Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6241 Příspěvek od JaraX »

tak rotorange spray se dá namíchat, tak mu ho filizofovi koupíme, muže to našplíchat aji se ženou.

Jaris330D

#6242 Příspěvek od Jaris330D »

Ze vubec poslouchas tyhle filozoficke kecy :lol:. Vsechno je to jen divadlo, aby dostali body za prednasku. :lol: Sestrenka tohle taky absolvovala, aby dostala zapoctak z psychologie. A nejvetsi prdel je, ze dela psycholozku a resi krize v manzelstvi a sama je rozvedena :lol:.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6243 Příspěvek od JaraX »

jj ti lidi vlastně nikde nikdy nebyli :D
Jaris330D

#6244 Příspěvek od Jaris330D »

To jsem nenapsal, ale je to podany tak, aby to na lidi nejakym zpusobem zapusobilo, ale hlavni pravdu se nikdy nedozvis. Kazdy clovek ma svuj pribeh, pro nekoho zajimavej a pro nekoho nudnej. Pro me treba nezajimavej, protoze nemusim cestovat 1000 km, abych si odpocinul a neco zazil. Me staci okoli 500 km. Nekdo treba nemuze cestovat ze zdravotnich duvodu nebo financnich. Me to pripada, ze to bylo zverejneno kvuli Filozofovi, ktary se porad nemuze rozhoupat a koupit si E65, protoze porad hleda nejake problemy. Oni je taky hledali a pak najednou pry, ze ty problemy si kazdy dela sam. Je to proste filosofie (psychologie) , ktera je uz od Platona a Sokratese sledovana.
Jaris330D

#6246 Příspěvek od Jaris330D »

Vypada pekne.
petr3141

#6247 Příspěvek od petr3141 »

Ale jen pro ty, co sedí vzadu :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6248 Příspěvek od JaraX »

Jaris330D píše:To jsem nenapsal, ale je to podany tak, aby to na lidi nejakym zpusobem zapusobilo, ale hlavni pravdu se nikdy nedozvis. Kazdy clovek ma svuj pribeh, pro nekoho zajimavej a pro nekoho nudnej. Pro me treba nezajimavej, protoze nemusim cestovat 1000 km, abych si odpocinul a neco zazil. Me staci okoli 500 km. Nekdo treba nemuze cestovat ze zdravotnich duvodu nebo financnich. Me to pripada, ze to bylo zverejneno kvuli Filozofovi, ktary se porad nemuze rozhoupat a koupit si E65, protoze porad hleda nejake problemy. Oni je taky hledali a pak najednou pry, ze ty problemy si kazdy dela sam. Je to proste filosofie (psychologie) , ktera je uz od Platona a Sokratese sledovana.
no vidíš Jarisi, a tady je vidět jak jsi vedle, pro tebe je to nezajimavy, protože tě nebaví cestovat a poznávat, ale prostě pak ani nemůžeš nic zažit, připomínáš mi chlapi v hospodě co řeknou "no jo, to jsou blázni co cestujou, a přiom nic víc než mi nezažijou" to co zažijou lidi co cestujou po světe a idealně nějak po chudu nějakym shitem, to nezažije nikdo na planetě kdo se nikam nehne a bude pindat. a rozhodně to není o financích, Dan Přibáň se na všechno sehnal sponzory, a když za ním přišel kdosi a řekl mu "vám se to cestuje když máte sponzory" a Dan mu odpověděl "tak si je taky sežeň, když jsi tak chytrej" no a pokud nevíš tak s něma projeli pul světa dva lidi na vozíku, a to si myslím že je dostatečně duvod lidi co cestuji přes zdravotni problemy. žádné problémy nejsou, chceš cestovat, můžeš, a je jedno jestli jsi chudej, bohatej, zdravej, nebo tě bolí zub, nebo jsi na vozíku, prostě to uděláš, zařidíš si to, jen nesmíš blbě pindat. Chceš E65? tak si ju koupíš? nemáš peníze, tak si na to vyděláš, to přece taky není problém, můžeš dělat něco navíc k práci, můžeš začít při práci třeba s nečím obchodovat, prostě to jde, dneska ta doba umožnuje cokoliv. ale tím že budeš sedět a blbě pindat, tak dokážeš prd.
jak psal Itchi, můžeš čekat jestli nezlevní letenky z 2 litru na 500kč, můžeš čekat až budeš mít lepší práci, přiležitost, můžeš čekat na krizi, a pak prostě nikdy nebudeš mít to co chceš.
ale u Filozofa to asi není o tom že by chtěl E65, on o ní chce snít,
kourk

#6249 Příspěvek od kourk »

filozov má vysněnou prostě kravinu.. která je pro něho zbytečná.. na kterou nemá.. ví že na ní nemá.. ví že to je kravina... bojí se toho.. ale hledá auto nejlepší poměr nejmíň penež/nejvíc auta. A přeje si.. nebo spíš doufá, že za dve kila koupí ten the best car, protože sám ví, že jakmile se auto začne jenom trochu srát a bude do toho muset začít jenom trochu sypat… že to pro něho bude trest než nejaké potěšení. A že když auto začne chtít prachy, bude je muset vzít na ukor nečeho jiného. Jemu to auto radost stejně dělat nikdy nebude.. i kdyby jí nekdy koupil.. tak bude celou dobu vysranej a s nervama na drátku.. aby se něco neposralo. A mnohem spokojenejší a klidnější by byl, kdyby koupil nějaké podauto a byl v klidu že se něco nevysere a v klidu jezdil. Sedma není pro zamestnance na urovni průměrnýho nebo lehce nadprůmernýho platu, který má barák, děti, rodinu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6250 Příspěvek od JaraX »

jistě to patří i sem, aby se pak někdo nedivil, když mu odmítnu z časových duvodů servisovat auto, tak ať o tom každý ví.

Omlouvám se všem potenciálním zákazníkům, vzhledem k přeplněnosti našeho servisu již nebereme žádné další zákazníky na servis, brát další zákazníky je jen proti stávajícím, kteří pak musí čekat delší dobu na servis. Zatím od odvolání se můžou objednávat na servis jen zákaznici co už na servis jezdí nebo jsem s nima v nedávné době dovezl auto.
Poradenství při koupi auta budu dělat stále, ale ty auta již nebudu brát na servis.
Třeba se časem podaří sehnat nějaké mechaniky, ale moc to nevypadá.
Zároveň se chystá i na radu několika zákazníků zdražení hodinové práce, zatím zdražujeme jen servis pro zákazníky co nejezdí s našimi podložkami SPZ o 200Kč/hod počínaje 1.7.2019
team servisu JARAX.NET
Jaris330D

#6251 Příspěvek od Jaris330D »

Mne se Jarax nechce nejak verit, ze tam jela jen, ze si rekne hned, ted pojedu a hotovo (neplanovane). Na tehle prednaskach ti lidi rikaj jen to, co chteji rict a to co chteji abyste slyseli. Mam hodne kamaradu, kteri cestuji, Amerika, Novy Zeland, Australie, Vietnam, Thajsko, Albanie a tak. Kluci procestovali kus vychodu na motorkach. Zacinali na Fazerovi, V Strom, SVcku a dalsich. Jenze to meli najezdeno 10 000ce km na motorkach. Rikali, ze je to dost narocny na fyzicku. Drzet cely den riditka a sedet na motorce neni zadna sranda. Hodne lidi neda v aute ani 300 km v kuse, natoz 300 km na motorce. Takze si vsichni koupili BMW GSa a rikali, jakej to skok v pohodli a komfortu. A jen na okraj, jsou to lidi kteri jsou dost za vodou po financni strance. Vetsinou, protoze byli ve spravny cas na spravnem miste, az na jednoho, ten to vykloval z hovna. To same cestovani na sponzory, neni uplne jednoduchy sehnat sponzora, kdyz uz, tak musis mit mraky známých. Bratr je vedouci Florbaloveho tymu a zalozili si tabor pro 30 deti. Shaneli sponzory kvuli prispevku, aby nemuseli mit drahe prihlasky (i pro mene movite deti). Neco malo sehnali, ale to bylo kecu a vymluv lroc nemuzou. Frimy, co maji milionove vydelky dene se kroutili, jak hadi. Takze jen par vyvolenym, kteri narazej na dobre firmy se to povede a to jeste za neco.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6252 Příspěvek od JaraX »

samozřejmě že tam ti lidi nejeli stylem, zítra jedu do Španělska na motorce, ale prostě si řekneš pojedu do španělska na motorce, za týden ti to dává smysl, za měsíc seš rozhodlej a za pul roku vyrazíš, ale to je furt krátká doba.
ono taky je rozdíl mít florbalovej tabor kde tu reklamu firem uvidí par lidi a nebo objet s trabantem svět a natočit dokument kterej uvidí milion lidi
cheater

#6253 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:55, celkem upraveno 1 x.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6254 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

A nemyslíš, že když se vlastník opravny rozhodne, že bude opravovat červený auta se slevou 50%, tak je ti po tom úplně kulový???
Ale možná jsi to myslel jako vtip .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
pGb

#6255 Příspěvek od pGb »

Ať si dělá každej co chce. Spíš mi přijde jako paradox dávat slevu za podložky s reklamou, když nechci nové zákazníky :)
cheater

#6256 Příspěvek od cheater »

-
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6257 Příspěvek od JaraX »

cheater, rád ti to vysvětlím
není to tak o reklamě jako o podvědomí o tom kdo je JaraX, z mých stránek se snažím udělat postupně informační portal, jelikož naše kapacity jsou omezené a nejde to navýšit, tak se snažím ostatním pomoct aspon informace, zkušenostma, názorama apod.
no a pokud někdo vozí naše podložky SPZ, tak je prostě zvýhodněnej proti tomu kdo je nevozí. jsou třeba auta kterým ty podložky ani nedám, když je to vrak, naše podložky nedostane, i když servis se udělá třeba za nižsí sazbu, ale když je to vrak a ten člověk to prodává, kupec první co udělá tak zavolá mě, a když řeknu že to je vrak, jsem proti zákazníkovi, když řeknu že to je dobrý, jsem proti kupci, takže lepší v tom nefigurovat, když to pak někdo koupí a přijede s tím, tak mu řeknu "to jste si měl ale prověřit, proč jste si nevzal mechanika".

a jeden zákazník co už několik let nechce naše SPZ mě ted celkem naštval, neobjednanýho jsem vzal, on mě furt uháněl když už to bude, když si bral auto, tak kecy o tom že peníze pošle na učet, no a už je to týden a žádné peníze na učtě nemám, takže u nás byl naposled, je třeba udělat selekci a pár lidí vyházet.
pak tu mám člověka co mě taky uhání (místní) na autě byli objednány gufera ještě předchozím majitelem, nový majitel chce přetěsnovat motor, nejen gufera, dělat LPG a další servisy, tak prostě musí pochopit že musí počkat, a pokud mu to vadí, tak at si to prostě odveze, blíží se mi dovolená a moje sedma stále nemá už od unora motor, a to už je velká ostuda, tak se to prostě musí dodělat.
Itchythefirst

#6258 Příspěvek od Itchythefirst »

cheater píše:Ty Jaraxi není to trošku diskriminační, že lidi co nemají podložku pod SPZ s tvým logem mají dražší servis?? :sneaky:
Tak ono je logicky, ze se JaraX nechce moc hrabat v autech, ktery u nej sice uz treba byly, ale jsou pred smrti a je s nima spousta srani. Takovy, tipuju, tu JaraXi podlozku nedostanou :)

2 Jarax: udelej do budoucna neco s grafickou upravou, at je to vic decentni/minimalisticky ;-) Takhle to vypada spis jako napis z Word Artu :-|
cheater

#6259 Příspěvek od cheater »

-
Jaris330D

#6260 Příspěvek od Jaris330D »

Ze tyden nezaplatil? Dneska je to takova debilni moda neplatit vcas. My jsme na zacatku roku meli rozjebany 3 velke zakazky. 3 mesice bez prijmu a po vyfakturovani jsme jeste 2 mesice cekali na prachy. Ted opet dalsi akce a zase uz 3 tydny bez penez. A takhle to dela pomalu kazda velka firma a byt 5 mesicu bez prijmu uz neni prdel. Vubec ty kurvy nezajima, ze musis zivit rodinu, platit hypo a dalsich mraky poplatku. Makas, jak kokot a jeste se doprosujes penez. Melo by to byt, jak v Nemecku, pokud nezaplatis do splatnosti, tak ti slapne na krk financak.
Odpovědět