kurevtor píše:okamzite zrusit, vypovedet a neplatit.
zahodil jsi prachy, no stane se, ale spis by me tam desilo to riziko plynouci z podstaty te chytre zvolene pravni formy... ze ty jsi se nepojistil u pojistovny, tj. solidni velky akciovky, ktera ma zajistovaci kontrakty dle zakona... ale vstoupil jsi do druzstva. Takze jsi druzstevnik s velmi omezenymi pravy, ale dost neomezenymi povinnostmi. A az vasemu druzstvu vznikne skoda, a to se muze stat zamerne, podili se na skode vsichni druzstevnici rovnym dilem...
osobne bych mel vetsi hrachy z toho byt "pojistenej" u majkJeCurak ogdesjana nez nebyt a bat se radaru... tam hrozi, a je to bezny, ze tvuj prestupek nechaj vyhnit a ty dopadnes mnohem hur nez kdybys proste tech 600 kc za 65km/h na 50 v Blance zaplatil rovnou po prvni vyzve. Navic bez bodu. U majkJeCurak Ogdesjana fakt muzes skoncit s tim marenim vykonu statnich teplousu.
Kouknu na to, zda to jde zrušit během trvání nebo to nechám vyšumět a prostě už příště nezaplatím...videa toho Mika jsem viděl a právě jsem doufal, že on s tím nemá nic společného...protože zmiňoval nějaké jiné stránky...ale nijak hlouběji jsem nešťoural, kdo stojí za těmi stránkami "jaknapokuty.cz"...což jsem asi měl...no nic...nic se nestalo...žádný přestupek jsem jim řešit nenechal...
Mě ani nejde o nějaké jiné přestupky než o výrazné překročení rychlosti...nalitej nejezdím, na zákazech neparkuju, ale když je prostor, tak na to šlápnu...a s tou 650 je tam 150-170 hned...a když mě u toho změří skrytý dohled, tak jsem bez papírů...
Nedávno mě změřil radar v Říčanech...prý jsem jel 58 km/h...OK, zaplatil jsem 800,- a jede se dál - to jsem ani "jaknapokuty" nehlásil....řikal jsem si, že tímto je ani nebudu zatěžovat...a asi jsem dobře udělal, když si teď čtu ty reference...