Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
F31 - hučení při plynulém projetí křižovatky
F31 - hučení při plynulém projetí křižovatky
Zdravím, rad bych poprosil o radu, nedávno jsem koupil F31, jezdí krásně, jen mě štve jedna věc, a stále nevím co by to mohlo být, děje se to pouze při průjezdu křižovatkou , kdy se volant v malé rychlosti otočí o zhruba 90 stupňů, je to takové hučení jako huhuhu, žádné klepani cvakani nic ... jen to hučení a je jedno jestli doprava nebo doleva , jakmile srovnám volant nebo zrychlim, tak to přestane, plno lidi mi už radilo spoustu věcí od ložisek , kardanu, homokinetaku ( manzety praskle nejsou) až po diferenciál... nevěděl by někdo ? Budu rad za každou pomoc ... díky 
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Re: F31 - hučení při plynulém projetí křižovatky
Mě to dělala kapalina v servu špatna co se dolevala. Po výměně vše ok. Dělalo jen při zatáčení hučení jak popisuješ . Závislost na řízení ukazuje i u tebe podobný problem. Zkus se na toto podivat pripadne problem se servořizením.
A nemá F31 už elektrické servo ?
Kolik to má najeto? Ložiska to nejsou - změřit vůle? Ve vysoké rychlosti to nedělá? Pokud můžeš, vyměn kola, ať vyloučíš pneu...
“Ability is what you're capable of doing.”
Najeto má 160000, ne v žádných jiných rychlostech to nedělá , fakt krásná jízda až na tohle ...