Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 při rychlém rozjezdu na jedničku po chvíli utne otáčky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hul1c

E46 při rychlém rozjezdu na jedničku po chvíli utne otáčky

#1 Příspěvek od Hul1c »

Ahoj kucí,

Tak se pomalu seznamuju se svojí 330ci před faceliftem, a narazil jsem na jednu věc, která nevim, jestli je závada nebo fičura. Nedávno jsem najížděl z vedlejší na hlavní, a potřeboval jsem se vejít do malý mezery mezi autama. Řídil jsem se tedy poučkou "floor it" a dupnul na jedničku. Auto se rozjelo, motor se vytočil, ale po chvíli auto najednou samo stáhlo otáčky a auto tak přestalo akcelerovat. Dal jsem tam dvojku a bylo vše ok.

Už se mi to stalo víckrát, To je nějaký omezovač? Vždycky, když se to stalo, jsem měl zapnuté všechny asistenty.

Trochu mě to děsí, ale jen se chci ujistit, že to auto takhle má dělat.

Moc děkuju

Tomáš aka mňam dop94i
PPK
Kontaktovat uživatele:

Re: E46 při rychlém rozjezdu na jedničku po chvíli utne otáč

#2 Příspěvek od PPK »

Typuju, ze si tomu dupnul moc a protocili se ti zadni kola. To odchytilo dsc a ubralo plyn :roll: Mezi otackomerem a rychlomerem by mela svitit/blikat zluta kontrolka, kdyz se to stane. Na moji e46 330i staci na prohrabnuti michelin pilot sport 4 v rozmeru 245/40 r17 na jednicku cca 3000 otacek.
Hul1c

Re: E46 při rychlém rozjezdu na jedničku po chvíli utne otáč

#3 Příspěvek od Hul1c »

Ahoj, díky za odpověď.. bohužel se zdá, že to dělá i s vypnutím DSC (obě žluté kontrolky). Možná se mo ale protočily kola a nevšiml jsem si toho.. ještě to pozkouším.

Díky

Tomáš
Odpovědět