilometr není dost dlouho na to aby sis to užil a vlastně nikdy jsem nejel někam sedmou abych řekl "bylo to strašně daleko"