Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jenže on mi řekl že to uhradí hned ten den. Standardně vůbec nedávám na fakturu, ale nechal jsem se ukecat
To je blby no. Dneska proste lidi na vse serou.
Jeste takova perlicka ohledne dobrych automechaniku. V tydnu jsem mel auto v servisu kvuli serizeni LPG. Zavadu odstranil a jestli to seridil dobre nevim, to zjistim casem. Jinak jsme se bavili a on mne rika, ze se mu nelibi podvozek,. Rikam " co se Vam na nem nelibi?". On "zda se mne, ze trochu plave zadek". Rikam "jak jste na to prisel". On s klidnym hlasem " mame tu takovej peknej prejezd a on je trochu do kopce a hned z kopce. Je i trochu do sikma (nakloneny sjezd). Testuju tam podvozky a jak jsem to projel, tak trochu neco bouchlo na pravem zadnim kole. Oktavka to dokaze projet lip.". V tu chvili jsem neveril vlastnim usim a rikam mu." Myslite, ze je rozumne testovat, co to auto vydrzi, kdyz je 20 roku stare a ty silenbloky uz nemuseji byt uplne OK. Ja pres prejezdy jezdim, jako clovek a ne abych s nim skakal jako idiot. Tak doufam, ze tam neco nezkurvil. Cestou domu se mne tonzdalo normalni, ale ty vole. Auto sverim nekomu, kdo to ma opravit a ne kurvit. Uz nevim, komu bych tu vozil LPG na serizovani a ladeni. Mechanik by se mel k autu chovat slusne. Proste chci poladit LPG, tak at to poladi a jde do prdele. Nic vic a nic min.
- Itchythefirst
Hele Jarisi, napis prosim te, co to bylo za servis. Takovyhle matlaky nema smysl podporovoat. Na druhou stranu, pokud trn prejezd prejel jako beloch a citil tam ranu, tak bud rad, ze te upozornil 

Je to firma Gasinsight. On jako plynar je sikovnej a hodne tomu rozumi. Je to jeden ze zakladatelu LPG v ČR. Jen mel asi slabou chvilku. Zatim vse udelal a seridil dobre. Jarax me vloni jen upozornil, ze mam volnejsi jednu benzinovou nadrz, tak mohla tuknout i ona. Dnes k veceru jsem pod tim lezel a kontrolova. Zda se, ze je vse v pohode. Pacil jsem i kola a vse je pevny jako skala. Jeste zkusim kamose na technicky, at mne to proklepne.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =280575211&
Celkem vybavená a vypadá zachovale, ale trochu dražší na to že to není individual. A ta béžová všude taky není úplně ono
Celkem vybavená a vypadá zachovale, ale trochu dražší na to že to není individual. A ta béžová všude taky není úplně ono

- vlastnemec
To není béžová to je naturbrown v reálu je to krásná barva dle mě nej ze základních barev.
JaraX píše:jistě to patří i sem, aby se pak někdo nedivil, když mu odmítnu z časových duvodů servisovat auto, tak ať o tom každý ví.
Omlouvám se všem potenciálním zákazníkům, vzhledem k přeplněnosti našeho servisu již nebereme žádné další zákazníky na servis, brát další zákazníky je jen proti stávajícím, kteří pak musí čekat delší dobu na servis. Zatím od odvolání se můžou objednávat na servis jen zákaznici co už na servis jezdí nebo jsem s nima v nedávné době dovezl auto.
Poradenství při koupi auta budu dělat stále, ale ty auta již nebudu brát na servis.
Třeba se časem podaří sehnat nějaké mechaniky, ale moc to nevypadá.
Zároveň se chystá i na radu několika zákazníků zdražení hodinové práce, zatím zdražujeme jen servis pro zákazníky co nejezdí s našimi podložkami SPZ o 200Kč/hod počínaje 1.7.2019
team servisu JARAX.NET

ale nezapomen, ze jsme Cesi.

Taxikari v Prahe si prendavaj RZ, aby meli stani na letisti levnejsi. Sedmickari zolomócka budó prendavat RZ, aby meli u Jaraxe lespi hodinovku

ale proč si ji tam nenechat rovnou? to by mě tak štvalo jo?
přendávát mužou, jejich blbost
přendávát mužou, jejich blbost
Kurevtore nebo se budou krást a nabízet na BAZOSI za slušné výpalné .... jsme v česku tady je možné všecku.
Ale jinak je to filozofie jaraxova podnikání a servisování aut a je vše ok. Když si donald v česku nechal udělat nálepky na zadní sklo pro řidiče a kdo se nahlásí nebo ji ukáže dostane noviny nebo KAFE či kolu zdarma při objednávání u okýnka, tak to je dost podobné. Těch firem v ČR co nabízejí něco navíc pokud máte jejich nálepku či logo nebo reklamu na autě je spousty.
Ale tak pochopil bych ikdyby to byla prostě VIP záležitost s možností koukat přes velké sklo do dílny jak se opravuje auto a pít kávu číst noviny a sedět v křesle ze 7er.
No některé servisy to v ČR mají že můžete přes sklo sledovat opravu auta.
Jelikož jarax odpískal stop stav pro mě je to taky pauza --- navíc jsem ted do auta nasypal peníze a nebudu blázen jako tady jeden místní člen s 735i co do toho nasypal randál a poslal do světa .... to si myslím je blbost ... ted už je bojiště u nás doma .... zda 545i vs 745i či necháme starou vránu která mě baví po každém dalším opraveném místě na autě. Navíc si dokážu opravdu z větší části poradit sám případně s dopomocí moudrých knih či přítele na telefonu.

Ale jinak je to filozofie jaraxova podnikání a servisování aut a je vše ok. Když si donald v česku nechal udělat nálepky na zadní sklo pro řidiče a kdo se nahlásí nebo ji ukáže dostane noviny nebo KAFE či kolu zdarma při objednávání u okýnka, tak to je dost podobné. Těch firem v ČR co nabízejí něco navíc pokud máte jejich nálepku či logo nebo reklamu na autě je spousty.
Ale tak pochopil bych ikdyby to byla prostě VIP záležitost s možností koukat přes velké sklo do dílny jak se opravuje auto a pít kávu číst noviny a sedět v křesle ze 7er.
No některé servisy to v ČR mají že můžete přes sklo sledovat opravu auta.

Jelikož jarax odpískal stop stav pro mě je to taky pauza --- navíc jsem ted do auta nasypal peníze a nebudu blázen jako tady jeden místní člen s 735i co do toho nasypal randál a poslal do světa .... to si myslím je blbost ... ted už je bojiště u nás doma .... zda 545i vs 745i či necháme starou vránu která mě baví po každém dalším opraveném místě na autě. Navíc si dokážu opravdu z větší části poradit sám případně s dopomocí moudrých knih či přítele na telefonu.

Mně se taky líbí, o tom žádná, ale je jí tam moc, kdyby byly aspoň plasty na dveřích černý...vlastnemec píše:To není béžová to je naturbrown v reálu je to krásná barva dle mě nej ze základních barev.
-
- Kontaktovat uživatele:
Musim uznat ze BMW umi vzdycky udelat takovou barevnou kombinaci ktera je proste skareda az vylozene odpudiva. Pritom by stacilo docela malo, kombinace s cernyma plastama, cernym kobercem a bylo by to hned utulnejsi. Jenze by to uz zase asi prilis kolidovalo s individualem a preci jen ten doplatek za nej nebyl uplne zanedbatelny.
tak ale tam jde ciste o ty dvere... ja presne nesnesu, kdyz ma E65 necernej ten tapec pod sklama... jinak tahle hneda je v realu fakt krasna barva... a pak je presne potreba mit v introsi co nejvic cerny na kontrast, aby vynikla...
Jarax odpiskal stop stav servisovani dalsich aut s potencialem a tak Fajlozof odpiskal potencialni servisovani potencialniho auta s potencialem a tim de facto i potencialne koupi E66.Filozof píše: Jelikož jarax odpískal stop stav pro mě je to taky pauza --- navíc jsem ted do auta nasypal peníze a nebudu blázen jako tady jeden místní člen s 735i co do toho nasypal randál a poslal do světa .... to si myslím je blbost ... ted už je bojiště u nás doma .... zda 545i vs 745i či necháme starou vránu která mě baví po každém dalším opraveném místě na autě. Navíc si dokážu opravdu z větší části poradit sám případně s dopomocí moudrých knih či přítele na telefonu.
Mrzi nas a vzpominame.
PAUZA... Filozof ted bude cekat az se mu vrati "investice co do E38 nasypal"

Ne minimálně rok ... maximálně dva. Já to déle už s e38 nedám díky zimám kdy na karoserii pusobí agresivní sůl a nebaví mě to stále řešit ...
Bud si ji vezme známej co ji chtěl nebo ji prostě dám z jara příští rok vyparáděnou do prodeje ...
Nebudu s autem jezdit roky ale aspon rok ještě ano. To byl puvodní plán.
Manželka ovšem tlačí na e61 kombíka a chtěla by 545i a to mě nesedí ... navíc už se objevují občas pěkné kusy za fajn ceny kolem 150-200k dokonce občas přistane i 750ka....větřím že za rok touto dobou bude ještě větší nabídka. Navíc si užiju poslední rok jak jsem chtěl s e38 když jsem ji ted dopřál spousty dílů.
O víkendu jsem dával novou klima- vrtuli a krásně a parádně funguje k tomu nějaké originální držáky nárazníku které byli prasklé a byl tak bazmek od kohosi.
A nějaké lišty. Rozchodil jsem komplet PDC čidla fungují parádně. Ještě vyměním klima výparník/kondenzátor tento týden a 2 hadice protože prosakuje olej a nějaké drobnosti.
Pak chci mít od servisu klid ted auto nachystám na dovolenou co máme za měsíc. At si nikdo nestěžuje a v autě at máme lednici aspon krásných 24-25celsia.
Ted nejede klima a to se musí pořešit co nejrychleji.
A až budu prodávat auto tak musí vypadat a být vše 100procentně funkční jak má.

Bud si ji vezme známej co ji chtěl nebo ji prostě dám z jara příští rok vyparáděnou do prodeje ...
Nebudu s autem jezdit roky ale aspon rok ještě ano. To byl puvodní plán.
Manželka ovšem tlačí na e61 kombíka a chtěla by 545i a to mě nesedí ... navíc už se objevují občas pěkné kusy za fajn ceny kolem 150-200k dokonce občas přistane i 750ka....větřím že za rok touto dobou bude ještě větší nabídka. Navíc si užiju poslední rok jak jsem chtěl s e38 když jsem ji ted dopřál spousty dílů.
O víkendu jsem dával novou klima- vrtuli a krásně a parádně funguje k tomu nějaké originální držáky nárazníku které byli prasklé a byl tak bazmek od kohosi.
A nějaké lišty. Rozchodil jsem komplet PDC čidla fungují parádně. Ještě vyměním klima výparník/kondenzátor tento týden a 2 hadice protože prosakuje olej a nějaké drobnosti.
Pak chci mít od servisu klid ted auto nachystám na dovolenou co máme za měsíc. At si nikdo nestěžuje a v autě at máme lednici aspon krásných 24-25celsia.
Ted nejede klima a to se musí pořešit co nejrychleji.

A až budu prodávat auto tak musí vypadat a být vše 100procentně funkční jak má.

- Itchythefirst
Takze tu mame stovky stranek, jak filozof hleda sedmu a nakonec to odpiska, protoze.... ....vymenil vetrak na stavajicim aute

Ja si myslim, ze si z nas ten kluk jen dela srandu a strasne se tim bavi
A JaraX by te na servis stejne nevzal. Bys pul roku premejslel, jestli ta gumicka u steracu prijde vymenit, nebo jestli jeste da dalsich 15 let

Ja si myslim, ze si z nas ten kluk jen dela srandu a strasne se tim bavi

A JaraX by te na servis stejne nevzal. Bys pul roku premejslel, jestli ta gumicka u steracu prijde vymenit, nebo jestli jeste da dalsich 15 let

hlavně s 5er bych ho nevzal na servis
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:56, celkem upraveno 1 x.
nejvíce mě sere to že se to budu muset naučit vše jako na ostatních autech ...ale podvozku s DD a EDC vubec nerozumím ... kodovaní taky neumím. a klasické věci jako ramena čepy a brzdy a běžný servis zvládnu toho se nebojím ale už je to daleko složitější auto s fůrou jednotek a elektroniky.
A pokud nebudu mít dobře sepsanou knihu závad abych alespon dokázal zjistit problém tak to bude špatné. Ale vyměnit jednotku si snad dokážu sám.
Ale jak tam bude něco složitějšího musím mít na telefonu někoho kdo umí kodovat nebo prostě se vyzná JARAX či SNEJK.... a jezdit do PRAHY ? No jako dobře 1-2x do roka to klidně dám ale pokud to bude zásadní věc tak nevím.
Stále existují lidé jako FALCON a DC a ZAVE z BRNA a taky něco umí na BMW a každej je odborník na něco.
Takže hezké je vzít uvěr. Pak si koupit auto. Pak sním jezdit ... to vše zní moc pěkně. Ale servis ? A když dokážu dejme tomu dobře 50-70procent věcí nastudovat a opravit což je otázka.
Co pak s věcma co nedokážu opravit na autě ?
A pokud nebudu mít dobře sepsanou knihu závad abych alespon dokázal zjistit problém tak to bude špatné. Ale vyměnit jednotku si snad dokážu sám.
Ale jak tam bude něco složitějšího musím mít na telefonu někoho kdo umí kodovat nebo prostě se vyzná JARAX či SNEJK.... a jezdit do PRAHY ? No jako dobře 1-2x do roka to klidně dám ale pokud to bude zásadní věc tak nevím.
Stále existují lidé jako FALCON a DC a ZAVE z BRNA a taky něco umí na BMW a každej je odborník na něco.
Takže hezké je vzít uvěr. Pak si koupit auto. Pak sním jezdit ... to vše zní moc pěkně. Ale servis ? A když dokážu dejme tomu dobře 50-70procent věcí nastudovat a opravit což je otázka.
Co pak s věcma co nedokážu opravit na autě ?

tvl… jak někdo může uvažovat mam rodinu.. barák.. lehce nadprůměrný plat a vemu si uvěr na sedmu!!!?