Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hezke kola pro socialni e65
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hezke kola pro socialni e65
4386,00Kč za metr nemam nikde ani v baraku. Nejaka mala sleva na ne bude, i tak je to dost... Navic uz nedelaji s tim lemovanim co delali. To mi hlava nebere ze se nenajde nejaky vyrobce co to udela ze super materialu a bude to vypadat obstojne.
No prave, ty hnusy toho je vsude plno. Ja chci fajnovy koberec, v kvalite origo nebo vyssi.
No prave, ty hnusy toho je vsude plno. Ja chci fajnovy koberec, v kvalite origo nebo vyssi.
udělej, pak porovname, pokud najdeš vyšší kvalitu, rad si to taky pořidim,zatím mě ale nikdo nepřekvapil.
- soukupadam
Na vopi jsem kupoval tenkrát na E39, ten granulát se hned rozsypal, oproti origu je ho tam tak třetina, koberec samotnej nevim, bral jsem nějakej střed, do originálu hodně daleko. Za ty prachy do dělníka dobrý. V sedmě bych to nechtěl
https://www.autokobercenamiru.cz/barvy_koberecku.html
nevím zda jsou to ony ale někdo si je kupoval a vychvaloval na 3er.
nevím zda jsou to ony ale někdo si je kupoval a vychvaloval na 3er.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, a ted se mi to auto fakt posralo...
Byl jsem vcera na vylete, rekl jsem si udelam maly nezavisly test. Nabral jsem plnou a vyrazil. Najel jsem 172 km tam a zpet, prujezd pres cely bruntal, ale bez vyraznych kolon. Jel jsem tak nejak normalne, pouze jsem se vyradil na skritku protoze jsem si dovolil predjet e46 330i ktera se se mnou chtela mermomoci nahanet, lepila se mne na prdel jako by mela alespon 400 koni, tak jsem ji vzdycky ze zatacky ujel a dost mne bavilo jak bylo videt ze na ten osmival nema vykonove a sedma ujizdi a co je zle, tak do zatacek nalitava rychleji... Tak jsem se trochu zlomyslne pobavil pres cely skritek na vyjezdech kick a pak uz normalni klidecek, pohodicka. Prijel jsem a vlezlo se mi tam na stejne pumpe 23l plynu... Coz je nejakych 13l na sto. Na skoro petilitr to neni zas tak spatne...
Byl jsem vcera na vylete, rekl jsem si udelam maly nezavisly test. Nabral jsem plnou a vyrazil. Najel jsem 172 km tam a zpet, prujezd pres cely bruntal, ale bez vyraznych kolon. Jel jsem tak nejak normalne, pouze jsem se vyradil na skritku protoze jsem si dovolil predjet e46 330i ktera se se mnou chtela mermomoci nahanet, lepila se mne na prdel jako by mela alespon 400 koni, tak jsem ji vzdycky ze zatacky ujel a dost mne bavilo jak bylo videt ze na ten osmival nema vykonove a sedma ujizdi a co je zle, tak do zatacek nalitava rychleji... Tak jsem se trochu zlomyslne pobavil pres cely skritek na vyjezdech kick a pak uz normalni klidecek, pohodicka. Prijel jsem a vlezlo se mi tam na stejne pumpe 23l plynu... Coz je nejakych 13l na sto. Na skoro petilitr to neni zas tak spatne...
Já jsem ti říkal že do toho časem dospejes.
Pár let zpátky jsi měl e90 a smál seš mi čím to jezdím. pak sis pořídil naftovou e65 a teď tě láká plyn. Do toho dospejes.
Jak rekl vlastnemec když jsem mu řekl že dospívas do sedmy " no jo, mladej kluk"
Pár let zpátky jsi měl e90 a smál seš mi čím to jezdím. pak sis pořídil naftovou e65 a teď tě láká plyn. Do toho dospejes.
Jak rekl vlastnemec když jsem mu řekl že dospívas do sedmy " no jo, mladej kluk"
soukupadam píše:Uplně vidim tu multiplu s golbraun a maritime dekorem a v tom Jarax

Multipla 160Li individual

to je pecka!
Pěkně sis s tím pohrál, ale mě je z toho slabo 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta Multipla v longu je bozi!!!!!!!!!!!!!!!! A maritim samozrejme taky. Moc pekne.
takhle v longu nevypada vubec spatne 

-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel to co spocital je nerealne, ta trasa byla cca 800km dalnice, 200km okresky a 300km mesto a k tomu dve hodiny v kolonach s priskokem vpred. Jedna na dalnici kde byla havarka, druha pres totalne ucpane velkomesto ve spicce... Tech 6,2l je samozrejme utopie. Ale schvalne, kolik si myslite ze to opravdu sezralo? Jel jsem to na pohodu, zadne zavodeni. E65 740d. Realita spocitana l/km*100 je 7,6 coz si myslim ze je velmi slusne.