Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Separator Oleje

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Poolar

Separator Oleje

#1 Příspěvek od Poolar »

Ahoj,

Může mi tu prosím někdo poradit? mám e46 touring 320d po face 110kw z roku 2002 a kamarád mi poradil že mám nechat vyměnit separator oleje, že prý se na něj zapomíná.
Jel jsem do servisu a tam mi řekli že mám verzi kde žádný není že, stačí pouze vyčist přepadovou komoru kde dochází ke srážení. Je to možné?
Mám obavu jen z toho že mi to mohli říct na uklidnění a neřešili to.
Dočetl jsem se dost toho, že třeba při nevyměnění a v kombinaci s jinym problémem odešel motor.

děkuji za odpověď
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Separator Oleje

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Je to možný, ale přesně ti řeknou v 3er sekci. Nech to MODem přesunout tam je to víc vidět.
vlastnemec

#3 Příspěvek od vlastnemec »

Díl č 15 http://bmwfans.info/parts-catalog/E46-S ... 7799367_15 určitě měnit.

Nelekni se nový bude asi už cyklon a Ty tam budeš mít filc.
Poolar

#4 Příspěvek od Poolar »

zajímavé, tady je jasně vidět že to tam je, tak nevím proč mi vysvětlovali jak mám v autě tu jeduchou verzi kde není potřeba výměna. Jenže tomu prd rozumim a nemam vybavu tak nechávám auto v rukou servisu a vše jim polknu protože mě u auta při opravě samozřejmě nenechají. ještě že tu je dost profíků co ví jak to je.
Podle komentářu vídím, že spoustu lidí objednava ten za pár kaček z ali takže to snad bude stačit a budu si ho měnit sám protože se na něj dá dostat z hora.

díky za info, na stránce jde dohledat spoustu dalších věci i podle vin kodu.
Odpovědět