Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zavirani kufru
Re: Zavirani kufru
Takze modul HKL vymenen a svete div se, ale funguje.
Nevim jestli to muze mit na neco vliv, ale ja tam mel HKL e65
A ted jsem tam dal HKL e61
Kufr uz ma teda snahu se otevrit, ale neotevre.....s malou pomoci se otevre,ale to uz je pruzinou.
Nevim jestli to muze mit na neco vliv, ale ja tam mel HKL e65
A ted jsem tam dal HKL e61
Kufr uz ma teda snahu se otevrit, ale neotevre.....s malou pomoci se otevre,ale to uz je pruzinou.
nedalo mi to a ten muj modul jsem rozdelal, na tistaku u pinu jsou takovy maly 4 domecky
Nejsem elektrikar, takze nevim jak to nazvat. No a jeden krajni je krasne zhorelej. Takze to je podle me pricina, ze kufr nesel otevirat, ale jen zavirat.
Jinak kufr uz zcela funkcni

Jinak kufr uz zcela funkcni

přihoď foto 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
a co bys tam videl... spalenej tranzistor..
No jelikoz mi na tohle nez jsem to vymenil nedokazal nikdo odpovedet, tak me to samotneho zajimalo.
Kdyby jsem vedel, ze je to spaleny tranzistor, tak budu resit opravu, ale nevedel jsem nic.
Falconovi jsem taky volal a jediny co rikal, tak kdyz je HKL rozbitej, tak nefunguje zavirani, ale otevirat jde. No a me to delalo presnej opak.
Kdyby jsem vedel, ze je to spaleny tranzistor, tak budu resit opravu, ale nevedel jsem nic.
Falconovi jsem taky volal a jediny co rikal, tak kdyz je HKL rozbitej, tak nefunguje zavirani, ale otevirat jde. No a me to delalo presnej opak.
Však jsem ti psal ze mas spatny koncak
prave, ze spatny koncak dela presne pravy opak nez jsem mel ja (s tim zaviranim a oteviranim)
Aspon tak mi to bylo receno.
jinak foto mi sem nejde vlozit
Aspon tak mi to bylo receno.
jinak foto mi sem nejde vlozit

Kravina, spatnej koncak ti proste odejde tak nebo tak, na zavirani i otevirani jsou stejny