sorry, ale fakt nesnáším když někdo prd ví a roztrubuje tady takový kecy jako že mám 2x E65, apod, a ještě se vysmívá, haha, on všem říká že si nemají kupovat krátkou sedmu a sám má 2x haha, vytočilo mě to do ruda, stejně jako klimson a jeho kecy jak mi sedma nestačí pro rodinu tak jsem koupil Voyagera, ví prd, kdybych koupil kamion, tak mi tady napíše, sedma nestačí, koupil kamion a vozí v něm děti.
todle téma jsi založit ty ,za učelem vysmívat se mi, a ještě na základě nepravdivých informací, no moc se ti to nepovedlo.
jsem třeba čekal že když ti napíšu tehdy přes kawamana že mě tady pomlouváš na základě tvých nějakých doměnek a falešných informací, že se mi omluvíš, ale to bych chtěl asi moc.
ne, založil jsem ho proto, abysme si tady všichni, včetně tebe i mě uvědomili, že to není nutný brát se tak vážně... já, kdyby někdo na mě takovýhle téma založil, tak bych si řek, ok, asi na tom něco bude a vyklidnil bych se a ocenil bych nadsázku a srandu, ale v tom se evidentně lišíme, toť za mě vše, kdo pochopil, pochopil, kdo ne, tak nepochopí
zddan01 tady vykládá jak je super kabrio a přitom má e63 tak je to naprost ok jo?
několikrát jsem psal že long je komfortnější, a to i pro řidiče a bohužel dost lidí si neuvědomuje jakej je to rozdíl dokud to nezkusí, ale i ten rozvor hovoří jasně, krátká sedma je zase sportovnější a každýmu se libí něco jinýho, at si to každej zkusí, je to stejný jako s tím jeslti je lepší coupe nebo cabrio. a protože si většina lidi kupuje sedmu kvuli komfortu, je pro většinu lidí lepší long, pro menší procento je zase lepší krátká.