Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

[Návod] Neotevírající se víko nádrže

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
PetoK

Re: [Návod] Neotevírající se víko nádrže

#21 Příspěvek od PetoK »

Sorry, ale ty musíš byť riadny traged, riešit také pitchoviny... Chudák auta, mat majiteľa takého blázna... :lol: :lol: :lol:
TurboShnek

#22 Příspěvek od TurboShnek »

PetoK píše:Sorry, ale ty musíš byť riadny traged, riešit také pitchoviny... Chudák auta, mat majiteľa takého blázna... :lol: :lol: :lol:
Njn, nebejt tragedických bláznů jako jsem já který řeší píčoviny tak by nebyl Steve Jobs, nebyl by iPhone a pořád by jsi hodinu mačkal písmenka na svojí Nokii a nebo psal pokyny do MS-DOSu. :smich:

Jenom že nemáš mozkovou kapacitu na to pochopit že se něco dá udělat líp nezmanemá že ten kdo řekne, možná že existuje lepší způsob než to co teď děláme je blázen. ;)
ph132008

#23 Příspěvek od ph132008 »

Originální šroubovák by měl jít otočit na plochej. U E46 to tak není?
kawaman
Klubové ID: 3927

#24 Příspěvek od kawaman »

kalasnikov471 píše:
PetoK píše:Sorry, ale ty musíš byť riadny traged, riešit také pitchoviny... Chudák auta, mat majiteľa takého blázna... :lol: :lol: :lol:
Njn, nebejt tragedických bláznů jako jsem já který řeší píčoviny tak by nebyl Steve Jobs, nebyl by iPhone a pořád by jsi hodinu mačkal písmenka na svojí Nokii a nebo psal pokyny do MS-DOSu. :smich:

Jenom že nemáš mozkovou kapacitu na to pochopit že se něco dá udělat líp nezmanemá že ten kdo řekne, možná že existuje lepší způsob než to co teď děláme je blázen. ;)
Chceš nám říct, že líp udělat, znamená nalepit kus gumy?? Místo jednou za 15-20 let vyměnit díl za 200kč???
Ty jsi fakt kapacita :smich2: :smich2:
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
TurboShnek

#25 Příspěvek od TurboShnek »

kawaman píše:Chceš nám říct, že líp udělat, znamená nalepit kus gumy?? Místo jednou za 15-20 let vyměnit díl za 200kč???
Ty jsi fakt kapacita :smich2: :smich2:
Pokud se ti nelíbí jak jsem to opravil, můžeš mi poslat 200kč a já to opravím "správně". :ja_nic:
kawaman píše:Originální šroubovák by měl jít otočit na plochej. U E46 to tak není?
To nevím, budu se muset podívat, takovej šroubovák by byl dobrej nápad, akorát nevím jestli by vydržel povolení víc utáhlýho šroubu ale k tomu to samozřejmě není.

Ve vercajku ještě má bejt takovej kolík (číslo 2) na nasazení kola ale ten jsem v žádný e46 neviděl. :unsure:

Obrázek
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od paveld »

To číslo 2 je ke klíči na svíčky, kola se s tím fakt nenasazují :-).

Vyměň to za E36, ta je v tomhle dál a podobně nevychytaný věci nemá, víčko nádrže funguje, tlačítka jsou také ok a žárovky bez problému... těch pár let zpátky si s tím dali asi ještě víc záležet :-).
TurboShnek

#27 Příspěvek od TurboShnek »

paveld píše:To číslo 2 je ke klíči na svíčky, kola se s tím fakt nenasazují :-).
Ale kde že. Je to páka na otočení svíčky ale zároveň ten plastovej konec můžeš strčit do dirky na šroub kola a pomocí toho pak nasadit kolo, protože je těžký ho nasadit tak aby jsi se trefil přímo na dirky. ;)

http://bimmertips.com/oem-bmw-wheel-ali ... -tool-kit/

https://www.youtube.com/watch?v=WYk9GMDL0Ro

Ale asi protože je to součásti taky na svíčky tak to do dieslů nedávali. Doufám že se mi podaří to najít v nějakým vraku, hodilo by se to.
paveld píše:Vyměň to za E36, ta je v tomhle dál a podobně nevychytaný věci nemá, víčko nádrže funguje, tlačítka jsou také ok a žárovky bez problému... těch pár let zpátky si s tím dali asi ještě víc záležet :-).
Mně e46 stačí já jen tak nadávám na prkotiny který se už nedají změnit. :D Jsem s tím spokojenej, není rezavý a mám ho opravený a odzkoušený, kupovat starýho zajíce v pytli a začínat zase od 0 se mi nechce. Prodal bych ho jenom kdybych chtěl koupit pořádej benzínovej motor, jenže já nikam nejezdím na to abych potřeboval živit nějakej 3 litr. :D A oproti druhým autům je to ještě super, díly jsou levný a skoro všechno si opravíš v podstatě sám golou. V takovým VW Passatu ze stejnýho roku jak tady bylo řečeno je tolik problémů že o tom ani nebudu začínat mluvit. :smich: No a použitý škodovky stojí stejně jako taková e46, díly na to stojí stejně, nemá to ani motor, ani vzhled, ani výbavu a plno věcí se tam opravuje složitěji než na BMW. Tak že zlatý e46, já si ho nechám ještě hooodně dlouho. :ja_nic:
inspi1981

#28 Příspěvek od inspi1981 »

Vsak ten sroubovak je oboustranny
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od paveld »

Sorry to jsem fakt netušil, že tam jsou takové vychytávky :shock: .
TurboShnek

#30 Příspěvek od TurboShnek »

paveld píše:Sorry to jsem fakt netušil, že tam jsou takové vychytávky :shock: .
Já taky ne. :D

Koukl jsem se na ten šroubovák a opravdu jsou tam 2, křižák a plochej. Proč není každej šroubovák takovej? :lol:
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od starML Člen Klubu »

kalasnikov471 píše:....ve vercajku kterej ti dali je jenom křížovej šroubovák kterej je ti k hovnu protože v autě žádný křížový šroubky nejsou.
Zkus tu tyčku z rukojeti šroubováku vytáhnout a nasadit ji obráceně.
http://www.partdeck.cz/image/cache/data ... 4x1024.jpg
https://www.schmiedmann.cz/cs/produkt/1 ... -1-179-629
:D
Itchythefirst
Klubové ID: 3915

#32 Příspěvek od Itchythefirst »

Tak jsem ten bazmek dneska vymenil. 176Kc, prace asi na 15 sekund a funguje to jak novy :)
Odpovědět