Zdravím všechny. Omlouvám se za debilní dotaz, ale už jsem prošel návod i celý internet 3x tam a zpět.
Jak prosímvás zapnu zadní stěrač na E91 preLCI? A jak to zadní okno ostříkám? Asi jsem dement ale na tý pačce prostě taková možnost není.
Děkuji za odpověď.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadní stěrač E91
Re: Zadní stěrač E91
A nemas třeba dodelanej tempomat a packy z E90?
Klasika
Klasika

Tempomat tam je, ale podle vin už od výroby.
Jinak v německém návodu jsem to teda pochopil tak, že je to normálně jako u jiných aut směrem od sebe - na půl kliku se pouští stěrač, na celý klik ostřik. Takhle to máte taky?
Já tu páčku od sebe zatlačit nemůžu, tak nevím v čem je problém, jestli to někdo měnil a nacpal tam páčky z e90?
Nevidím v tom ale žádný smysl, nic tam dodělávany není, všechno podle výbavy z VIN.
Nějaké nápady jak to řešit? Je tam dešťový senzor, nedá se třeba nakodovat, že se zadní stěrač bude spouštět zároveň s předním a tak stejně ostřik? Když přední i zadní?
Děkuji předem za odpovědi.
Já tu páčku od sebe zatlačit nemůžu, tak nevím v čem je problém, jestli to někdo měnil a nacpal tam páčky z e90?
Nevidím v tom ale žádný smysl, nic tam dodělávany není, všechno podle výbavy z VIN.
Nějaké nápady jak to řešit? Je tam dešťový senzor, nedá se třeba nakodovat, že se zadní stěrač bude spouštět zároveň s předním a tak stejně ostřik? Když přední i zadní?
Děkuji předem za odpovědi.
Má to být jak píšeš. Směrem od sebe. Pokud nemáš nahoře na pravé páčce symbol předního i zadního okna, tak máš páčky z E90/92/93 a musíš celé SZL vyměnit.
Dík za odpověď, značení tam mám jen pro přední okno, takže očividně je to SZL tak ja píšeš. Celý se mi to měnit moc nechce, musel bych sehnat SZL s tempomatem a páčkou s tlačítkem pro rainsenzor.
Neumí to někdo přes NCS nakódovat, aby se to pouštělo zároveň s předkem? Nějakej místní bůh jako jaraX nebo snejk?
Každopádně děkuji za odpovědi.
Neumí to někdo přes NCS nakódovat, aby se to pouštělo zároveň s předkem? Nějakej místní bůh jako jaraX nebo snejk?
Každopádně děkuji za odpovědi.