Snejk píše:zatim sem lepsi seriovy audio neslysel, nemyslim v urcitejch smerech jakoze neco ma lepsi basy, neco vejsky, neco vykon...
ale jako celek... jakoze proste si pustim to audio a sem z toho proste nadsenej, takovy audio ma proste jen e65... a ani ne f01, ani lexus, ani mb, ani audi ani nikdo proste... mozna se tam par veci muze libit.. ale jako celkovej dojem a proste to nadseni z poslechu tam proste uplne chybi u tech ostatnich audii...
V tomhle nejsme v rozporu, maji to sladeny pekne a s vetsinou muziky to funguje velmi dobre.
Snejk píše:
nikdo nema l7 prostor, nikdo.. uz jen to je proste uplne jinej vesmir ten surround
Ted je otazka co myslime prostorem? Polohu hudebni sceny s tim, ze treba bubny slysis nekolik metru za smyccema, nebo prostor ve smyslu ze to hraje "odevsud"?
Snejk píše:
vetsina audii postrada stredy, vsechno jen bum cink...
Neprijde mi, ze dobre nastavene BO v A8 nema stredy, ale je to individualni, kazdy vnima zvuk malicko jinak.
Snejk píše:
takze ani ten burmester, to je tak nudny audio mozna s peknejma vejskama...
Nudny? Uz se mozna blizime jadru pudla

Ono dobry audio si nema moc vymyslet a tak muze pusobit nudne. To mi pripomina, jak za mnou prisel kamarad, s tim ze chce porovnat sluchatka, aby vedel, co si koupit. On Kossky Porta Pro a UR-40, ja AKG Q701 (jeste "Made in Austria", nez to zprzil Harman).
A nas rozhovor probihal zhruba takhle:
On: Ty AKG vubec nehrajou, co to je za kram?
Ja: Tak samozrejme ze nehrajou, kdyz je pripojis na telefon s mizernym vystupem. (Seberu mu je a napojim na zesik)
On: Ok, tak to celkem i hraje, ale nejsou tam vubec zadny basy.
Ja: No vsak, vzdyt v ty nahravce prakticky zadny basy nejsou. (Pustim mu nejaky HC)
On: Aha, ono to ma i basy
Snejk píše:
hromada audii ma basaky vzadu (mercedes i audi..) a zni to dementne jak vepredu to chrasti a nekde zezadu huci... u sedmicky to je jak sedet pred podiem (jeste diky "radoby5.1" s tim centrem... cely pasmo jde zepredu... no... takze tak nejak
Burmester ma basovou ozvucnici vepredu

A "centr" ma i non Bose audio ve 4f
Snejk píše:
spousta znacek nabizi spousta veci, ale ne vzdycky to dobre dopada, proste tak jak je pohodlna e65 proste zadne jine auto neni, neni a zadne jine takove proste neexistuje... ani u audi (krome nejnovejsi A8 na tu nema nic, ani 65ka, ale to je porad nedostupnej vesmir..) , ani u mb (novy Sko, totalni fekal) , ani u lexusu (hezky tiche ale porad tvrde.. a bez dd) ani nikde jinde...
Tady asi neshodneme. Pokud za pohodli povazujeme pouze to, jak auto "drnca", pak E65/66 urcite nevyhraje. Pokud do toho zaradime houpani v zatackach, pak 7er s DD a EDC ma navrch.
Snejk píše:
a lepsi sedacky nez komforty taky nikdo nema... bez vyjimky.. proste absolutne nikdo...
Ano, sesle jsou super.
Snejk píše:
a co se motoru tyce tak nez 750 jede pocitove lip asi uplne kazdy jiny auto, takze podle toho se neda hodnotit... to ale neni na autech zajimavy z hlediska komfortu, n62 dostacuje na uplne vsechno bezny pohodlny jezdeni a jeste je proti jinejm extremne spolehliva
Taky souhlas, ale filozof zminuje, ze si u 7er sedne na zadek z audia a V8. Audio je vec vkusu a V8 nabizi "spousta" dalsich automobilek a treba V8 4.2MPI je taky celkem spolehliva. Takze me zajimalo, proc je unesen zrovna z tohoto, kdyz 7er je zajimavejsi (alespon pro me) v uplne jinych vecech (zadokolka, rozlozeni vahy, DD...).