ceníky s výbavou jsou tady
https://www.auto-treff.com/bmw/vb/forum ... efixid=E63
sklápěcí zrcátka maji všechny
 ta základní výbava u V8 6tky je vysoká, ale nedostatečná, viz to co jsme psali
 ta základní výbava u V8 6tky je vysoká, ale nedostatečná, viz to co jsme psali ta základní výbava u V8 6tky je vysoká, ale nedostatečná, viz to co jsme psali
 ta základní výbava u V8 6tky je vysoká, ale nedostatečná, viz to co jsme psali Už loni v srpnu jsem tady psal, že moje povinná výbava je S217A, S229A, P237A, S481A, S672A a S677A a na tom se nic nezměnilo.
  Už loni v srpnu jsem tady psal, že moje povinná výbava je S217A, S229A, P237A, S481A, S672A a S677A a na tom se nic nezměnilo. Sestku v hadru jsem jeste nevidel. A ano, servis je nasobne drazsi nez treba u 745i ci 750i, pricemz to auto je se strasne osizeny, ale zas to umi vynahradit svezenim
 Sestku v hadru jsem jeste nevidel. A ano, servis je nasobne drazsi nez treba u 745i ci 750i, pricemz to auto je se strasne osizeny, ale zas to umi vynahradit svezenim 

ta užitná hodnota proti kupé je kupodivu větší, nebál bych se toho, svez se s tim ještě než koupíš kupé, pak bys moh litovat
  ta užitná hodnota proti kupé je kupodivu větší, nebál bych se toho, svez se s tim ještě než koupíš kupé, pak bys moh litovat ne, sranda, já ho nemám a jezdim jen s vytaženejma oknama (většinou s oknama dole samozřejmě), přijde mi, že tam fouká od 100 do vmax stejně a není to nic hroznýho, takhle za mě
 ne, sranda, já ho nemám a jezdim jen s vytaženejma oknama (většinou s oknama dole samozřejmě), přijde mi, že tam fouká od 100 do vmax stejně a není to nic hroznýho, takhle za mě 

No jo, poskrabany auto nasere, ale nema to vliv na funkci. Rozrizlou strechou ti potece do auta :-/ Kdyby nekdo chtel dovnitr, tak rozbije okno, ale tu strechu ti vetsinou neznici, protoze se chce dostat dovnitr, ale protoze prave celkem laka proriznout tu strechu :-/zddan01 píše:říkám si, jestli je větší pravděpodobnost, jestli někdo objede auto klíčem, nebo bude nožem kuchat střechu?
pokud se někdo bude chtít dostat dovnitř, opět, rozbije okno, nebo rozřízne střechu?