Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
já tomu stejně nerozumím,
vždycky v domácnosti někdo rozumí něčemu,
třeba já doma řeším všechny technický věci, auta, topení, přístroje, apod,
a žena zas řeší kde se koupí oblečení, co potřebujou děcka apod
ale jako nechápu jak to funguje u vás s těma autama, to jako žena chodí na bmwklub studovat kolik daný auta stojí na provoz a jaký maj vady a řekne "hmm, ok, připlatíme si za pětku v kombíku"
vždycky v domácnosti někdo rozumí něčemu,
třeba já doma řeším všechny technický věci, auta, topení, přístroje, apod,
a žena zas řeší kde se koupí oblečení, co potřebujou děcka apod
ale jako nechápu jak to funguje u vás s těma autama, to jako žena chodí na bmwklub studovat kolik daný auta stojí na provoz a jaký maj vady a řekne "hmm, ok, připlatíme si za pětku v kombíku"
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem si ze to nekdy napisu, ale petku fakt nechces... Ja uz v tom neumim jezdit, dokud jsem nemel sedmu tak mne to nesralo, nyni co ji mam pul roku jsem ji odpustil i to jak je skareda a zastarala. Vcera jsem jel v e61 a dokud jsem svoji prdel nenaucil na sedmu nikdy mne to neprislo tak tristni, ale ja se do petky uz neumim dostat, sere mne ten stredovy tunel, sere mne ze v ni neni misto, sere mne ze je nemotorna, sere mne ze se naklani v zatackach a chce mne vyhodiz ze sedacky a bez komfortu vpredu ani omylem... E65 je skareda, ale je to kus poctiveho auta a jakmile s ni clovek neco najezdi, velmi tezce hleda adekvatni auto. F01 je mensi, s mensim komfortem jizdy i s AD a je hlucnejsi vevnitr. Budu ten svuj vrak asi udrzovat dlouho...
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:59, celkem upraveno 1 x.
matiz napiš to E60 vs E65
máme v rodině 530xd tour e61. Pokaždé když moje žena jede v otcové 5er je nadšená ze sedaček a hlavně že muže sklopit zadní sedačky a vlezou tam velké předměty ...krámy a hovadiny vždy když převážíme něco většího tak narážíme přesně na toto že by to kombík odvezl a bohužel máme takové auto co má stím problémy a nevím co ...
Ono by bylo nejlepší mít dvě auta ...dělníka velkého a 7er. Ale to by bylo zase zbytečné kvuli 10-15ti cestami ročně s krámy co prostě sedan nemůže uvést....
Tady jde o to že ženě se líbí kombík kvuli funkčnosti a co vše odveze atd....mě zase V8 a L7 a ten podvozek který pokud funguje je super....
OD BMW neexistuje nic co by skloubilo vše dohromady jedině e61 545-550i v plné palbě má L7 i DD i komforty atd...
Je tedy fakt že e61 je malý kombík ...a já bych taky preferoval 7er už z hlediska bezpečnosti.
Jedinné co mě napadlo je ještě koule na kterou zapřáhnu vozík a mohu manželce odvézt cokoliv i loď nebo karavan pokud to přeženu.
Ono by bylo nejlepší mít dvě auta ...dělníka velkého a 7er. Ale to by bylo zase zbytečné kvuli 10-15ti cestami ročně s krámy co prostě sedan nemůže uvést....
Tady jde o to že ženě se líbí kombík kvuli funkčnosti a co vše odveze atd....mě zase V8 a L7 a ten podvozek který pokud funguje je super....
OD BMW neexistuje nic co by skloubilo vše dohromady jedině e61 545-550i v plné palbě má L7 i DD i komforty atd...
Je tedy fakt že e61 je malý kombík ...a já bych taky preferoval 7er už z hlediska bezpečnosti.
Jedinné co mě napadlo je ještě koule na kterou zapřáhnu vozík a mohu manželce odvézt cokoliv i loď nebo karavan pokud to přeženu.

-
- Kontaktovat uživatele:
Mne by se k te sedme libila nejaka polododavka, treba multivan s taznym -)))
vod toho jsou půjčovny nebo rodina 
matiz: dodge ram/F150. stylu na rozdávání, převezeš všechno, když do tebe někdo nabourá v čemkoliv menším než v tanku, tak to akorát rozleštíš. Obrovská výhoda je ta korba, když máš něco zasranýho, třeba i lyže od sněhu, tak to nečistíš, nic, prostě to tam hodíš.

matiz: dodge ram/F150. stylu na rozdávání, převezeš všechno, když do tebe někdo nabourá v čemkoliv menším než v tanku, tak to akorát rozleštíš. Obrovská výhoda je ta korba, když máš něco zasranýho, třeba i lyže od sněhu, tak to nečistíš, nic, prostě to tam hodíš.

- filozofe tys mi neodpoveděl na moji otázku, vyhybáš se tomu jak politik, já se ptal jak to u vás funguje, jeslti jako žena rozhoduje o technických věcech, stuuduje si to apod. né o tom že se ji líbí mít kombík.
- vyjmenuj mi 10 věcí z domácnosti co ti převeze E61 a nepřeveze E65 a ještě s dětma, to jsem teda zvědav. a hrkání věcí v kufru do interieru, zima do auta když nakládáš do kufru, věčně špinění zadního okna, horší aerodynamika, horší bezpečnost, to vás vše nezajímá jo? takže co teda ten sedan nemuže uvést?
- když už "praktické auto" tak je nejlepší právě sekce MPV, třeba zrovna ten Voyager je skvěle vymyšlenej a nebo rovnou třeba Viano, ale tam jsou jiny cenovky, lidi neví co by za to chtěli, a na mě je Viano moc tvrdý, ten Voyager je jinde. Ted jsem strávil pěkných pár set km v novým Včku prakticky v plné a mužu říct že mercedes šel pěkně do kytek, auto za 2,5 míče, už nedávaj benzinovou V6 a dokonce už ani naftovou, takže jediny s čím si to koupíš je dvoulitrová nafta, i nejsilnější motor znamená že pořádně nepředjedeš, šlapeš tomu furt jak blázen, duní a vibruje podlaha, připlatkové sedačky krátké a nepohodlné (horší jak v 6er), interier takový volný, dunivý, no zlatý voyager. a když jsem to pánovi říkal že je to krám tak mi říká "To jste nejel v Multivanu, to je teprve krám"
- nebo na vození bordela je dobré si koupit za 20k starýho transita, tak to mám já, nemáme doma ani já ani tatík přivesný vozik a místo toho nám slouží transit, vozíme s tím veškeré stavební materiály, včetně písku, cokoliv tím přestěhujem apod. a furt to stojí jak dvě závady elektroinstalace v E61
- vyjmenuj mi 10 věcí z domácnosti co ti převeze E61 a nepřeveze E65 a ještě s dětma, to jsem teda zvědav. a hrkání věcí v kufru do interieru, zima do auta když nakládáš do kufru, věčně špinění zadního okna, horší aerodynamika, horší bezpečnost, to vás vše nezajímá jo? takže co teda ten sedan nemuže uvést?
- když už "praktické auto" tak je nejlepší právě sekce MPV, třeba zrovna ten Voyager je skvěle vymyšlenej a nebo rovnou třeba Viano, ale tam jsou jiny cenovky, lidi neví co by za to chtěli, a na mě je Viano moc tvrdý, ten Voyager je jinde. Ted jsem strávil pěkných pár set km v novým Včku prakticky v plné a mužu říct že mercedes šel pěkně do kytek, auto za 2,5 míče, už nedávaj benzinovou V6 a dokonce už ani naftovou, takže jediny s čím si to koupíš je dvoulitrová nafta, i nejsilnější motor znamená že pořádně nepředjedeš, šlapeš tomu furt jak blázen, duní a vibruje podlaha, připlatkové sedačky krátké a nepohodlné (horší jak v 6er), interier takový volný, dunivý, no zlatý voyager. a když jsem to pánovi říkal že je to krám tak mi říká "To jste nejel v Multivanu, to je teprve krám"
- nebo na vození bordela je dobré si koupit za 20k starýho transita, tak to mám já, nemáme doma ani já ani tatík přivesný vozik a místo toho nám slouží transit, vozíme s tím veškeré stavební materiály, včetně písku, cokoliv tím přestěhujem apod. a furt to stojí jak dvě závady elektroinstalace v E61
snejku tak kdybys zase o něčem věděl s platin nebo champagne interiérem tak dej prosím vědět.Snejk píše:ja ted jednu zgeneralkovanou ze svycarska jak novou temer v plny i se zadnima monitorama origo prodal za 300... to by filozof nepochopil v jakym stavu to auto bylo... dokonaly
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti reknu co nepreveze, nepreveze treba ani jedny dvere na trojku, nepreveze naraznik, nepreveze celni stenu, nepreveze motor, toto mne petkovy kombajn vsechno odsmykal a tri prdele dalsich veci na ktere uz nevzpomenu... Proto to ma spocitane asi moje trojka a necham si petku na tahani tech velkych hnusu a sedmu na vsechno ostatni. A s trojkou se asi rozloucim, trha mne to sice zily, je to nadstandartni topinka, ale nejak pro ni nemam vyuziti.
kecy,
- dveře převeze - vyzkoušeno
- převeze i komfortní sedačku bez demontáže čehokoliv, jen jsem posunul spolujezdcovu sedačku - vyzkoušeno
- převeze i nárazník - vyzkoušeno
fotku jak vezu v sedmě nárazník jsem tady dával, ted ju nemužu najít
- převeze třímetrovou překližku
https://photos.app.goo.gl/SknwhJi8mA4ZqLev6
- motor R6 odveze taky, V8 jsem nezkoušel
- odvezl jsem i stropnici do longa bez demontáže čehokoliv
čelní stěnu jsem nezkoušel.
- dveře převeze - vyzkoušeno
- převeze i komfortní sedačku bez demontáže čehokoliv, jen jsem posunul spolujezdcovu sedačku - vyzkoušeno
- převeze i nárazník - vyzkoušeno
fotku jak vezu v sedmě nárazník jsem tady dával, ted ju nemužu najít
- převeze třímetrovou překližku
https://photos.app.goo.gl/SknwhJi8mA4ZqLev6
- motor R6 odveze taky, V8 jsem nezkoušel
- odvezl jsem i stropnici do longa bez demontáže čehokoliv
čelní stěnu jsem nezkoušel.
Jaraxi ne nestuduje si to takto podrobně . Prostě jen konstatuje že kombík odveze více a spousty věcí vidí kolem sebe souseda co furt tahá krámy např. Lednici, pračku, dlouhé latě, postel, madrace, nějaké trubky ted vozil a furt něco. Má tedy starého pašíka a vidí co tam vše narve protože je to takovej kutil tim v české verzi.
On by spíše potřeboval dodávku ale bojuje statečně s kombíkem snad 20let starým a vozí tam neuvěřitelné věci. co bys do sedanu nikdy nedal.
Vím že občas sedan odveze něco většího na střeše to ano ale zase abych si hrál furt na INDA v ČR mě moc nebaví.
No a pak vidí i otcovu 530xd tour co odveze a že se dají klopit sedačky 2 + 1 atd.
Vím že e61 je obecně poruchová daleko více a navíc i bezpečnost bude v longové 750ce jinde.
Ta varianta starej transit za 20-30k plus 7er nezní špatně.

On by spíše potřeboval dodávku ale bojuje statečně s kombíkem snad 20let starým a vozí tam neuvěřitelné věci. co bys do sedanu nikdy nedal.
Vím že občas sedan odveze něco většího na střeše to ano ale zase abych si hrál furt na INDA v ČR mě moc nebaví.

No a pak vidí i otcovu 530xd tour co odveze a že se dají klopit sedačky 2 + 1 atd.
Vím že e61 je obecně poruchová daleko více a navíc i bezpečnost bude v longové 750ce jinde.
Ta varianta starej transit za 20-30k plus 7er nezní špatně.

Pokud chcete sedmou vozit nějaký velký krámy, tak si dodělejte tažný a vozík se dá normálně půjčit.
https://sprzedajemy.pl/unikatowe-bmw-e6 ... nr59725980
https://www.autoscout24.fr/offres/-bbfd ... 50040a8aa3#
A tahle je speciálně pro Járu protože z tý ceny se posere
https://mobil.blocket.se/annons/skane/b ... i/85407898
https://www.autoscout24.fr/offres/-bbfd ... 50040a8aa3#
A tahle je speciálně pro Járu protože z tý ceny se posere

https://mobil.blocket.se/annons/skane/b ... i/85407898
-
6 válec vyndají dva lidi, V8 v pohodě taky přenesem, horší je nafta, to je těžký jak kurva,
a čím to chceš vozit? já když jsem byl v Polsku pro stropnici, tak jsem si mohl vzít transita, nebo Vito, ale jeď 600km transitem nebo vitem ,to je smrt, tak jsem jel sedmou, položil si sedačku abych byl nízko, nad sebe stropnici, logica na plno a už se letělo.
nudnýma autama at si jezdí někdo jinej, já v 6er i 7er vozím cca 10 dek, a když cokoliv vezu, tak to dobře zabalím, vystelu a nemám problém, rozhodně odmítám jezdit nejakým sráčem, to bych mohl říct "je škoda v sedmě vozit bordel" švagr zase v sedmě nevozí děti že mu to zabordelí "je škoda v sedmě vozit děti" a pak mužu říct "je škoda si ojíždět sedmu ježděním se zákazníkama, když můžu jet s něma jejich autem"
a ve výsledku bych si to auto neužil vůbec, já s tím jezdím i na žně, dělam doprovody kombajnu apod. cabriem jsem vytahoval postřikovač apod
a čím to chceš vozit? já když jsem byl v Polsku pro stropnici, tak jsem si mohl vzít transita, nebo Vito, ale jeď 600km transitem nebo vitem ,to je smrt, tak jsem jel sedmou, položil si sedačku abych byl nízko, nad sebe stropnici, logica na plno a už se letělo.
nudnýma autama at si jezdí někdo jinej, já v 6er i 7er vozím cca 10 dek, a když cokoliv vezu, tak to dobře zabalím, vystelu a nemám problém, rozhodně odmítám jezdit nejakým sráčem, to bych mohl říct "je škoda v sedmě vozit bordel" švagr zase v sedmě nevozí děti že mu to zabordelí "je škoda v sedmě vozit děti" a pak mužu říct "je škoda si ojíždět sedmu ježděním se zákazníkama, když můžu jet s něma jejich autem"
a ve výsledku bych si to auto neužil vůbec, já s tím jezdím i na žně, dělam doprovody kombajnu apod. cabriem jsem vytahoval postřikovač apod

-
si ju někdy přijet zkusit a uvidíš, uděláme si nějaký výlet 

-