Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurajof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6001 Příspěvek od jurajof »

chudak auto....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6002 Příspěvek od JaraX »

pGb píše:Tak já se to svoje snažím udržovat. Mám co se týče stavu a výbavy nějaký střed. Koupil jsem to na údajném 180tkm, teď mám 330tkm a pořád něco řeším. Ale spíš řeším spotřební materiál který se opotřebuje. Tlumiče, brzdy, oleje atd... nějaký drobností jako parkovací čidla, jeden SC zámek. Příští rok mě zase čekají svíčky, celej podvozek, olej v převodovce, možná hydroměnič, letní gumy, možná rozvody a diferenciál. Když to tak sečtu, tak letos minimálně 80, příští rok dalších 80-120. Jo a jezdím s tím denně a to auto je super.

Dalo by se to ale trápit i bez velké části výše zmíněných investic. Ale dělal bych z toho vrak.
PGb, ale u tebe ty kilometry na jistotu nejsou pravda, ta tvoje sedma byla hodně zničená a její servis stojí víc než servis jiných, ale jak říkáš, dalo by se jezdít za mín, ale dělal bys z toho vrak
kurevtor

#6003 Příspěvek od kurevtor »

soukupadam píše:Kurevtore ta sedma co sem Jarax dával teď fotky je původně od zakladatele 7er klubu nebo jak to bylo? Měl to i vytetovaný na ruce a pak ji poslal ve strašnym stavu a tetovačku předělal.
Tenhle příběh se vždycky vrátí, docela prdel.

pamatuju tehdy dávno, když bohové byli nemilosrdní tu někdo ukazoval 8er taky se zahradní hadicí na motoru.
coze tohle je toho Petra?! :D :D :D ty kravo :D ja myslel, ze mel vetsi socku teda... podle me tohle neni jeho, mel predFL a myslim, ze docela v CSSD edici.... predelavka ty tetovacky je fakt smutnej pribeh, tam uz je resenim pouze cirkularka a invalidni duchod. (nedavno sem cetl o Slovince a ta si normalne ruku na cirkularce ufikla minulej rok, pojistovaci podvod na kterej se prislo... ale ruku ji prisili :D No do pici kdo si tohle lajsne pro prachy??)
pGb

#6004 Příspěvek od pGb »

JaraX píše:PGb, ale u tebe ty kilometry na jistotu nejsou pravda, ta tvoje sedma byla hodně zničená a její servis stojí víc než servis jiných, ale jak říkáš, dalo by se jezdít za mín, ale dělal bys z toho vrak
Tak když pominul ten motor s špatnými písty, zakarbonovaný díky nevyměňovaným olejem, omlácený díky nátuře majitele z Itálie a blbě opravená osmička v převodovce je všechno ostatní spotřební materiál.
kurevtor

#6005 Příspěvek od kurevtor »

tak to je snad jedno jestli kilometry jsou prave nebo ne, ne? Neni kilometr jako kilometr, a neni auto s najezdem 200 jako auto s najezdem 200
kurevtor

#6006 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Jako obdivovatel 7er musím přiznat i po rozhovorech s x majiteli 7er od e38 i e65/e66 že ty auta prostě chtějí svoje a servis obyčejného auta co je v pěkném stavu oproti 7er bude vždy prostě jinej level.
velka gratulace Filozofe k objeveni ameriky. Mam radost, ze se to konecne povedlo. Sice ti tu ameriku tady na foru ukazujeme na mape uz asi 16 let, ale je fajn, ze ti to vysvetlili alespon ti majitele sedmicek a ze teda ted jsi ochotnej prijmout fakt, ze auto za 3mice+ nema bezudrzbovy provoz a ze udrzba neni jako na felicii.

Tak aspon jedna dobra zprava dneska.

Druha ale vlastne je, ze Filozof nedostal kramy jako Jarax pred casem a neurazil se kvuli diskuzi ohledne "sportovni limuziny".

A vis co Filozofe? Budu ted fakt charakter a kdyz ty jsi priznal, ze sedmicka bude jinej level v servisovani tak ja ti tady pred vsema verejne priznavam existenci sportovni limuziny jako existujiciho segmentu aut!!!!!!!!!!! Tak. A od ted je pro me sedmicka sportovni limuzina a tecka a kdo tomu rekne jinak bude pobodan sroubovakem do krku.
Dekuji za pozornost a preji prijemny den, debilci :)
kurevtor

#6007 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:ono stačí jak jsi tehdy ty kawamane dával fotku budíků jak jedeš rychle a většina lidí na tom FB klubu se divila proč mu nesvítí žádné kontrolky :D
takže asi tak k tomu FB klubu, většina lidí tam to kupuje sama, kupují vraky, pak se diví že se to strašně sere a pak tam píšou kecy že sedma bez AD je to samy co s AD a jak je to strašně poruchovy.
coz tobe rve zily, protoze ti pomlouvaj E65 :lol: Ja dokud mel FB tak jsem tam byl a bylo to tam super - jo no, ti lidi o tech autech nevedeli to co lidi tady, ale bylo to tam docela pratelsky a vtipny
kurevtor

#6008 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:kurevtore nepiš sem sračky,
každej dobře ví že nepojízdná auta beru hned, jo když chce někdo plyn, nebo preventivně přetěsnit motor, tak si hold počká, ale pokud to není třeba, tak se to nemusí honit, nemám žádné nepojízdné zákazníky co by někde čekali na servis,
a ten servis je uplně stejnej jako u 90ky nebo 60ky, prostě tomu musíš rozumět, většina lidí v republice tomu nerozumí, pak itchymu řeknou že na jeho 6er není problém s podvozkem když mu chybělo kus nápravy. prostě je jedno jaky to je, jezdí sem 3ky, 5ky, X5ky,7my, všechny auta namrdany mechanikama, i sedmu můžeš servisovat u pepu, však ti tady klimson psal, sedmu ti poservisuje v republice mraky lidí. :lol: :lol:
nepsat sracky neumim, soracek. Budu v tom tedy pokracovat, kdyz dovolis.
nepojizdny beres hned no, ale az tam prijede koukr se svym zrovna koupenym vrakem tak ho bud vypakujes do prdele, ze ma "auto bez potencialu" jak si rikal a servisovat odmitnes, nebo ho posles do hajzlu, protoze jsi nebyl u koupe coz pro tebe automaticky znamena, ze auto je na picu a bylo drahe a totalne mu ho pochcijes stylem "nema originalni krytku sroubku" nebo "ma spinavej podvozek" a dalsich tisic "zavad" apod., nebo mu das tu svou tri mesicni cekacku, ne? :D Vis co, ja o tom vim hovno jak fungujes a nechci tady shazovat tve sluzby (ktere si tu vsichni vicemene pochvaluji), ale 3 mesice cekani tu psalo hodne lidi mockrat a ty jsi to potvrdil :) Takze pokud uz bys kourka vzal tak si na servis pocka, protoze mu to zatim jezdi... vychazim jen z toho co jsi sem sam napsal, nehodnotim, nerkritizuju, ber to jen jako srandu prosim... ja treba bych se k tobe na servis ani neodvazil objednat :D Neber to zle co pisu joooooo 8-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6009 Příspěvek od JaraX »

mám mraky lidí s kterýma jsem auto nekupoval a jezdí na servis.
dnes mi volal borec, sedma dělá divné zvuky, jezdí, ale něco hučí, ok dovezeš ve čtvrtek, to je zítra, čekací doba jeden den,
a takových lidí je mraky, ale ti co jezdí tak odkládám, když to nehučí, jen to třeba nemá plyn.
prohlídku vozu udělám komukoliv, na základě toho mu vysvětlím, hele, sorry, todle auto nikdy nebude dobrý, to by jste nakonec nebyl spokojeny ani se mnou, nevezmu vás na servis, ale pěkná auta beru, i když brzo asi vyhlásím stop stav a předstanu brát nové zákazníky, zbytečně to pak prodlužuje servis těm stávájícím, kdo ke mě jezdí na servis sem může napsat že snad nikdo nečekal doma 3 měsíce s nepojízdným autem.
soukupadam

#6010 Příspěvek od soukupadam »

horan

#6011 Příspěvek od horan »

Kurevtore tady ti musím oponovat a zastat se Jaraxe. A že to normálně nedělám. Když jsem koupil e66, tak jsem chtěl zkouknout co je špatný trochu a co hodně. Kupoval jsem bez Jaraxe. Dostal jsem termín za asi 3 týdny (chtěl jsem ještě aktualizaci sw). Co našel, to ukázal bez nějakých keců a narážek na to, že to nevybral on, nebo že chybí ACC a lednička a nebo že to má nascu. Teda nascu si neodpustil, ale vyznělo to v pohodě a poslal nás s manželkou sednout do 7er s jinou kůži. Teda ne to lepší nepřišlo, ale každého volba. Je teda fakt, že toho moc nenašel, ale určitě jsem neměl pocit nějaké arogance.
Michal595

#6012 Příspěvek od Michal595 »

soukupadam píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/105176261/Prodam-krasne-BMW-730d-160-kW-v-perfektnim-stavu.php?fbclid=IwAR3ZCSi1wTf61U3QrQtxbUZ2LLD-4HxWoMtRbL9a29L53jq_2tBPtf9gZFg
Tuto par dni dozadu kupoval nejaky chalan z FB ze nejako mu cenu dal a chcel to myslim ako daily car k 760, potom daval aj foto ze kupil a teraz to hned predava?:))
soukupadam

#6013 Příspěvek od soukupadam »

Třeba až doma zjistil, že to není FULL :D
Jaris330D

#6014 Příspěvek od Jaris330D »

To je ta, co koupil novy majitel pred 2 dny za 135 000 kc a ted ji otaci za 169 000 kc. Resilo se na fb, ze to ma sportpaket za priplatek a dalsi hovadiny. Jeste se chlubil, ze mu ji necha za 135 000 Kc :lol:.
Filozof

#6015 Příspěvek od Filozof »

Výzva pro jaraxe ... jen tedy zjistit výbavu a domluvit se za těch tvých cca 150k třeba ti ho nechá

https://auto.bazos.cz/inzerat/104270942 ... N63B44.php
kawaman

#6016 Příspěvek od kawaman »

Já bych za ní dal tak 30.. Na tom fb mě ti lidi fakt baví
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
kurevtor

#6017 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Výzva pro jaraxe ... jen tedy zjistit výbavu a domluvit se za těch tvých cca 150k třeba ti ho nechá

https://auto.bazos.cz/inzerat/104270942 ... N63B44.php
:lol: co je predmetem te vyzvy? :lol:
bouloclo

#6018 Příspěvek od bouloclo »

Filozof píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/104270942/BMW-F01-750i-xDrive-2011-N63B44.php
"Pokud si auto s tímto motorem koupite s nájezdem více jak 100tis.tak vám přeju hodně štěstí."

Palec nahoru prodejci za upřímnost. :thumbsup:
JohnyB

#6019 Příspěvek od JohnyB »

by me zajimalo, kolik stoji ten motor novej v BMW
cheater

#6020 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:52, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět