Praha to je město neomezených možností ...platy jak v německu a je tam pulka evropy ....těžké multikulti ....zato o víkendu to tam žije a je klid to mám prahu nejradši.
Je pravda že v praze nikdo nic neřeší a když je zima tak se hážou lopaty peněz na podpal .... prostě takové malé švýcarsko v ČR.
Proto se celé čechy mohou z toho podělat v pondělí všude kolony kdo má ruce nohy sedá do auta, vlaku , autobusu a všichni táhnou na prahu ...za vidinou peněz. .. prostě BIG MANY ...
Dokonce tady znám lidi co se táhnou z Olomouce či vyškova autem do prahy ...
Prostě jim ty prachy za to stojí lítat autem 3hodiny do prahy ... někdy i více v koloně.
----------------------------------------------------------------------------------
K tomu závidění. tady je chudý kraj kde 50procent jsou auta do 40k max.
Jinak kurevtore nevíš co dělám tak se do mě neopírej. To že tady ted mám dva PC co makají a kterým jsem dal práci neznamená že nic nedělám.
To je stejné jako bych tebe osočil že jsi jen kapitalista vykořistovatel co chudáky mlátí bičem po zádech aby víc makali a za každou kravinu jim strháváš peníze ...

Vím kulový co děláš stejně tak ty. Já si sem chodím odpočinout aby mě nepraskla hlava.
Od rána mám asi 22 telefonů vyřízených a x mailů a několik lidí tu něco chtělo po mě a s šéfama jsem řešil návrhy na dva projekty + webex konferenci co jsme měli a jednu poradu atd. A ty tady vymýšlíš kraviny.
Jsem rád že existuje net. Někdo chodí do kuchynky na kafe nebo se vykecává a jinej si přečte pár řádků na BMWKLUBU aby si odpočinul z té pakárny ...ano práce hlavou je šílená pakárna a klidně bych poslední 3hodiny odpoledne raději dělal manuálně.
Navíc na obědy nechodím protože na to není čas něco tady sním narychlo u práce.
Tak nevymýšlej kraviny že tu celý den koukám z okna a flákám se.