Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Telefon zapadl pod sedačku a zajel pod podlahu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hul1c

Telefon zapadl pod sedačku a zajel pod podlahu

#1 Příspěvek od Hul1c »

Ahoj chlapi,

Tak dneska jsem při neděli vyrazil do práce v kraťasech. Kombinace mělký kapsy a trochu vyhrocený akcelerace zapříčinila, že se mi vysypaly telefony z kapsy a zapadly za sedačku. Neřešil jsem to.

Pak jsem ale dojel do práce, a zjistil jsem, že nikde pod sedačkou nemůžu najít služební telefon. Podle sluchu a vibrací jsem došel k tomu, že zvoní někde v podlaze pod pedálama.. :shock:

Nestalo se vám něco podobnýho? Jak ho vyndat? V té "hraně" pod přední sedačkou je taková plastová placatá roura, do které nejspíš zajel.

Nenapadá vás, jak ho vyndat? Pokud nepomůže odpich na jedničku ani donuty, budu ho muset nějak vyoperovat, nebo ho zaplatit.

Díky!

Tomáš
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Telefon zapadl pod sedačku a zajel pod podlahu

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

:) to je nepříjemný, aspoň že tam někde žije uvězněnej v suchu rozvodu ventilace. No to nevim jak bych to doloval, jestli zkusit chytit za nějaký dlouhý kleště-pinzetu ? Mohli tam taky dát nějakou ochranou mřížku, určitě je tam mám ty roky nasypanejch peněz jak želez :P
pavproch

#3 Příspěvek od pavproch »

Já úplně stejně vytratil z kapsy desetikačku a nevěděl o tom. Spadla dolů pod sedačku a do kanálu větrání a dělala tam šílený "randál" při přejezdu nerovností (e91). Posunul sem sedačku řidiče úplně dopředu a zezadu v tom kanále tak dlouho štrachal a lovil zahnutým drátem, hledajíc zdroj zvuku, až sem tamocut vydoloval právě tu desetikorunu vydoloval.
Hul1c

#4 Příspěvek od Hul1c »

Díky kucí! Zkusím ho vyšťourat ramínkem na oblečení )
Hul1c

#5 Příspěvek od Hul1c »

Mám ho!! Díky!! :D
Odpovědět