Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zvuk od kola při zatáčení
Zvuk od kola při zatáčení
Ahoj, mám E92 325d (2007) a při zatáčení doprava cca v rychlosti 100 km/h vychází pravděpodobně od levého kola zvláštní přerušovaný zvuk, jako by něco o něco dřelo. Při jízdě rovně nebo doleva zvuk není slyšet vůbec. Stejně tak při zatáčení vpravo při nižších rychlostech. Netušíte někdo prosím, co by to mohlo být? Mám dojem, že to u zimáků nedělalo, nebo aspoň ne tak znatelně.. Předem moc díky!
Re: Zvuk od kola při zatáčení
Nedře to o podběh?
to asi ne, to jsem kontroloval. Tím, že se zvuk objevuje jen při některý rychlosti a zas tak hlasitý to neni, nedokážu přesně říct kdy to začalo.. Jestli to je fakt tím letňákem.
Ten zvuk je něco jako když přejíždíš čáru na silnici, ale ne tak výrazný a pravidelně přerušovaný. První rada, kterou jsem dostal je, že by to mohlo být ložisko
Ten zvuk je něco jako když přejíždíš čáru na silnici, ale ne tak výrazný a pravidelně přerušovaný. První rada, kterou jsem dostal je, že by to mohlo být ložisko
Tipuju ložisko. Někde to zvedni, jednou rukou chyť pružinu a zatočit co nejrychleji kolem. Jestli v pružině ucitis brnění/vibrace....tak máš jisto. Může to být i slaboučký, ale v zátěži se to znásobí. Můžeš si porovnat levou i pravou stranu.