Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:48, celkem upraveno 1 x.
ta by stála za renovaci
Ta už se prodávala, když jsem sháněl sedmu já.. interiér super
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
tu couvaci kameru bych bral... ale bastlit se mi to nechce no 

Než házet lopatou prachy do maritimu tak to už radeji tuhle
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-76 ... ml?ref=srp

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-76 ... ml?ref=srp
docela vostuda mit chromovanou chromou 760i a nemit CA kliky, kterej na sobe zrovinka ten chrom maji...
No a co takovouto couvací kameru ? wifina ti bude obraz posílat do founu, takže bastlení bude minimální . https://www.aliexpress.com/item/HD-WiFi ... 41be3eb2dfkurevtor píše:tu couvaci kameru bych bral... ale bastlit se mi to nechce no
co máte furt s tou couvací kamerou?
vždyt to postrádá význam
vždyt to postrádá význam
tak hlavne ze lednicka, night vision, stropni klima, random funkce na radiu atd. ten vyznam nepostradaji
ja parkuju u garaze na milimetry, a PDC jsou na picu, piska to souvisle uz 25 cm od zdi... takze mam na zemi udelanou caru sprejem a la Wladimir158 a vim, ze zastavit mam kdyz cara dojede ke svetylku BMW Individual v prahu
takze kamera by mi bodla....
zvedavec: jako tohle vypada ok musim rict... a cena taky super... ale nemam nervy na bastl a na dalsi kram co bude vybijet baterku jako dension apod.... uz jenom to, ze hodim tam R a musim sahat po mobilu... to ne.

ja parkuju u garaze na milimetry, a PDC jsou na picu, piska to souvisle uz 25 cm od zdi... takze mam na zemi udelanou caru sprejem a la Wladimir158 a vim, ze zastavit mam kdyz cara dojede ke svetylku BMW Individual v prahu

zvedavec: jako tohle vypada ok musim rict... a cena taky super... ale nemam nervy na bastl a na dalsi kram co bude vybijet baterku jako dension apod.... uz jenom to, ze hodim tam R a musim sahat po mobilu... to ne.
njn holt nic na světě není dokonalé
Tak k tý zdi postav manželku, podle tónu hravě poznás jestli ještě můžeš 

Kurevtore a proč místo U garáže neparkuješ V garáži? 

páč tam má manželka feldu 

kurevtor tam jistě parkuje nějaké ty jeho oblíbené stroje a motorky a aby tam vešel se vším tak musí až ke zdi.
Nebo místo čáry tam dát nějakej gumovej pás a dojet na něj a vždy o něj zastavit. Ten nárazník je stavěný na malou rychlost a pokud tam bude guma krásně dojedeš až na ni a dotekem zastavíš.
Kamarád to tak má u své mazdy a dělá to často. Parkuje taky více krámů v jedné garáži.

Nebo místo čáry tam dát nějakej gumovej pás a dojet na něj a vždy o něj zastavit. Ten nárazník je stavěný na malou rychlost a pokud tam bude guma krásně dojedeš až na ni a dotekem zastavíš.
Kamarád to tak má u své mazdy a dělá to často. Parkuje taky více krámů v jedné garáži.

Já použil rozříznutý plastový držák (na půl) na značky co se dává na cesty a tím zešikmením k zadním kolům (do garáže couvám) a mám to tak, že když dojedu na ty dorazy, tak mi zbývá místo ještě na průchod a vyložení nákladu z kufru - v předu u je jen asi 10cm od sekčních vrat na dálkové ovládání. No sedma (jen utopie - vzhledem co jsem už do pětky nasypal) by se mi ještě do garáže vešla, ale už bych jí asi neobešel bez otevření vrat. 

krabice od televize narvaná plastovýma petkama. Po nárazu už je jasné, že se auto vejde 

ettore: se sklopenejma zrcatkama bych tam zajel a mel na obe strany +0.3 cm a vylejzat bych musel sibrem.
Jinak na vratech mam nalepeny takovy ty ochranny koberecko nalepky co kdyby
Taky sem premejslel nad nejakou zarazkou kola, ale mit nejaky drevo/gumu to bych musel pokazdy vylejzat z auta a to muzu pichat a dat tam neco trvale nebo jen vyvrtat do zeme neco tak to by me sousedi zlyncovali a zapalili stopro. Uplne vidim co by psali na ty jejich zkurvydebilni vzkaziky za sterace.
Jinak na vratech mam nalepeny takovy ty ochranny koberecko nalepky co kdyby

Taky sem premejslel nad nejakou zarazkou kola, ale mit nejaky drevo/gumu to bych musel pokazdy vylejzat z auta a to muzu pichat a dat tam neco trvale nebo jen vyvrtat do zeme neco tak to by me sousedi zlyncovali a zapalili stopro. Uplne vidim co by psali na ty jejich zkurvydebilni vzkaziky za sterace.
Kurevtore to sis postavil dům s garáží pro stodvacítku? 

Dokud pisou na papir, tak dobrykurevtor píše:zkurvydebilni vzkaziky za sterace

ettore: ne, ale ted bydlim ve starsim baraku takze ta garaz je na stovdacu...
Ta nove postavena garaz ma na metry vic nez ten soucasnej byt takze tam snad problem nebude
Ta nove postavena garaz ma na metry vic nez ten soucasnej byt takze tam snad problem nebude
Držím palce aby ses brzo přestěhoval