Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Předělávka předku e90 preface na poface
- pavproch
Předělávka předku e90 preface na poface
Chlopi, už zase fantazíruju... momentální nápad - ani sem ještě neštudil ETK.... mám fčíl vedle sebe e90 preface a e91 poface (obojí m-paket, xenony....)
Nápad / dotaz: šlo by a mělo by smysl to mezi těmi auty prohodit? (haubna, světla, př. nárazník atd.)
Zkoušel to už někdo?
Poface ledviny se mi líbí prostě víc.....
Nápad / dotaz: šlo by a mělo by smysl to mezi těmi auty prohodit? (haubna, světla, př. nárazník atd.)
Zkoušel to už někdo?
Poface ledviny se mi líbí prostě víc.....
Re: Předělávka předku e90 preface na poface
ono by to šlo, ale myslíš že někdo koupí face co není face?
- FreeTree
No tak na to bych se vy...

- pavproch
Kuju za názory.
A já to zase vidím jinak. nekupuji si BMW proto, abych uspokojil někoho jiného, ale proto, aby bylo auto podle mého gusta i za cenu toho, že nebude v originálním stavu. Mít předface E90/91, řeším úplně totéž. Tím, že mám E92 a tam facelift auto neskutečně potopil, nemám momentálně důvod to řešit.

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment
-
já bych do toho naopak šel, kdybych měl "zbytečné" prachy
LCI prostě vypadá líp, kor ledvinky a kapota. I přední M paketový nárazník vypadá líp LCI než pre-LCI. A ono vlastně i ty světla...
Jo, zkrátka facelift tomu autu prospěl. Říkám to jako majitel pre-LCI E90 s M paketem. U své motorizace bych ale do LCI nešel, takže bych znovu volil předface a vizuální refresh (kdyby to nebylo za nesmysl) bych tomu jedině dopřál 

Není lepší si ten původní příspěvek radši přečíst, než odpovídat na něco, na co se nikdo neptal?
Pavproch to chce mezi auty prohodit, takže největší problém nebude auto, které má být předface a je poface, ale naopak. Navíc tu e91 chce prodat..

Pavproch to chce mezi auty prohodit, takže největší problém nebude auto, které má být předface a je poface, ale naopak. Navíc tu e91 chce prodat..
- pavproch
Nechcu, byl to jen okamžitý nápad, ale asi ho pustím k vodě.... mno, uvidíme.
-
- Člen Klubu
Já bych prohodil možná jenom světla (esli to twarově de), odpadá řešit barvu. Ale běžně to myslim nende skrz licht moduly (?)