jinak ettore, kolik prosim te travis casu sledovanim tech vsech serveru a nabidek? Koukat denne na mobile.de jeste pochopim, ale ty sondujes i tyhle post sovetsky prdelakovy to nechapu

před 2-3 roky jsem pomohl kolegovi. Nikde mu nechtěli dát hypotéku na opravu baráku, protože měl dva spotřebáky. Že prý až je zamázne, jinak nevycházel platově. A na to , že si na barák vezme 1,2 mega plus 2 kila na splacení půjček nechtěli slyest. Nakonec vyřešeno přes UNIcredit. Měl 2,4% a nakonec mu pak zvedli půjčku až na 1,6 mega (aby si to I nově vybavil). a měsíčně platil méně než na ty spotřebáky a je vysmátej.Filozof píše:kde dostanu 3,5 procenta ? Bych klidně refinancoval. Před pul rokem mi refinanc snížili o 1,5procenta na 5,6 což je dost sakra ...
Ty dvě procenta dolů bych bral ... ale mě bylo řečeno že musím dojít z jiné banky kde budu mít napapíře napsáno že mi dají tolik a tolik procent. Tak tedy nevím Kurevtor říká že stačí po telefonu ? Airbank se vůbec nemá na to bojovat o nižší procenta. Equabank taky ... před pár lety se přetahovali a vydělal jsem 2procenta ale dnes už se jim nechce.
Snížit si úroky a udělat další refinanc u židáků by nebylo marné, když nás takto berou na hůl ...
Pamatuji jednoho pána co říkal že vše nad 4 procenta jsou lichváři. Prominenti co protáčí miliony mají uplně jiné sazby jako běžní smrtelníci. Vím že jeden pán dosáhl před lety už na 1,9 procenta ale to bylo pár desítek mega na firmu pořizoval další budovu a stroje atd. v době kdy bylo 6,9 procenta super nabídka pro lidi.
Já bych 3,5procenta bral hned.![]()
No chybí, tomu pár věcí: CA, Soft close, dvojitý okna, ACC, DVD, a zadní monitor + to má nascu.JaraX píše:vybavenej long pro filozofa za par penez
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... nt=2019-07
Největší píčovina. E38 okamžitě prodej, protože je ti k hovnu a máš s ní jen starosti.Filozof píše:Hraju si s myšlenkou nechat 728i s LPG na zimu a jak poresim e65 tak tu na léto. A vždy když bude jedno auto v garáži tak druhé budu servisovat aby bylo v cajku a připravené na sezónu.