to mi hlava nebere nacpat tohle vše do krátké. Ale jinak úplně dle mých představ.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
to mi hlava nebere nacpat tohle vše do krátké. Ale jinak úplně dle mých představ.
protoze prave v kratky to mas pro sebe tak to vybavis nejlip. Kratky jsou nejvic cool, protoze mas proste 300+ konovou motokaru s vybavou jak zmrd. Long uz je kompromisni varianta. To auto je fakt sexy, ty stolky jsou tak suprove zbytecny! Nadhera! Ja bych ty stolecky chtel. A za dvacet let bych nekoho vezl a rekl mu: ty stolecky sem v zivote nepouzil, ale jsou prekrasny 

Tohle být 750 tak bych ji závažoval i když je kratka
Mně zase hlava nebere, že je to další V12 za cenu V8.
Kde všechny ty individuály s V8 asi jsou? 

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =279835864&
Na té fotce s otevřeným kufrem vypadá nějak zanedbaně
Na té fotce s otevřeným kufrem vypadá nějak zanedbaně
Vypada super a hlavne ma ty nejvetsi monitory, co se delaly.
No ale ta cena je taky mazec (relativně vzhledem k výbavě a nájezdu)
Od vcerejska je tam tento individuální podle mě úplně dělanej pro Jaraxe (tedy neberu v potaz cenu). Otázka je ten najezd. I kdyz..... Píše servisovano v BMW a ježděno dalky
https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzei ... 5-216-7337
https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzei ... 5-216-7337
Naposledy upravil(a) mcfil dne pát 14.06.2019 06:13, celkem upraveno 1 x.
mcfil, jak to myslíš?
Je dlouhá, vybavená, interiér v clubu a pěkně barvě, venku chrom... Vše co máš rád. Kromě těch 21" kol který bys zpenezil
a cenu si myslím že bys nechtěl tak vysoko vzhledem k tomu zes už přivezl daleko levnejsi a v dobrém stavu.

bohužel tě zklamu,
je to merino, nikoliv club, ale brzo bude možná muj sen, goldbraun club, a ten amarone je pěknej, ale prostě na godlbraun nema nic.
je to merino, nikoliv club, ale brzo bude možná muj sen, goldbraun club, a ten amarone je pěknej, ale prostě na godlbraun nema nic.
držim pěsti. 

posledni dny me opet presvedcily, ze ofuky sedacek jsou proste super a must have na tohle pocasi... ale jinak je to kara jak prase, o tom zadna a kola jsou nadherny
tak jak pro koho, poslední dny mě přesvědčili že jet 2000km v kuse v nasce s odvětráním fakt nechci.
každý má jiné priority
každý má jiné priority
Járo neudělaly se Ti po těch 2000km na nasce na prdeli modřiny? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaaaj, tak to ted byla trefa do cerneho -)))) Ale musim se trosicku Jaraxe zastat, ja bych nascu taky nechtel... Nechtel bych ani club, pusobi na mne dojmem ze bych ho hned dodrel, znicil, osoupal.
není to tak zly, dělam si peče o kuži co 4 roky, rozhodně černej club trpí min jak svetly merino
tak jet 2000km osobakem, to je domena chytrych a inteligentnich, tam ja nepatrim. Jde mi o ty normalni jizdy autem nebo poskakovacky autem, na to sou ty ofuky proste super. Na delsi trase to neni zas takova vyhra, tam staci klima a kuze co nezapari prdel.
jinak nejaky trpeni vasi kuze... to trosku prozivate na to, ze mame vsichni stary vraky. Ja mam za sebou 60 tisic v merino platinum (navic propichana) a jezdim v dzinech a cernejch dzinovejch kalohotech apod. a bawo nic neresi a kuze je furt v pohode
jinak nejaky trpeni vasi kuze... to trosku prozivate na to, ze mame vsichni stary vraky. Ja mam za sebou 60 tisic v merino platinum (navic propichana) a jezdim v dzinech a cernejch dzinovejch kalohotech apod. a bawo nic neresi a kuze je furt v pohode
ale tak jsou lidi co těch 2000km chcou jezdit a nebo musí jezdit. nevím co by mi řekli zakaznici kdybych jim řekl že s nima do DE prostě nepojedu
Ja sem naprosto spokojenej s nascou a odvetranim. Srovnavam to pouze s nasca bez odvetravani! S odvetravanim nemam vubec mokry zada a spis me to jeste chladi. Predtim sem si jen sednul a uz sem byl durch.