to je hezký, že se takhle staráš o něj..ono kdybys ho držel jen při životě, tak to bude půlka....Do těchto starejch aut už prostě nemá cenu investovat.Filozof píše:ano 103-120kč to bude ale na den a jen servis.![]()
Ted mi to vychází 37-43k ročně vtipálci.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Naposledy upravil(a) jurajof dne stř 03.07.2019 11:11, celkem upraveno 1 x.
furt lepší 728i jak 730d
37-43 tisic?
To je rozptyl za kolik let? Cekal bych, ze to budes mit na koruny a ty si jedes na tisice, i ty rothschilde jeden.
Ja furt takhle neco pocitat kolik sem do ceho vytek prachu tak mi fakt mrdne (jakoze znova, ale este vic).
To je rozptyl za kolik let? Cekal bych, ze to budes mit na koruny a ty si jedes na tisice, i ty rothschilde jeden.
Ja furt takhle neco pocitat kolik sem do ceho vytek prachu tak mi fakt mrdne (jakoze znova, ale este vic).
já totiž občas na něco zapomenu zapsat a i ty drobnosti udělají x tisíc ročně...
Jako myslím si že mít 740iL e38 tak přemýšlím zase jinak ... ale defakto s rodinou jezdím v klidu tam nemohu šlapat ani 50procent plynu moje manželka je citlivá jak jdou otáčky přes 4000+
Takže většinou automat pokorně řadí 2500ot na rovince a 3500ot do kopců ....cca ...jedeme spíše rychleji ... 100-110km/h okresky ... 60 město a dálnice cca 130 a 150km/h ani moc ne to manželka už chytá amok ...
tam jsem zjistil poslední dobou jezdí šílenci jen v levém pruhu ..i ti co jedou kilem ...prostě všichni v levém...často se divím že jsem sám v pravém...ikdyž nerozbitá silnicie...
Takže s manželkou a dětma jezdím jak fotřík na pohodu ... snad jen okresky jedu svižněji ...a to poslední rok často na dálnice se kouknu tak jednou za měsíc.

Jako myslím si že mít 740iL e38 tak přemýšlím zase jinak ... ale defakto s rodinou jezdím v klidu tam nemohu šlapat ani 50procent plynu moje manželka je citlivá jak jdou otáčky přes 4000+
Takže většinou automat pokorně řadí 2500ot na rovince a 3500ot do kopců ....cca ...jedeme spíše rychleji ... 100-110km/h okresky ... 60 město a dálnice cca 130 a 150km/h ani moc ne to manželka už chytá amok ...

tam jsem zjistil poslední dobou jezdí šílenci jen v levém pruhu ..i ti co jedou kilem ...prostě všichni v levém...často se divím že jsem sám v pravém...ikdyž nerozbitá silnicie...
Takže s manželkou a dětma jezdím jak fotřík na pohodu ... snad jen okresky jedu svižněji ...a to poslední rok často na dálnice se kouknu tak jednou za měsíc.
Tvou ženu bych vysadil za první křižovatkou.
hej mně přijde, že ty tu E65 potřebuješ asi jako já Rolexy. Do teď jsem lítal po kšeftech, teď si jdu zaplavat, pak nějakou burešovskou administrativu, vyřizování mejlů a pak možná do hospody, kde dvanáctka stojí 33 korun. Na co bych měl mít hodinky za čtvrt mega, dyť se nepohybuju nikde, kde by na ně někdo byl zvědavej, drtivá většina lidí by mi je ani nevěřila
Hrotíš osmiválcovou pětimetrovou píčovinu na 15000km ročně, když vlastně ráno jedeš 4 kiláky do práce, takže 00hovno, protože máš studenej motor a šlapat tomu nechceš a zbytek najedeš s rodinou, kdy musíš jezdit jak s hnojem, aby se ti dítě nepoblilo a žena tě nezjebala. Navíc tyvole žádná radost, protože to bude finančně strašlivě na krev, takže se pořádnou palbu svést ani nemůžeš, protože kdyby nedejbože něco upadlo, tak se z toho posereš. To není hejt, ale jen tak na zamyšlení...
To bych tu škváru snad radši prohnal nosem.

Hrotíš osmiválcovou pětimetrovou píčovinu na 15000km ročně, když vlastně ráno jedeš 4 kiláky do práce, takže 00hovno, protože máš studenej motor a šlapat tomu nechceš a zbytek najedeš s rodinou, kdy musíš jezdit jak s hnojem, aby se ti dítě nepoblilo a žena tě nezjebala. Navíc tyvole žádná radost, protože to bude finančně strašlivě na krev, takže se pořádnou palbu svést ani nemůžeš, protože kdyby nedejbože něco upadlo, tak se z toho posereš. To není hejt, ale jen tak na zamyšlení...
To bych tu škváru snad radši prohnal nosem.
to znam, to maj kluci v bychlu. to je slusna vec..
Snejku vidis jak je ten zadek zvedlej 

Jaj tak jestě odvětrávání a je to přesně to co bych si představoval v motorizaci 750Li.
Jak už dlouho čekám tak mě začíní i napadat ta 760Li když psal Jarax, že se to nesere. Ale ekonomicky je to pro mě skoro nesmysl. Jen kdyby byla tak kolem 8-10k. Tahle je minimálně za dvojnásobek.
Ettore a ty už nehledej 760 ale 750 pro mě

Jak už dlouho čekám tak mě začíní i napadat ta 760Li když psal Jarax, že se to nesere. Ale ekonomicky je to pro mě skoro nesmysl. Jen kdyby byla tak kolem 8-10k. Tahle je minimálně za dvojnásobek.

Ettore a ty už nehledej 760 ale 750 pro mě

všecko se sere,
já bych třeba 760Li jako hlavní sedmu nechtěl, je to spíš víkendovka.
já bych třeba 760Li jako hlavní sedmu nechtěl, je to spíš víkendovka.
takže čekám dál 

mcfil: Ja sa jemne pohrávam s myšlenkou vymeniť svoju 750Li (bez LPG) za 760Li, takže keby sa našla podľa Vašich predstáv tak by sme mohli iba vymeniť interiér 

Srnka: jakoze nekdo by si koupil sedum sede a tys to s nim vymenil, ale zaroven byste prohodili introse?
Mas nejaky specialni srnci? Nejake individual krmitko v amarone drevu? 

Z mahagonu pijem šampáňo 

Mcfil ja som takto predne hladal a hladal 750 a skoncil so 760;)ono strasne zalezi kolko nabehas a kde to nabehas...ta 760 je svina v meste tam si to cuca jedna radost, coz ja chodim najcastejsie kedze to mam ako daily car...ale jak ides niekde mimo je to uplne pohode...vcera som siel napriklad na swechat cca 300km a priemerka 11.1litra...je tomu vcelku uprdele ci ides okresku 100kou alebo dialnicu 160...tak liter rozdiel...
no Mišo práve, že aj ja by som to mal jako daily car s tým, že do práce to mám iba 5 km a stále som zajebaný v kolone. Preto to LPG. No kdeže by bola 760za 200k tak som premiešlal že to co by som dal za 750Li a k tomu spravit LPG tak by som asi aj s 20l/100km na tom bol rovnako. Otázka je pak predajnost.
A Srnec ty máš aký interiér. Ja cakám na odvetravane Merino Platinum aj s bielou stropnicou v alcantare
A Srnec ty máš aký interiér. Ja cakám na odvetravane Merino Platinum aj s bielou stropnicou v alcantare
Ty si na tom ozaj jak ja;))aj ja to mam tak 5km do prace:)ono zase tym ze malo najazdim povedzme 10-15 rocne tak to tak neboli no...ked si vezmes praca hore dole 10km takze keby jazdim len toto mesto najazis mesacne 200km cize to to je u prdele..a ked ides mimo niekde tak to zere v pohodicke...
Ale jasne e ekonomickeho hladiska 750 plus lpg je naj volba...pri cenach za montaz lpg to mas za chcilu naspat ked aj vicej jazdis..u nas je t drahsie a s mojim najazdom je to na par rokov kym by som bol len na nule...a teda nam aj druhe auto kde je lpg takze sa s tym da zit pohode:)
Ale jasne e ekonomickeho hladiska 750 plus lpg je naj volba...pri cenach za montaz lpg to mas za chcilu naspat ked aj vicej jazdis..u nas je t drahsie a s mojim najazdom je to na par rokov kym by som bol len na nule...a teda nam aj druhe auto kde je lpg takze sa s tym da zit pohode:)
Michal595 píše:Ty si na tom ozaj jak ja;))aj ja to mam tak 5km do prace:)ono zase tym ze malo najazdim povedzme 10-15 rocne tak to tak neboli no...ked si vezmes praca hore dole 10km takze keby jazdim len toto mesto najazis mesacne 200km cize to to je u prdele..a ked ides mimo niekde tak to zere v pohodicke...
presně tak. Ono do práce z práce je to 10km, ale pak ides tam nieco zariadi, tam nieco a len tieto drbky su 1000km mesiačně. K tomu zopar výletov a dovolienek a je to tam. Nastastie kvoli zapcham chodim cez leto do roboty na skútre vsetko tak po praci v meste vybavim dvakrát tak rýchlo. no aj tak ročne na autě tých 12-15k najazdim.
no hlavne ja vidim jako problem to, ze proste sedmicku nejde mit jen na jezdeni do prace nebo jen na jezdeni nekam jinam... jakmile to clovek ma tak s tim chce jezdit furt a vsude a logicky to dopadne tak, ze si reknete na co to mam, abych si to setril a jel druhym autem? Na to fakt pozor
Clovek koupi sedmicku jako vikendovku a pak je z toho daily vrak jak vysitej...