Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65 vs. F01 vs. W221

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: E65 vs. F01 vs. W221

#881 Příspěvek od Filozof »

Tak solární podvod byl předem připraven v kuloárech taky se podívejte kdo je vlastní ? Ehm pokud nepočítám Topolánka a další jeho kumpány kteří si budou hodně dlouho mastit kapsy a my jako idioti to budeme platit a kdo sledoval celou kauzu viděl jak ten rok - dva narostl boom solárních panelů kde to šlo. A budeme to všichni platit ještě hodně dlouho. Stejně jako většina vody co je tu předražená a někdo na tom velice vydělává. Ale to je na větší diskuzi někde jinde.

Vrtulník neřešme je to jasné že u nás neměří a stará technologie VASCAR se používala snad v 80-90tých letech ještě v USA... U nás zatím nic nového nemají ani nepoužívají.

U nás je super věc že pokud se někdo ztratil v lese, tak jej dokáží krásně vyhledat díky termovizi. Případně asistují na dopravních akcí kde hlásí předjíždění nebezpečné nebo mobil kdo jej používá případně další přestupky.

Jinak v Rakousku někde existuje soběstačná vesnice. Mají solární panely na domech, vrty v zemi a snad bioplynku nebo netuším jakou kombinaci čeho všeho aby každý dům a společně vesnice byla soběstačná a nepotřebovala energii z venku. Což se mi fakt líbí mít svoji vlastní energii a vodu teplou ze země a nemuset platit část výpalného mafii co si to odhlasovala....
Stepan1

#882 Příspěvek od Stepan1 »

Ale prd. Na solary si mohl sáhnout každej, jenom když si otevřu kontakty v telefonu, napocitam tucet lidi, co si na střechu firmy nebo aspoň baracek hodili pár panelů. Byl to dobrej a úplně čistej kšeft, ne jak ty sociální byty s udržitelností 5 let, co se řeší teď. Jenže to chce sledovat dění kolem sebe a koule na svým místě. Brecenim na fóru ještě nikdo nezbohatnul.
kourk

#883 Příspěvek od kourk »

filozov nás zase baví.. Hele kup si radeji tu e65. řekni jaraxovi at ti za slušnej peníz krátkou 745i sežene a bavme se alespon k věci! Myslím to vážně.. tohle jsou hrozný výplody.
Filozof

#884 Příspěvek od Filozof »

To ano ale stačí si něco nastudovat k solárním baronům ... no vidím že někteří nevědí ale to je fuk. Ano mohl si to koupit každý ale za určitých podmínek jen někdo.

A pokud e65 ok ale krátká nic neřeší shodli jsme se na longovi kvůli dětem a krámům jinak to nikam nevede ...a počítám spíše jaro 2020 takže ještě 10měsíců kdy začnu hledat ...občas se objeví slušnej kus.

Jinak stále nevylučuji plně vybavenou 545i touring v plné palbě s DD a EDC a L7 komforty , panorama atd. Měl jsem dvě možnosti za 150-220k... takže i tato možnost tu stále je.
horan

#885 Příspěvek od horan »

:roll: a sex se taky plánuje jen na určité dny? A jen schválené polohy, nebo se smí i experimentovat? Člověče nelajnuj si ten život tak. :roll: :roll: :roll:
mcfil

#886 Příspěvek od mcfil »

Filozof píše:To ano ale stačí si něco nastudovat k solárním baronům ... no vidím že někteří nevědí ale to je fuk. Ano mohl si to koupit každý ale za určitých podmínek jen někdo.

A pokud e65 ok ale krátká nic neřeší shodli jsme se na longovi kvůli dětem a krámům jinak to nikam nevede ...a počítám spíše jaro 2020 takže ještě 10měsíců kdy začnu hledat ...občas se objeví slušnej kus.

Jinak stále nevylučuji plně vybavenou 545i touring v plné palbě s DD a EDC a L7 komforty , panorama atd. Měl jsem dvě možnosti za 150-220k... takže i tato možnost tu stále je.

jaro 2020 než začneš hledat? Tak to budeš mít tak 2021 nejdřív s tvými představami. Já hledám "jen" bílý odvětrávaný merino s adaptivem a komplet comfortama vpředu a vzadu už půl roku. a při tvých představách o stavu a ceně jsem s tím 2021 ještě optimista.
Filozof

#887 Příspěvek od Filozof »

Já nepotřebuji individuál jako většina z vás .... během roku se vždy objeví pár aut které by mi bohatě stačili ktomu pár vlaštovek 545i tour.
U jedné dokonce i jarax zvažoval že pro ni pojede ... u té zelené co byla skoro full s plnou lištou. :lol:

Takže nemám tak přehnané nároky jako většina z vás. Tím pádem budu mít větší výběr. Nebýt manželky co se ji líbí hnědá kůže nebo červeno/hnědá nevím kolik verzí bylo tak bych viděl větší výběr.
Zase kůže se dá kdykoliv dodělat pro mě je rozhodující stav 745i long s LPG s udělaným motorem v dobrém stavu nebo motorem před repasem ale za lepší cenu obojí je schůdná cesta.
To samé u 545i tour. Ale já osobně barvu interiéru neřeším. Černé i světlé barvy mi nevadí.

Důležitý je stav auta s důležitou výbavou co chci mít za rozumné prachy 130-200k podle stavu auta a toho kolik bude věcí na opravu ze startu.
Nehledám libovici za 15tis+ euro.
kurevtor

#888 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: Jinak stále nevylučuji plně vybavenou 545i touring v plné palbě s DD a EDC a L7 komforty , panorama atd. Měl jsem dvě možnosti za 150-220k... takže i tato možnost tu stále je.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plne vybavenou v plne palbe.
tato moznostu tu stale je.
zacinam vybirat 2020.
nehledám libovici za 15tis+ euro.

No nerikam nic :D
Stepan1

#889 Příspěvek od Stepan1 »

Ale hovno vole. Ta výzva byla napsaná pro všechny stejně. To chce víc žít w min číst novinky.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#890 Příspěvek od matiz »

To hledani svateho gralu je uz fakt unavne a neni to uz ani sranda. Navrhoval bych zalozit topic ''Hledam tu svoji sedmu'' a tam psat cokoliv. Nemam nic proti tomu, hledej klidne to co potrebujes, ale je to proste fakt na pozvraceni cist to neustale a vsude kam oko dohledne. Navic kazdy den, permanentne stale to same.

Inzerat tu muze mit kazdy jen jeden pokud nechce delat tisic profilu ale zvratku, tech tu muze klidne vyblit tunu. Je to sranda kdyz to je sranda, ale to hledani bez jakekoliv sebereflexe je uz nechutne.

Mimochodem nebudes mit zdaleka vetsi vyber, budes mit tak leda vetsi hovinko, jelikoz drtiva vetsina lidi ty vraky dojizdi a ti kteri do toho jako ze i nasypou to nebudou ochotni dat za dekuji.

Az na vyjimky to jsou vyzite zdechliny...
Filozof

#891 Příspěvek od Filozof »

jen jsem v krátkosti odpovídal ohledně e65.

Ta v inzerci vypadá pěkně 750ka MATIKA a celkem se mi líbí.
Škoda že není long. A počítám 60-70k spolkne počítám neli víc servis. Možná by to nacenil dobře jarax pokud ji zná a servisoval ji. A zapoměl jsem plus LPG ještě 40k.

Když se mě tu nebude na e65 nikdo ptát nebudu odpovídat a pokud ti to MATIZ vadí nečti to přeskoč očima a jedeš dál. :lol:
Jinak s tebou souhlasím ohledně vraků těch je spousty to je pravda. Ale taky se objevují pěkné kusy vybavené za rozumné peníze občas.

Stepane klídek jsi ještě mladej a je vidět i prudkej, zkus něco řešit s klidnou hlavou.
Solární horečka byla pěkná okrádačka lidí... na polích dělat solární elektrárny je na přeshubu to se má využívat uplně k něčemu jinému. Soláry se mají dávat na střechy apod. Bylo to udělané pěkně. Během roku jsme byli solární velmoc jen díky zákonu šitému na míru lidem co už byli předem připravení.
Ve výsledku to zaplatíme všichni v ceně za elektřinu. Zkusit si něco o tom nastudovat by nebylo marné. Ano chytlo se toho i pár běžných lidí ale to nic nemění na tom že to bylo pěkné svinstvo a kolem toho bylo spousta podivností ... těch článku je celkem dost kolem toho a někteří byli i obžalovaní policií ....tady jeden z nich ... a to vznikly i knížky o podvodech atd.
https://neovlivni.cz/solarni-klondike-s ... male-ryby/
Stepan1

#892 Příspěvek od Stepan1 »

Tak poučuj někoho, kdo v tom má rodinný prachy a ty žádosti řešil o tom, jak to je, protože ty sis to vygooglil. :roll:
Ne že bych ti to přál, ale kdyby sis někdy zažil mediálně sledovanou kauzu zevnitř a zjistil, co jsou novináři za hajzly, tak by ses s tím tolik neohanel
bouloclo

#893 Příspěvek od bouloclo »

Jak píše matiz nemá cenu na něco čekat, protože až se ta moje vysněná objeví, tak už taky můžu přijít pozdě. Radši koupim teď vrak a hned jezdit, navíc ho můžu kdykoliv prodat a koupit tu mojí vysněnou, než čekat roky na něco co se nikdy neobjeví, protože cena je vždycky až na prvním místě. Takže si nedělám iluze a ta matikova 750i bude prodaná dřív než ta scooterova.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#894 Příspěvek od JaraX »

matiz: filozof hledá, ale když se objeví sedma za 120 s výbavou, tak bude stejně hledat dál :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#895 Příspěvek od matiz »

Taky si myslim... Ta Matikova i kdyz ma nejake chyby tak jezdit se s tim da a ten NV stejne nikdo opravovat nebude protoze je nejspis kamera po smrti a ta pravdepodobnost temer hranici s jistotou. Vybydlena neni, ale krasavice taky ne, ty individual interiery to fakt posouvaji na jiny level.
Filozof

#896 Příspěvek od Filozof »

Jarax nedokončil větu stim ze na servis nebere a auto potřebuje 120k přihodit aby bylo ok :lol:

Takže výsledná cena je 250k ....

Jinak ano je to pěkné auto to nikdo nepopírá ale jen motor a LPG a hned je 90k pryč.

Hezké říci A ale už neřici B.
horan

#897 Příspěvek od horan »

Takže buď hotovy za tu cenu a nebo darem a dodělat zbytek? Člověče nevím, jestli si tu ze všech děláš prdel, nebo si opravdu takovej. :roll:
MedWedCZ

#898 Příspěvek od MedWedCZ »

Jako smejete se mu, ale neustále do něj ryjete znova a znova... je úplně jasné že znova napíše stejnou sracku...

člověk si pak říká, kdo je větší jelito, jestli on nebo vy...
(jo, je to on, ale když byste jeho kecy ignorovali, bylo by jich tu časem asi setina)
Pilifo

#899 Příspěvek od Pilifo »

Filozofe, to už si radšej počkaj na časy, kedy budú mať E65 veteránske značky. Aspoň by si potom ešte ušetril na povinnom ručení...

Seriózne ale čakáš, že niekto bude predávať top vyservisovanú E65 ešte v LPG, ktoré sa pohybujú v cenovej hladine minimálne 250k Kč, a predá ti ju za 120k Kč? :roll:
Filozof

#900 Příspěvek od Filozof »

Za 180-200k po servisu je to zajímavá volba.... furt si hrajete ze ty vaše auta mají kdovijakou hodnotu ale není tomu tak většina do 250k nevím co stále řešíte už se blíží 2020 budíček.... :D

Fakt polovina z vás je naivní a druhá polovina si to mysli ale neřekne to.
Odpovědět